הכי גאים

הכי גאים

אני שמייח. פרק טוף. מסקנות הפרק: בריאן = טוב מייקל = זבל דיויד = חבר בוגדני של זבל ג´אסטין = אלוהי ועכשיו הם צריכים לתת לנו פרק שבו אנחנו רואים איך שבלייק בן אדם נהדר ואז לפתח בינו לבין טד מערכת יחסים. על אמט להישאר שרלילה, ולהצחיק אותנו עם בגדים מטורפים. מר מומין

Blackice

New member
ג´אסטין=אלוהי.. . כמה שאני מסכים...

ושאלה בקשר למה שנאמק שם: אנחנו גברים- אנחנו מועדים- זה הטבע שלנו... האם זה נכון? האם זה ככה באמת? קשה לי לקבל את זה... זה מוביל כמובן לשאלת המונוגמיה... דבר טבעי או מאולץ... בעעע (אבל שלא תיטעו- אני כן במצברוח טוב מהפרק... פשוט זו סוגיה מגעילה...
) ארז

MARMELAD

New member
../images/Emo18.gif מונוגמיה

מונוגמיה היא לכאורה מילה שהומואים לא מכירים. יש את התירוץ הקל והנוח שגבר מטבעו נועד לזיין כל מה שזז. יש לזה צידוקים אבולוציונים, סוציאלים, מה לא. ולכן שני גברים, זה בעצם כמו שתי ממטרות שפועלות אחת ליד השנייה. 10 אחוז מהזמן הן נפגשות, ושאר התשעים אחוז הן משפריצות לכיוונים אחרים. אבל זהו שלא. כי הימים שהגברים היו מחפשים זיונים והנשים היו מחפשות קשר ובטחון די עברו מהעולם. אני בהחלט מאמין במונוגמיה. אני בטוח שזוג שאוהב אחד את השני, לא צריך שום דבר מעבר לזוגיות שלו. יש לנו כאן בפורום דוגמא נהדרת של יניב DC שכבר שנים רבות (קצת הגזמתי) חי במונוגמיות מדהימה למרות שאת החבר שלו הוא לא פוגש כל יום אלא הרבה פחות מזה. לכן אני מסכם שמונוגמיות זה עניין של אופי. מי שירצה - יהיה נאמן. מי שלא - לא יהיה. וזה תופס לגבי כל בנאדם שהוא. גבר, אישה, הומו או סטרייט. כן, גם לגבי אוחצ´ות.

.m

New member
מונוגמיה? עוד סרט הוליוודי...

חזרנו לימי הרומן-הרומנטי? הם נפגשים-מתאהבים- ורוכבים ביחד לעבר השקיעה? מונוגמיות אינה עניין של מין (מז´תומרת "אנחנו לא מונגמים כי אנחנו גברים"???) זה פשוט ענין של המין (האנושי...) הנה, בקיצור, דעתי המנומקת - סקירה היסטורית קלה תחשוף את העובדה שהמין האנושי לא היה מעולם - אינו היום- ולעולם לא יהיה מונוגמי. נישואין היו בעבר עסקה כלכלית שמטרתה להעצים את כח האצילים (משפחת החתן ומשפחת הכלה). ומאז ותמיד היו הרמונות, קורטיזונות ואנשי חצר אחרים שדאגו לספק את צריכהם המיניים והרגשיים של אותם אצילים ונשותיהם. וגם היום ניתן לראות שנישואין (מונוגמיים) מתוך אהבה לא ממש מחזיקים מעמד ומס´ הגירושין עולה בהדרגה מדי שנה. בנוסף, כולנו כבר יודעים שיש הבדל גדול בין having sex ו- making love. וגם שהעובדה שיש לך פרטנר קבוע לא הופכת אותך לעיוור, ומן הסתם תמיד יהיו עוד אנשים סביבך שתמשך אליהם (בעיקר כשהשגרה נכנסת...), (סטטיסטיקה לזוגות הטרו´ - לפחות 65% מהגברים הודות בבגידה, ולפחות 30% מהנשים...) ויותר מכך, אחרי 20/30/40 שנה ביחד, מה נשאר? חברות. companionship. אהבת האדם שאיתך. בעיני הזוגיות האידיאלית תתחיל מתוך חברות, כי זה הבסיס. זו אהבת האדם שאיתי, שנשארת כשההתאהבות פגה, ואין אהבה חזקה יותר מזו הצומחת מתוך חברות אמת, ואין התאהבות מרגשת יותר מהתאהבות הצומחת מתוך אותה אהבה. החלק השני של אותה זוגיות אידיאלית הוא פתיחות. אחרי שבססנו את חוסר המונוגמיות של המין האנושי, אני לא מוצאת שום פסול בסטוצים כל עוד מדברים עליהם. ה"בגידה" הרי אינה עצם האקט המיני, כי אם התחושה שדברים נעשו מאחורי הגב, אז למה לא לדבר על זה? (רומנים, אגב, הם מחוץ לתחום. אלו מסמלים יותר נסיון לסיפוק צרכים רגשיים מאשר מיניים). (זה "בקיצור" זה???) מאחלת לכם שתמצאו בן-זוג, ואהבה שתחיו חיים מלאי ריגושים...
mai

MARMELAD

New member
את צודקת.

