הכי היה בא לי

מילקי110

New member
הכי היה בא לי

לחתוך את הורידים . זה עולה לי בראש לא מעט .

לדוגמא : ביום שלישי כאשר הלכנו עם הקבוצה למסעדה , אחרי אמרתי לחברה שהייתה איתי שאני רוצה לקנות לחם הביתה

הייתה שעה מאוחרת , והיא אמרה משהו בסגנון כבר עברנו את המקום , וחשבתי בראש " יא חתיכת דובה לא מפסיקה לחשוב על אוכל" וממש היה בא לי לחתוך את הורידים

בסוף כאשר נפרדנו אז הלכתי וקניתי .

* היום נסעתי העירה לקניות וחשתי בא לי לחתוך את הורידים כי אני שונאת את הישראלים את המנטליות שלהם , את החום הכבד כאן + האנשים המעצבנים הייתי רוצה עכשיו לגור בארצות הברית

לו היה לי כסף הייתי ישר נוסעת מפה אפילו מחר בבוקר . ( עם תיאו כמובן ).

* בגלל הפורום חתולים- לא אוהבים שם אנשים שקונים חתולים מהמלטות ביתיות כי יש הרבה חתולים שמחפשים בית , ולכן הם מתעלמים ממני שם , ועכשיו המנהלת שם כתבה לי שאני מנסה להשקיט את המצפון שלי

זה בעקבות הערה שכתבתי להם , ובא לי לחתוך את הורידים. הייתי מתה לנסות את זה .

בהודעה הראשית!!!

מילקי, תנסי לחשוב על דברים בצורה רציונאלית. אני יודעת שזה בטח מרגיש קשה ובלתי אפשרי.
מאיפה המחשבה הזו הגיעה? מה את יכולה לעשות במקום זאת בשביל להרגיע את הרצון הזה?

Lady Stark

New member
אוי, איך אני ״אוהבת״

כשאנשים מתנהגים בצדקנות. איזו צרות עין זו, להחרים בן אדם רק בגלל שהוא אימץ חתול שנולד בבית ולא אסף מהרחוב. מה זה משנה איך השגת את תיאו? חתול הוא חתול והצלת נפש קטנה, לא משנה באיזו דרך.
תתעלמי מהם, מילקי.
ואני לא מוכנה שבגלל שאנשים מסוימים לא יודעים להתנהג את תשקעי ככה.
עברת דברים גרועים מאלה ואני ממש רוצה בשבילך שתלמדי להתעצבן על אנשים טיפשים במקום להרגיש דחויה.
ההתנהגות שלהם מפגרת. נקודה.

Lady Stark

New member
ומילקוש, אני רוצה להוסיף משהו חשוב

בהרבה פורומים יש התנהגות מתלהמת. ולא כל אחד יודע לעכל את זה (או צריך לעכל את זה).
בבקשה, כשאת נמצאת במצב הרגיש הזה שלך עכשיו, תישארי רק בפורומים של תמיכה, בהם אנשים מתחשבים יותר ויש להם רגישות בסיסית.
ככה תקטיני את הסיכון שלך להיפגע.

אוהבים אותך המון מילקוש, מהממת אחת.

מילקי110

New member
אני בסדר גמור

אני לא עאשה לעצמי כלום לעולם , אני יותר מידי פחדנית ופסיבית בישביל לזה

מרגישה בסדר , לא הייתה שם התלהמות פשוט מרגישה שקצת התעלמו ממני ונראה לי שזה בגלל זה

לא נראה לי שהייתי באמת מסוגלת לחתוך את הורידים או לעשות משהו אחר , המוות גם מפחיד אותי מאד

ומעבר לזה יש לי תינוק עכשיו אז יש לי אחריות . הייתי רוצה להביא עוד אחד שיהיה לו חברה . אבל מרשים לי פה רק בעל חיים אחד

זה חלק מהדיכאון שאין לי ממש אחריות על החיים שלי כי הנה אני הייתי רוצה שני חתולים ואולי גם כלב . ואני יודעת שאני עוברת דירה אבלך אני אצטרך לחזור לכאן בעוד שנתיים ואולי יותר.

ממש אבל הייתי רוצה שתיהיה לו חברה אני כל הזמן מרגישה שאני מרחמת עליו . פשוט בעבר הרחוק לפני יותר מעשר שנים כאשר הייתי אדם אחר הייתה לי חתולת רחוב ולא הייתי כפי שאני היום ולא עיקרתי אותה והיא נכנסה להריון והמליטה

ואז נפלתי לאחד הדכיאונות הקשים ביותר לא בגלל החתולה , ולא ניקיתי את הבית והוא נעשה מבולגן והשכנים התלוננו שמסריח , ואמא שלי שאיתה אני לא מדברת קצת יותר משלוש שנים באה לעזור לי לנקות .

