הכישלון של הקליפרס

Krit123

Well-known member
כן אבל הטיעון שג'ורג' הוא one year rental נטען גם לגבי אוקלהומה ובסוף לא היה נכון. אז אי אפשר להתייחס אליו בודאות ככזה.
גם הקונספט להעביר אותו לברוקלין טוב, אני במקום הוויזארדס מעדיף את פורזינגיס על פני לברט.
בגלל זה הוספתי את ההשוואה לחוזה של ביל.
יש כאן שתי אופציות לא משהו ביחס למה שראינו ממנו בפלייאוף כרגע: 1. הוא עוזב בסיום העונה. 2. אתה צריך להחתים אותו 4-5 שנים קדימה בשביל שישאר, כי קשה לי להאמין שהוא לא ירצה התחייבות בהתחשב בגיל/היסטורית פציעות.
עדיף להישאר עם ביל וקייפי או לחפש משהו אחר בתמורה. לא כדאי להעביר נכס ממשי (הבכיר/השני בטיבו) איך שהעסק נראה כרגע.
בגלל זה כיוונתי אליו בתור אופציה שלישית בתקווה שישאר בשוק גדול תמורת אופציה שלישית. מבחינת טיימליין וסגנון הוא מתאים להם יותר.

Rapgamer

Well-known member
המניות של ג'ורג' כרגע בall time low. ההצעה הזאת בחיים לא הייתה עומדת על השולחן של דאלאס עד לפני שבועיים. לכן אני לא גם לא ממהר לקבוע שאלה שתי האופציות היחידות. יש סיכוי שהוא פשוט ימשוך עוד שנה בחוזה הנוכחי (player option), יש סיכוי שיחתום על עוד חוזה מסוג של 2 מובטחות+option או אחת מובטחת+option, יש סיכוי שדאלאס תהיה מספיק טובה איתו כדי שכן תרצה להבטיח אותו בחוזה ארוך טווח... זה שחקן שהיה קונצנזוס טופ 15 בליגה עד העונה. הייתי צריך להתווכח עם אנשים עד העונה שהוא פחות טוב מלילארד.
אני חושב שגם מבחינה סגנונית זה מתאים בדאלאס. לוקה מאוד ball dominant וראינו אותו כבר מנהל 60 פוזשנים במשחק במידת הצורך. הגנתית ג'ורג' יתן לכם את המענה הכי טוב עבור חבר'ה מהסוג של לברון/קוואי/דוראנט.

Krit123

Well-known member
המניות של ג'ורג' כרגע בall time low. ההצעה הזאת בחיים לא הייתה עומדת על השולחן של דאלאס עד לפני שבועיים. לכן אני לא גם לא ממהר לקבוע שאלה שתי האופציות היחידות. יש סיכוי שהוא פשוט ימשוך עוד שנה בחוזה הנוכחי (player option), יש סיכוי שיחתום על עוד חוזה מסוג של 2 מובטחות+option או אחת מובטחת+option, יש סיכוי שדאלאס תהיה מספיק טובה איתו כדי שכן תרצה להבטיח אותו בחוזה ארוך טווח... זה שחקן שהיה קונצנזוס טופ 15 בליגה עד העונה. הייתי צריך להתווכח עם אנשים עד העונה שהוא פחות טוב מלילארד.
אני חושב שגם מבחינה סגנונית זה מתאים בדאלאס. לוקה מאוד ball dominant וראינו אותו כבר מנהל 60 פוזשנים במשחק במידת הצורך. הגנתית ג'ורג' יתן לכם את המענה הכי טוב עבור חבר'ה מהסוג של לברון/קוואי/דוראנט.
אתה מדבר כאילו אנחנו באמת GM's על הטלפון עכשיו. אני לא יודע אם להגדיר את זה כסתירה, אבל אתה כאילו אומר אני מעדיף את בילעל ג'ורג', ואני חושב שקייפי עדיף לוויזארדס, אבל תקחו אתם את מי שאני מנסה להיפטר ממנו תמורת שחקן מי שבאמת כדאי לכם להביא. שחקן שכבר חתום, מתאים בהרבה לטיימליין, trending up. העובדה שג'ורג' שומר יותר טוב לא עושה אותו התאמה עדיפה לדעתי, בטח בהתחשב בדעיכה צפויה, ודלות הנכסים בדאלאס.