אני גם חושב שאחרי כך וכך שנים הריגוש המיני יורד. אבל אני חושב שאם בני הזוג אוהבים אחד את השני, הם ימצאו דרכים לחדש את הקשר שלהם. זה לא חייב לכלול סקס עם אנשים אחרים. יכול להיות שזאת נאיביות מסויימת מצידי לחשוב ככה.. אבל אני חושב שזה אפשרי.... ויש לי את הדוגמא של אבא שלי ואשתו, שמוכיחה שכשרוצים אפשר.

.m

New member
אוקסימורון...

זה קצת בעייתי לכתוב שאני צודקת, ואז לנמק שאני טועה...
קבל
mai

MARMELAD

New member
בכלל לא...

אני חושב שאת צודקת לגבי המהות של הקשר - שמבוסס על חברות יותר ממשיכה מינית. אני מסכים איתך שברוב הזוגות ישנן בגידות. אבל אני חושב שאפשר אחרת.

.m

New member
אופטימיות קוסמית...

אבל שיהיה לך המון בהצלחה...

אגב בגידות,

אני חושב שמגיעים למצב של בגידות - מבחינתי לפחות, זה אומר שתם הקשר. ועכשיו גם אסביר למה (זה תקף גם לסטוצים בכלל, שלא במסגרת קשר): כשאתה שוכב עם בנאדם, אתה בעצם חולק איתו את האינטימיות הכי גדולה שלך. תסלחו לי על ההתלקקות לרגע- אבל אם אתם מכירים את השיר ברית עולם של מתי כספי ואהוד מנור, הוא מתחיל ב"עוד מעט עוד קצת, אנו גוף אחד". וזה בשני מובנים, גם במובן הנפשי - שזה דבר מדהים להיות גוף אחד, וגם במובן הפיסי כמובן - "להתחבר" - פשוטו כמשמעו. אני חושב שברגע שהקשר עומד על זה שאחד הפרטנרים יוצא עם אחרים, חוזר הביתה והולך לישון עם הפרטנר שלו באותה המיטה, זה כבר מדבר על זה שאין אינטימיות יותר. לא את האינטימיות ה"בלעדית" שצריכה להיות. בשלב הזה, לדעתי, זה נגמר. ואם זה קורה על ההתחלה, זה גם לא מתחיל. וטיפ לחיים - תחשבו טוב טוב טוב לפני שאתם בוגדים. קודם כל, כי זה נורא נורא מכאיב לצד השני (מנסיון- אני הייתי ה"נבגד"). וחוצמזה, אם בסוף מאבדים את מה שיש בגלל זה, לפעמים מגלים כמה זה היה חבל וטיפשי. ועוד טיפ למי שנבגד - אני חושב שצריך לחתוך ברגע שיודעים על זה. כמה שזה קשה. כי בוגד, זה לא פונקציה של זמן ומצב. בוגד זה אופי. ומי שמשקר או בוגד פעם אחת, יעשה את זה גם פעם שניה. ככה לפחות לי נראה. אני, מאז הקשר שלי, שהיה לפני הרבה הרבה הרבה זמן, בגלל הכאב הזה של לאהוב מכל הנשמה, ולחטוף את האמת בפניפ אחר כך, ולהבין עד כמה הייתי בעצם גם סוג של זיון ארוך ולא יותר, בגלל הפגיעה הזאת, לא הגעתי לשומדבר חדש מאז. בכלל הפחד להיפגע. אז תחשבו טוב טוב. זה לא שווה את זה. לא לפגוע, ולא להיפגע. שניהם לא שווים. אם אין אינטימיות כבר, אין מה לנסות לתקן. זהו. בחשיבה אסוציאטיבית משהו - ושבת שלום :)

../images/Emo7.gif וואו...יתיר...../images/Emo39.gif

אני לא יודע באיזה מצב היית כשכתבת את זה...אבל זה לפי דעתי מאד נוגע. הצלחתי להרגיש את הכאב...להיות נבגד, זה אחד הדברים הנוראיים בעולם, לגלות שמי שבטחת בו, ונתת לו כל כך הרבה מעצמך, הפנה לך את גבו...זה ממש פוגע. אני רק מקווה שההודעה תגיע לאנשים הנכונים ובכלל, שאנשים ישתדלו תמיד להיות הרבה יותר רגישים לזולת...זה יכול מאד לעזור. שלך בכאבך, קובי

Blackice

New member
אני מסכים...