והיא אומרת שעד היום יש לה טראומה מזה שהיו בדירה ארבעה חתולים ומאיך שהיא נראתה , הסוף היה שחזרתי לגור עם ההורים והחתולה והגורים נמסרו לעמותה , לא כזאת שממיתה ואמא שלי עשתה את הכל הביאה אותם לשם והיא סיפרה לי

בזמנו שבא אבא עם ילדה ואימץ אותה . ולכן ההורים לא הרשו לי בכלל להביא לדירה הזאת שהיא בעעלותם בעל חיים , לקח לי הרבה זמן לשכנע אותם . הייתי הולכת עד לפני שנה לפסיכולוגית שגם אמא שלי הייתה הולכת אליה , לא היינו הולכות

באותו זמן או ביחד אבל זאת מישהי שההורים שלי הכירו וסמכו עליה , והסברתי לה כמה קשה לי בלי בעלי חיים ושאני לא אותו אדם שהייתי אז , והיא שכנעה אותם ואז לפני שנה הם סוף סוף הסכימו שאני אכניס לפה בעל חיים אבל רק אחד

הם לא יסכימו לכלב וחתול או שני חתולים , ואני כבר לא הולכת לאותה פסיכולוגית כך שאין לי מי שידבר איתם .

כיום מה שקרה לי אז לא יקרה לי . קודם כל יש לי עוזרת שבאה אחת לשבועיים לנקות , ואני גם במצב אחר ממה שהייתי אז ואני לא מאמינה שיקרה לי מה שקרה לי אז .

הייתי מתנדבת בעמותה של בעלי חיים ובמשך התקופה היו שם הרבה כלבים שרציתי ופספסתי , כי אז הם עוד לא הסכימו והפסיכולוגית בזמנו בהתחלה גם לא הצליחה לרכך אותם רק כעבור איזה שנה של שכנועים הם הסכימו .

יש לציין שעד עכשיו אבא שלי לא ראה את תיאו , הוריי הם לא אנשים של בעלי חיים , הוא רק יודע שיש לי חתול סיאמי . עדיף לי שהקשר הוא כזה באמת יותר טוב לי . הקשר שלי הוא מול אבא שלי אבל אני יודעת שהוא מספר לאמא שלי הכל.

וזהו .. אני מרגישה עד היום אשמה מאד גדולה בגלל מה שהיה עם החתולה ההיא , למרות שכאשר היא הייתה אצלי טיפלתי בה יפה ,היום אני אמא הרבה יותר טובה . הייתי רוצה מאד להביא לתיאו אח\אחות שהוא לא יהיה לבד וגם בישבילי הייתי

רוצה שני ילדים , למה לא ?

מתוקה שלי

את אדם טוב, טוב מאוד. יש לך נפש עדינה וקסומה, את רק לא רואה את זה כרגע (או בכלל). תראי איך את מתקשרת עם בעלי חיים. תראי איך השתפרת מבחינה חברתית, מי היה מאמין שתארחי אצלך בבית, שתיפגשי עם חברות ותיסעי לטיולים?

הייתי רוצה שתראי את הטוב שבך ואת הטוב שבחייך. שולחת לך חיבוק ענקי, בבקשה אל תפגעי בעצמך, בסדר?

מילקי110

New member
הדכיאון הכי גדול : הפייסבוק

תודה רבה אלומה על המילים החמות .

* הפייסבוק - לראות איך כולם מתקדמים או איך כולם חיים טוב .

המשפחה המורחבת ואני לא בקשר וראיתי עכשיו תמונות שלהם בפייסבוק , זה מדכא אותי לראות איך כולם יותר מוצלחים ממני

וגם איך לכולם היו חיים טובים של בילויים , חברים וכו' .. בעבר פשוט הייתי נמנעת מללכת לכל מיני ארועים משפחתיים בגלל העודף משקל שלי ובגלל שלא עשיתי כלום וכך לא נוצר איתם קשר

אני זוכרת איך לפני כמה שנים ראיתי אותם בלוויה של מישהו וכולם התעלמו ממני וגם נעצו מבטים ודיברו בגלל שהייתי שמנה מאד . אז ראיתי עכשיו איך לבת דודה שלי יש חבר והיא למדה באונ' , ואחותה גם למדה באונ' והיא צילמה את האוטו היפה

וחתיך שלה , הם מוצלמים כל האחים ביחד , יש להם משפחה , חום , השכלה - ולא לא נראה לי שאני יכולה ליצור איתם קשר עכשיו , וגם מה שישמעו שאני לא נשואה ושאני עובדת בתור קלדנית

ההיי לייט שלי זה שיש לי עכשיו את תיאו , ושירדתי במשקל אבל זה כבר פסה את מי מעניין כמה ירדתי אם בשישי שבת אני קבורה בבית ? ומה זה לעומת אנשים שחוגגים ימי הולדת עם חברים , עובדים בעבודה טובה , אני נוסעת בתחבורה ציבורית

יש לי רישיון נהיגה אבל אין לי רכב .. איזה דיכאון .