ג'ורג' אכן היה טופ 15, אבל אחד מתנדנד. הכינוי פלייאוף P לא מהיום, ותשמע אם הוא היה על ענף גבוה הבנאדם כרת את העץ. אתה מדבר כאילו אם היו המאבס היו מקבלים טלפון להצעה תמורת קייפי אחרי מה שעשה נגדם בפלייאוף תמורת שנה אחת אנשים היו מאבדים שם עשתונות. ואני לא מסכים שהוא לא יחתום על חוזה טווח ארוך.

Rapgamer

Well-known member
אם טרייד היה משחק סכום 0 אז כל טרייד היה פר הגדרה סתירה.
אני חושב שג'ורג' יכול להיות יותר טוב בדאלאס מאשר בקליפרס, ביל יותר טוב בקליפרס מאשר בוושינגטון, ושהעתיד של וושינגטון יהיה יותר טוב עם החבילה שהיא מקבלת כאן מאשר ביל. אני מסכים עם יבגני שהצד של וושינגטון הוא הכי בעייתי, לא פוסל אפשרות שיהיו הצעות טובות יותר עבורם. אבל מעדיף את החבילה הזאת על פני חבילה מברוקלין.

מבחינת דאלאס ברור שהטרייד הזה תלוי בהערכה שלך כלפי פורזינגיס לעומת ההערכה שלך כלפי ג'ורג'. בווטסאפ יבגני למשל התייחס לפורזינגיס כאל נטל תחת החוזה הנוכחי שלו. ואתה מתייחס לג'ורג' כאל שחקן שיהיה בקבוצה אחרת בבקשה. אז ברור שזה לא יעבור בין מנג'רים שמחזיקים בעמדות קיצוניות לגבי חלק מהשחקנים.

זה כבר נהיה side topic אבל רק שתכיר שפול ג'ורג' דורג בטופ 10 בדירוג הפורום בכל אחת מ-4 השנים האחרונות. והתווכחתי עם אנשים למה הוא צריך להיות 12 ולא 8. אז דוקא ההגדרה של טופ 15 היא צנועה ולא מתנדנדת בכלל.

Krit123

Well-known member
הנקודה המרכזית שלי תמיד הייתה החוזה הנגמר, נפסת על זה שאמרתי שאני לא רוצה אותו למרות שעניתי עניינית מעבר להערה.
הוא לא מתאים בכלל לטיימליין של דאלאס. מביאים אותו לנצח עכשיו, כמו בקליפרס. לוקה בן 21, ג'ורג' בן 30. להחתים אותו לכמה שנים יכול להתברר כהחלטה נוראית. לתת לו ללכת זה בזבוז של קייפי.
אני לא חושב שהוא התאמה עדיפה מביל. גבולי ולא שווה את הסיכון. זה פחות משנה איפה הוא דורג, היה סימן שאלה מרחף שבוודאות ישפיע על הדירוג והערכה כלפיו, והוא נענה ממש עכשיו. העובדה שאתה מעדיף את ביל בקליפרס על חשבונו אומרת הכל על הרלוונטיות של הדירוג שלו בעבר.

Rapgamer

Well-known member
לא אמרתי שצריך ללכת לפי הדירוג שעבר:rolleyes: אבל הוא בפירוש הוא לא התנדנד בטופ 15, בניגוד למה שכתבת וטרחת גם להדגיש.
אני גם מסכים איתך שביל יותר טוב לדאלאס מאשר ג'ורג', בהתחשב בגיל ובחוזה. אם הם יצליחו להביא אותו עם הנכסים שיש להם- סבבה. אולי אני מחזיק משאמט יותר ממך, שהוא שחקן צעיר עם ווליום ודיוק גבוהים מחוץ לקשת.

חוץ מזה, אם אתה מסתכל על חוזה רב שנתי לג'ורג' כמשהו שיכול להתברר כהחלטה נוראית, גם החוזה הנוכחי של פורזינגיס יכול להתברר ככזה.
אפשר להסכים שלא להסכים.