בן זוג זה לא רק אהבה אלא גם אינטימיות ויחודיות... לא שיש לי סיכוי לבטא את זה בצורה שאתה הצלחת... באמת, אתה כותב נפלא..
נוגע...

לירוי25

New member
מסכים אבל לא לגמרי

האם חזרנו לימי הרומן הרומנטי? כן למה לא?! יש לי חבר אמנם רק חודשים אבל אני נהנה בכל יום כמעט להגיד לו ולהראות לו עד כמה אני אוהב אותו, כמה כיף לי איתו, ולו בדברים הכי קטנים שיש. אחוז הגירושים אולי גדל אבל לא חסרים זוגות שכן מחזיקים מעמד זמן רב ואפילו בנישואים. היום בניגוד לבעבר יש לחץ יותר גדול, האפשרויות יותר גדולות, כך שגירושים הופך להיות דבר יותר אפשרי. פעם זוג שהיה מתגרש היה מוצג באור לא חיובי במיוחד, היום זה לכאורה מובן מאליו. השורה התחתונה היא שזוגיות טובה מבוססת על חברות, תקשורת טובה ואהבה, אך היא לא חייבת לצמוח משם.

.m

New member
בדיוק היום שמעתי על מחקר

שערך חוקר בשם הנדריקס. מחקר על מהות ההתאהבות. מאחר ועדיין לא יצא לי לקרוא אותו במלואו (ואני מבטיחה לעדכן לכשאסיים), אנסה להסביר במילים שלי את הרעיון המרכזי שלו - * צרכים קפואים - צורך שאנו סוחבים איתנו מגיל צעיר, ולא מצריכים לספק אותו. בד"כ מדובר בצורך בבטחון, בקרבה (אינטימיות ריגשית),... אנו נמשכים (לא מינית, אלא ריגשית) לאנשים מסוימים משום שאלה יכולים, באופן עקרוני, לספק את הצרכים הקפואים שלנו. כשאדם חווה את ההתאהבות, הוא רואה את העולם, ובעיקר את בן-הזוג הפוטנציאלי דרך משקפים ורודים. כלומר רק את הדברים החיוביים. את הצדדים השליליים הוא מדחיק, ולעיתים אינו רואה כלל (ומכאן המושג "האהבה עיוורת). כשמסתיימת תקופת "ירח הדבש" ומתחילים החיים האמיתיים - ומתחילה ההתמודדות האמיתית - עלול אותו עדם לגלות שבן-הזוג הנפלא וה"ורוד" נוטה ללחוץ על אותן נקודות רגישות (או במילים אחרות לא מספק לגמרי את אותם צרכים קפואים). בשלב זה עומד האדם על פרשת דרכים - ההסחפות הרגעית הסתיימה ועכשיו צריך לבנות בסיס יציב כדי להחזיק מעמד לאורך זמן, אבל למה שתרצה להמשיך להיות עם מישהו שלוחץ לך על נקודות רגישות??? רוב האנשים יעדיפו להמשיך אל ההתאהבות הבאה... וזו הנקודה שלי- מערכות יחסים הבנויות על אותה התאהבות מדהימה, על ההיסחפות הרגעית, בד"כ מסתיימות פה. זה קורה בעיקר משום שבני הזוג לא לגמרי מודעים לעובדה שעם קצת עבודה (עצמית וזוגית) הם יכולים להתחיל עכשיו לבנות את הבסיס. לעומתן, מערכות יחסים המבוססות על חברות עמוקה, תחזורנה (לאחר אותה הסחפות מטורפת) אל הבסיס האיתן שסיפקה/ מספקת/ תספק אותה חברות, ולכן סיכוייהן להצליח גבוהים יותר. מאחלת לכם שתמיד תראו
כתסתכלו על בני זוגכם, בעיניים פקוחות... חלומות מתוקים mai

דרור22

New member
מסכים לכל מילה.....

בריאן אלוהי, ג´אסטין חמוד....... פרק ענק..... גורם לי להיות גאה.....

לירוי25

New member
מישהו יודע מתי..

משדרים את הפרק החוזר של "הכי גאים שיש"?? הוידיאו המעפן החליט לא להקליט לי..

fayd

New member
רגע רגע רגע ../images/Emo92.gif

שמישהו יכניס אותי לעיניים אני פיספסתי את הפרק של אתמול היתי עם טום שמישהו בבקשה יסביר לי מה היה גם ככה אני לא מאמין שהיפסדתי פרק שלם

TheHock

New member
למי שלא מקשיב לשירים בסוף הפרק

או למי שלא זיהה, השיר אתמול הוא שיר של הלהקה האגדית קווין (שסולנה מת לפני 10 שנים בדיוק) לשיר קוראים A KIND OF MAGIC ואני חייב לציין שהשיר לבד העלה את ה"מניות" של הפרק ב10 אחוזים (היו פרקים טובים יותר - אבל לא היה שיר טוב יותר בסופו של אף פרק).

למעלה