לא יודעת אם זה עוזר במשהו

אבל אני מזדהה... כל כך מזדהה... אין לי כוח להתחיל לפרט, זה לא עושה לי טוב, אבל רק שתדעי שאת ממש לא לבד עם הרגשות האלה.

מילקי110

New member
בטח עכשיו

בטח עכשיו הוא עם האשה והילדים , עם האישה המוצלחת והילדים המוצלחים

אחרי שבוע עמוס במקצוע המוצלח שבו הוא מצטיין .

כל הזמן מתגלגל לי בראש הפגישות ביננו ואיך שהוא לא היה נחמד אליי במיוחד , אפילו בערב הקריטי זה לא עזר לו ליהיות נחמד אליי

הייתי רוצה ליהיות זבוב על הקיר , לשמוע על ילדותו על חייו המוצלחים , ליהיות זבוב על הקיר בארוחת ליל שישי , נראה לי שלאנשים שהוא אוהב הוא בטח נחמד נורא

הוא ידוע כמצחיק וכו' . תגידו אין אנשים מושלמים ובטח גם לו יש בעיות , אבל אלה הן בעיות של החיים , של האנשים שהצליחו בחיים ובגדול . איך זה שהמוצלח הוא גם מוצלח והכל

ולדוגמא הקופאית בסופר , היא גם קופאית גם מכוערת , קשת יום יש לה ילד מיוחד , החיים דפקו אותה עד הסוף

וגם אותי , גם משוגעת , מכוערת , ללא הורים , ללא משפחה , ללא תארים , ללא מקצוע עד הסוף , לקחת את הסכין ולסובב אותה .ובמקרה שלו החיים חייכו אליו כן הוא עבד קשה מאד אני בטוחה אבל יש לו כישורים .

מילקי110

New member
אמש

אמש שוב קראתי תגובות אוהדות כלפיו על כמה שהוא אדם מקסים

וזה שוב גרם לי לחשוב שהוא לא היה נחמד אליי באופן אישי , למה הראש ממשיך להעסיק את עצמו באדם שאין לו שום קשר לחיי

למה צריך לעניין אותי מה הוא חושב ? כח אני זקוקה לאישור של האדם החשוב .

אמש הדבר היחידי שהיה לי לעשות זה ללכת לבריכה , לאכול כמובן , לקרוא וזהו . זה מדכא לחשוב שההליכה לבריכה זה לא רק מתוך רצון לעשות פעילות גופנית

אלא גם מתוך שעמום והידיעה שאין משהו יותר טוב לעשות . ובישביל לצאת קצת מהבית . וכן גם בישביל פעילות גופנית .

לא יודעת איך חייתי בלי תיאו , מוזר לי לחשוב על כך . הוא ישן איתי במיטה כל יום , כעת הוא יושב כהרגלו מאחורי המסך של המחשב ומנסה להפריע לי להקליד

הוא תמיד רוצה להיות בכל חדר שבו אני נמצאת , הוא כזה חמוד ...

גם לא מגעיל אותי הטיפול שכרוך בו : כמו לנקות את החול מידי יום , ביום חמישי בערב לקחתי ושטפתי לו את הארגז למרו שנאמר לי שצריך להעיף את כל החול רק אחרי חודש אבל עדיין

והרגשתי שאני עושה זאת באהבה . קניתי לו משטח גירוד ביום חמישי והוא משחק בו וזה משמח אותי , משמח אותי לראות שהוא אוכל את האוכל שלו , ושהוא שותה .

הוא כזה חמוד , הוא ישן לידי במיטה ותמיד ממש קרוב אליי ואם אני אסתובב אז הוא קם ונשכב על ידי . זה גם נותן לעבודה המשעעמת שלי משמעות , כל יום כאשר אני יוצאת לעבודה והוא תמיד מסתכל במבט כזה עצוב , אני חושבת

בליבי " איך יהיה לאמא כסף לקנות לך רויאל קנין אם היא לא תלך לעבודה ? " . איזה מותק הוא . קראתי גם מאמר בסוף השבוע שחתולים טובים מאד לאנשים עם חרדות , אפילו יותר מכלבים כיוון שחתולים שמים גבולות ויש בזה משהו

אם הייתי כפי שרציתי מאמצת חתול רחוב אז לא הייתי מכירה אותו , אין לי ספק שגם בחתול הרחוב הייתי מתאהבת אבל עדיין אני לא מצטערת .