Krit123

Well-known member
לא אמרתי שצריך ללכת לפי הדירוג שעבר:rolleyes: אבל הוא בפירוש הוא לא התנדנד בטופ 15, בניגוד למה שכתבת וטרחת גם להדגיש.
אני גם מסכים איתך שביל יותר טוב לדאלאס מאשר ג'ורג', בהתחשב בגיל ובחוזה. אם הם יצליחו להביא אותו עם הנכסים שיש להם- סבבה. אולי אני מחזיק משאמט יותר ממך, שהוא שחקן צעיר עם ווליום ודיוק גבוהים מחוץ לקשת.

חוץ מזה, אם אתה מסתכל על חוזה רב שנתי לג'ורג' כמשהו שיכול להתברר כהחלטה נוראית, גם החוזה הנוכחי של פורזינגיס יכול להתברר ככזה.
אפשר להסכים שלא להסכים.
או שאפשר פשוט להציע להעביר את קייפי תמורת ביל.
לא הבנתי אז למה אתה הדגשת את הדירוגים בעבר, וכנראה לא הבנת למה אני מתכוון בלהתנדנד. הוא היה קונצנזוס טופ 15, אפילו טופ 10, עם סימן שאלה לגבי התפקוד בפלייאוף שיכול להשפיע דרמטית על הדירוג. לצורך העניין לטעמי באטלר עמד במבחן דומה, אם היה מסתכסך השנה גם במיאמי, ועף סיבוב ראשון, המניות כנראה היו נופלות בהתאמה. הוא פשוט עשה 180 בניגוד לג'ורג'.

Rapgamer

Well-known member
הבנתי והתייחסתי לזה כבר.

זה לא הפלייאוף הראשון של ג'ורג', הוא מגיע לפלייאוף כל שנה וגם היו לו כבר ריצות עמוקות בשלב מוקדם בקריירה. לא רואה שהוא התנדנד יותר מאשר כל כוכב אחר מהדרג השני בליגה.
כמובן שהמניות שלו הכי נמוכות כרגע מזה הרבה מאוד שנים, בגלל זה אני חושב שיש אפסייד בלמצוא לו סיטואציה טובה, לג'ורג' עצמו ולקבוצה שיגיע אליה.

Krit123

Well-known member
הבנתי והתייחסתי לזה כבר.

זה לא הפלייאוף הראשון של ג'ורג', הוא מגיע לפלייאוף כל שנה וגם היו לו כבר ריצות עמוקות בשלב מוקדם בקריירה. לא רואה שהוא התנדנד יותר מאשר כל כוכב אחר מהדרג השני בליגה.
כמובן שהמניות שלו הכי נמוכות כרגע מזה הרבה מאוד שנים, בגלל זה אני חושב שיש אפסייד בלמצוא לו סיטואציה טובה, לג'ורג' עצמו ולקבוצה שיגיע אליה.
נחזור ללהסכים לא להסכים :p

88nothing

Active member
הצעה משלי לטרייד על ג'ורג':

למה לקליפרס? מחליפים את ג'ורג' בסקורר יותר טוב. אמנם מאבדים בהגנה אבל trade-off משתלם. על הדרך משלמים את שאמט כקנס.

למה לדאלאס? הזינגר פצוע לתקופה ארוכה, ג'ורג' ממלא תפקיד שחסר להם מבחינת עמדה. הוא חתום רק לשנה אחת אבל גם אם יעזוב, מה שיוצא בדיעבד זה שהם מפנים מהתקרה את חוזה המקס שחילקו לפורזינגיס, במידה ויש להם second thoughts.

למה לוושינגטון? הפציעה של פורזינגיס יכולה להשתלב עם מאמצי הטנקינג שלהם. יש הרגשה שביל מיצה את עצמו בוושינגטון. במקום להיות הפרנצ'ייז התקוע שהם עכשיו, שיעשו טנקינג בשנה הבאה ויצאו לדרך מחודשת סביב צעירים מהדראפטים השנה ובעונה הבאה, הצ'ימורה ופורזינגיס כקו קדמי, בנוסף למשלימים שהם מקבלים כאן. סוג של הצערה של הסגל ובנייה מחדש.

במקום וושינגטון אני אומר לא גדול מאוד.
אם תוסיף לזה עוד 3 בחירות(שאין לקבוצות האלה לתת) אולי הם ישקלו.

