אגב בגידות,
אני חושב שמגיעים למצב של בגידות - מבחינתי לפחות, זה אומר שתם הקשר. ועכשיו גם אסביר למה (זה תקף גם לסטוצים בכלל, שלא במסגרת קשר): כשאתה שוכב עם בנאדם, אתה בעצם חולק איתו את האינטימיות הכי גדולה שלך. תסלחו לי על ההתלקקות לרגע- אבל אם אתם מכירים את השיר ברית עולם של מתי כספי ואהוד מנור, הוא מתחיל ב"עוד מעט עוד קצת, אנו גוף אחד". וזה בשני מובנים, גם במובן הנפשי - שזה דבר מדהים להיות גוף אחד, וגם במובן הפיסי כמובן - "להתחבר" - פשוטו כמשמעו. אני חושב שברגע שהקשר עומד על זה שאחד הפרטנרים יוצא עם אחרים, חוזר הביתה והולך לישון עם הפרטנר שלו באותה המיטה, זה כבר מדבר על זה שאין אינטימיות יותר. לא את האינטימיות ה"בלעדית" שצריכה להיות. בשלב הזה, לדעתי, זה נגמר. ואם זה קורה על ההתחלה, זה גם לא מתחיל. וטיפ לחיים - תחשבו טוב טוב טוב לפני שאתם בוגדים. קודם כל, כי זה נורא נורא מכאיב לצד השני (מנסיון- אני הייתי ה"נבגד"). וחוצמזה, אם בסוף מאבדים את מה שיש בגלל זה, לפעמים מגלים כמה זה היה חבל וטיפשי. ועוד טיפ למי שנבגד - אני חושב שצריך לחתוך ברגע שיודעים על זה. כמה שזה קשה. כי בוגד, זה לא פונקציה של זמן ומצב. בוגד זה אופי. ומי שמשקר או בוגד פעם אחת, יעשה את זה גם פעם שניה. ככה לפחות לי נראה. אני, מאז הקשר שלי, שהיה לפני הרבה הרבה הרבה זמן, בגלל הכאב הזה של לאהוב מכל הנשמה, ולחטוף את האמת בפניפ אחר כך, ולהבין עד כמה הייתי בעצם גם סוג של זיון ארוך ולא יותר, בגלל הפגיעה הזאת, לא הגעתי לשומדבר חדש מאז. בכלל הפחד להיפגע. אז תחשבו טוב טוב. זה לא שווה את זה. לא לפגוע, ולא להיפגע. שניהם לא שווים. אם אין אינטימיות כבר, אין מה לנסות לתקן. זהו. בחשיבה אסוציאטיבית משהו - ושבת שלום