הכי גאים

SHRIMPINION

New member
ללא ספק העלה את מניות הפרק!

אני אחר כך הפעלתי את המערכת שלי(לא היה צורך לשים את הדיסק של קווין כי הוא דרך קבע שם) בפול ווליום. אז מה אם כמעט אחת בלילה...שהשכנים שלי קצת יקבלו חינוך למוזיקה טובה.
חוצמזה הפרק באמת היה משובח...
Shrimpinion

ילדים, ילדים, ילדים

רק אני צריך להיות סנוב ולהזכיר שQUEER AS FOLK, המקור הבריטי הנפלא, שב ל+yes בחודש הבא? אחרי צפיה בו, לעולם לא תזכירו את האמריקאים המשעממים..

MARMELAD

New member
סנוב, בטבריה כבר היית...?

(סתם נראתה לי כותרת מפוצצת
) מתי חוזר? באיזה יום? באיזו שעה? את כל הפרטים.....!!!

.m

New member
ג´ירפה!

(נראתה לי כותרת מאוד רלוונטית לדיון...
) אמנם צפיתי רק בשלושת הפרקים הראשונים של qaf הבריטית, אבל אני ממש לא מבינה את ההתלהבות (-ואמנם בד"כ הפקות בריטיות טובות יותר מאחיותיהן האמריקאיות, אבל לא תמיד. ולא במקרה זה). ההשוואה הקצרה שעשיתי לא הראתה על איכויות טובות יותר בסדרה הבריטית - חוץ מ-(ויסלח לי מר מומין) נת´ן שנראה הרבה יותר טוב מג´סטין. השחקנים לא מוצליחם יותר, קווי העלילה זהים. ואם כבר משהו - סטוארט מ-ז-ע-ז-ע! ואמנם אני לא גבר, אבל כאישה לא הייתי נכנסת איתו למיטה! mai

קווי העלילה זהים? ממ.. מעניין למה

אולי כי הסדרה האמריקאית מבוססת על הבריטית? ואילו אתה מר מרמלד, מוזמן לקרוא את המאמר הנפלא גיי פלוס שהתפרסם בגוגיי (אני מת על הכותב). וQUEER חוזרת בימי שלישי, החל מה- 18/12 בשעה 21:55

marco

New member
ועל זה נאמר...

מלאכתם של צדיקים נעשית על ידי אחרים....
ומי שמבין, מבין.....

.m

New member
זה לא סותר את דבריי...

האמריקאים לקחו את הפוטנציאל מהסדרה הבריטית, ליהקו מחדש ולטובה (חוץ מג´סטין הפלגמט, וסליחה מומין...), פיתחו קצת (בכל זאת 20 דקות נוספות) - והוכיחו שרעיון טוב זה לא מספיק, גם הביצוע צריך להיות נאות. בכל מקרה, שיהיה לך לילה גשום (איזה כיף שכבר חורף...) mai

Flicker

New member
אני נאלץ להסכים

הסידרה הבריטית נפלאה ומהממת. הסידרה האמריקאית, לעומת זאת - כל מה שאני יכול להגיד עליה זה שג´סטין כוסון. זהו בערך. הבריטים כאלה כלים, לעומת האמריקאים הלפלפים שכל הזמן יש להם בעיות והם כאילו מסכנים, למרות שהם כל כך שטוחים שהבעיות שלהם לא ממש מעניינות אותי, ואני רק עסוק כל הזמן בלחשוב איך המקביל הבריטי של אותה דמות היה כבר מזמן מנקנק את עמיתו האמריקאי.

למעלה