Krit123

Well-known member
אוקיי לרגע חשבתי שהיה לי רעיון גדול ופתרתי את העניין - טרייד שבסיסו PG לנטס, לברט לוושינגטון, ביל לקליפרס.
ההיגיון הוא שג'ורג' נשאר בשוק גדול לצד שחקנים ברמת מודעות עצמית זהה, אז כולם יחיו בסרט שהם פייבורטים שנה הבאה.
וושינגטון תקבל שחקן צעיר בשנה בלבד מביל רק בשביל לדפוק לי את האיזון, לצד עוד בחירות ומשהו מסביב.
הקליפרס מקבלים את ביל, אולי להוסיף עוד שחקן סגל לוויזארדס שיהיו מרוצים.
זה היה הרעיון, אבל מה, הנטס כל כך מעל לתקרת השכר שסיימתי עם הערימת חרא הבאה:

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y3xu3w7t
בפועל מוותרים על חצי סגל בשביל עונה אחת של ג'ורג', לא משהו. חבל, היה פה פוטנציאל לסגור לכולם את הפינה.

AirDogg

New member
לדעתי מה שהיה חסר לקליפרס זה מה שיש לליקרס וזה לברון.

88nothing

Active member
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y66r2x7o

הקליפרס מחליפים את הגבוהים שלהם: מוריס והארל מסיימים חוזים והקליפרס לא יוכלו לשלם להם, כאן הם מקבלים 2 גבוהים חדשים שיוכלו להתמודד עם הגודל של הלייקרס ושל דנבר בעתיד.
ובנוסף רכז עושה משחק.

יוסטון מעיפים את ווסטברוק, ומקבלים בתמורה את בברלי, אמינו טרנס רוס וסמית' ג'וניור.
כמו כן יקבלו בחירת סיבוב 1 ועוד אחת מסיבוב 2 מהניקס.

ניקס יקבלו את ווסטברוק, תמורת רנדל, פייטון, סמית' ג'וניור, אלינגטון בחירת סיבוב 1 ו 2.
הייתי משתמש בכסף שיש להם כדי לשלם יפה מאוד תמורת ג'רמי גרנט ומרקוס מוריס.
יתן להם חמישיה מאוד מעניינת, ושחקנים כמו גרנט ומוריס תמיד ניתן לגלגל לקונטנדרית תמורת חוזה נגמר ובחירות.

אורלנדו: כבר שנים מנסי להזיז את ווץ' ללא הצלחה.
יקבלו את פול ג'ורג', לאנדרי שאמט ופילרים.
יפנו את עמדת הסנטר למו במבה, ויתנו לפולץ לג'ורג' להוביל.

Rapgamer

Well-known member
הטרייד הזה הופך את הקליפרס מקונטנדרית לקבוצת סיבוב ראשון. מסוגלים לסיים גם בלוטרי אם קוואי נפצע במהלך העונה.

Little Sharky

Active member
הקטע הטריקי עם PG לדעתי הוא לאו דווקא זה שיבחר לעזוב בקיץ, אלה העובדה שקוטנדריות לדעתי כבר לא ישלמו לו את הסכומים שהוא מרוויח עכשיו.

וזה פותח אופציה לקבוצות סמול מרקט לקחת את ג'ורג'.
כאילו אני לא רואה קבוצה שפויה שמתחרה על טבעת שתתן לו מקס שוב והוא בן 30, זה החוזה הגדול האחרון שלו בסבירות גבוהה, אין מצב שהוא יתפשר.

Rapgamer

Well-known member
שחקנים ברמתו של ג'ורג' לא צומחים על העצים.

קונטנדרית שתשים עליו את היד ותתן לו לעזוב תחזור על הטעות של אוקלהומה עם הארדן ושל מילווקי עם ברוגדון.
אני מסכים שפחות קבוצות יתנו לג'ורג' מקס בשלב הזה. אבל אם אתה מעריך שג'ורג' יכול לקחת אותך מרמת ה-50 ניצחונות לרמת האליפות אתה חייב ללכת על זה, כי לא תמצא אופציות יותר טובות.

Little Sharky

Active member
שחקנים ברמתו של ג'ורג' לא צומחים על העצים.

קונטנדרית שתשים עליו את היד ותתן לו לעזוב תחזור על הטעות של אוקלהומה עם הארדן ושל מילווקי עם ברוגדון.
אני מסכים שפחות קבוצות יתנו לג'ורג' מקס בשלב הזה. אבל אם אתה מעריך שג'ורג' יכול לקחת אותך מרמת ה-50 ניצחונות לרמת האליפות אתה חייב ללכת על זה, כי לא תמצא אופציות יותר טובות.

בקיץ PLAYOFF P יהיה בין 31, עם רזומה מלטדאון בeliminiation games like none other

לדעתי הוא יכול לזרוח ככינור שלישי סטייל בוש של מיאמי, when expectations are slim אבל אז צריך להתפשר וזה לדעתי לא יקרה.
או ליד ביג דיק פליירס כמו לילארד שיכולים לשחק 1vs9

אני כן רואה קבוצות טופ מציעות לו חוזה מקס לשנה שנתיים אבל זה מוציא אותו מהחוזה בגיל 32-33 ואז מה?
נגיד והוא מגיע למקום שלדעתי אידאלי בשבילו כמו פורטלנד, האם הם מסנדלים את עצמם עם וטרן מקס ל4 שנים עכשיו על שחקן לא יציב בערך כמו המזרח התיכון?

Rapgamer

Well-known member
אתה לא יודע מה יהיה הרזומה של ג'ורג' בעוד שנה בסיטואציה טובה מבחינתו. תראה איך הנרטיב של לאורי השתנה, מלוזר גדול לווינר גדול. גם אם ג'ורג' לא ידפוק 180, ההנחה לגבי איך הוא ייתפש בעוד שנה מהיום היא מאוד ספקולטיבית. המניה שלו עכשיו בשפל, כמו שהייתה גבוהה יותר בעבר סביר שתהיה גבוהה יותר גם בעתיד.

למה אתה חושב שדונצ'יץ' לא מסוג השחקנים שיכולים לשחק 1 נגד 9?

כמו שאמרתי כבר, ג'ורג' על כל חסרונותיו הוא עדיין שחקן בקליבר אולסטאר וכאלה לא צומחים על עצים. אם יש לך אפשרות להביא את יאניס או את קוואי- לך על זה. אלא שזו אשליה עבור כמעט כל הקבוצות בליגה, מי שיש לה סגל טוב וצ'אנס ללכת עד הסוף בתוספת של פול ג'ורג' לדעתי צריכה ללכת על ההזדמנות.

Little Sharky

Active member
אתה לא יודע מה יהיה הרזומה של ג'ורג' בעוד שנה בסיטואציה טובה מבחינתו. תראה איך הנרטיב של לאורי השתנה, מלוזר גדול לווינר גדול. גם אם ג'ורג' לא ידפוק 180, ההנחה לגבי איך הוא ייתפש בעוד שנה מהיום היא מאוד ספקולטיבית. המניה שלו עכשיו בשפל, כמו שהייתה גבוהה יותר בעבר סביר שתהיה גבוהה יותר גם בעתיד.

למה אתה חושב שדונצ'יץ' לא מסוג השחקנים שיכולים לשחק 1 נגד 9?

כמו שאמרתי כבר, ג'ורג' על כל חסרונותיו הוא עדיין שחקן בקליבר אולסטאר וכאלה לא צומחים על עצים. אם יש לך אפשרות להביא את יאניס או את קוואי- לך על זה. אלא שזו אשליה עבור כמעט כל הקבוצות בליגה, מי שיש לה סגל טוב וצ'אנס ללכת עד הסוף בתוספת של פול ג'ורג' לדעתי צריכה ללכת על ההזדמנות.

על הנייר פול ג'ורג' הוא פנינה, אבל במאני טיים הוא אפילו לא one-way, כשכן יש מצב שהוא יקנה את עולמו בשנה האחרונה לחוזה who knows.
אבל בהנחה וזה לא קורה מאוד קשה לי לראות קבוצות טופ מרקט מציעות לג'ורג' מקס ל-4 שנים, אבל סמול מרקט כן, ואז גם אם יקבל הצעה לשנה שנתיים מקונטנדרית אני לא רואה אותו מוותר על 70-100 מיליון דולר.

ולגבי דונצ'יץ מעולם לא אמרתי שלא, פשוט נתתי את לילארד כדוגמא, לוקה גם עובד.

Little Sharky

Active member
אגב, גם קוואי מסיים חוזה ב21' אם אני מארק קיובן אני מחזיק אצבעות שהקליפרס בדרך לעוד אכזבה והולך אול אין דווקא על קוואי.

למעלה