LsMs

New member
תשכחי מהאנשים בפורום חתולים

סליחה על הביטוי אבל חלקם ממש יצורים...את יודעת משו? לנו בבית יש שני חתולים ואת שניהם קנינו מאנשים שפשוט מכרו אותם כגורים..הם אצלנו מגיל 0 בתכלס (שניהם הגיעו בגילאי ה2-3 חודשים וגדלו אצלנו בבית וקנינו אותם..) אני לא רואה ולא מרגישה את הצורך להגיד לעצמי שאני צריכה להיות בן אדם מוסרי ולאסוף חתול מהרחוב בשל סיבות רבות..ואת יודעת מה? מי שיגיד לי שאני יצורה כי קניתי חתול אז שיילך ויחפש..אז אני לא מלכת העולם ולא מצילה חתולים מהרחוב אבל אני אצטרך לחיות עם זה

חוץ מזה שגם אני רציתי חתול ספציפי ולא סתם חתול מעורב מהרחוב (סקוטיש פולד וסיאמי..אני אוהבת סיאמים רציתי סיאמי לא רציתי משהו אחר) והם מקבלים טיפול מסור אצלי שמה להם משחה של השינים כי אני דואגת לשינים שלהם מחליפה תחול כשצריך נותנת אוכל כשצריך משחקים והמון אהבה וחום..גם כשהם יושבים לי על הבגדים ומשאירים עליהם טונה שיער...

ואגב מילה קטנה אלייך..

1.קשה מאוד לאסוף חתול מהרחוב בשל העובדה שהוא התרגל לחיים של השרדות..בבית הוא יהרוס לך תבית יאכל כל דבר שתשאירי בחוץ יקפוץ ויפזר את תכולת הפח (ניסיתי לאמץ מהרחוב ושמעתי מחברים שאימצו מהרחוב שזה קרה להם)

2.הם מאוד לא בוטחים בבני אדם היות והם חיות פרא מהרחוב ולכן ישרטו ינשכו ולא יהיו מוכנים כמעט לשום תשומת לב ממך וגם לא ייתנו לך תשומת לב כי הם התרגלו לחיים עם חתולים אחרים ברחוב לא עם בני אדם..זה משהו שלעולם לא תצליחי להוציא מהם

3.בסופו של דבר הם יוצאים חתולים שסתם נשארים בבית כי הצלת אותם מהרחוב אבל הם לעולם לא יהיו חיות מחמד במובן שאת מכירה..

לכן בשל סיבות אלה אני לא לוקחת חתולים מהרחוב ...יש כאלה שכן ושיערב להם אני לא..וזה זכותי וזכותך לקנות חתול או כל חיה אחרת מאיפה שרק תרצי ומי שיגיד לך שאת מנסה להשקיט תמצפון שלך אז הוא ילד קטן אז אל תשימי עליו...תעשי מה שטוב לך ושימי פס על האחרים

מילקי110

New member
תודה רבה

ואכן נמאס לי מכלח המיטפי מוסר ולא רק בנושא של בעלי חיים , תמיד אלה שחושבים שהם הכי טובים ומוסריים ולא רק בתחומים של בעלי חיים חושבים שהם יותר טובים מאנשים אחרים וזה לא כך .

מניסיון כל אנשי הבעלי חיים מהעמותות נראה לי שלהם יש הכי הרבה בעיות עם אנשים . הם טובים עם ההולכים על ארבע אבל עם ההולכים על שתיים לא כל כך .

* יש מישהי מהעבודה שלי שהיא טבעונית והבנתי שיש לה מלא חיות , ויש לה את הקעקוע של 269 , והיא חושבת שהיא הכי מוסרית בעולם , אבל מאז שסיפרתי לה שקניתי חתול סיאמי והיא גם יודעת שכתבת פוסט בפורום היא פשוט לא מדברת איתי

האדם שממנו קניתי את תיאו , הוא לא אדם טוב , ואני מוכנה לשים כסף על כך שאחיו היחיד של תיאו לא נמכר לאדם כמוני . אז עדיף שחתול סיאמי ייפול לידיים של מישהי כמוני שתסרס אותו ותדאג לו ולא תתייחס אליו כאל מוצר יופי

או כמכשיר לייצור גורים סיאמיים כדי לעשות כסף .

וגם אני מטפלת בו במסירות רבה ואני מתה עליו , אני אוהבת אותו מאד מאד , ואני לא אחסוך ממנו לא חום ואהבה ולא כסף אם זה במובן של לקנות לו את האוכל הכי טוב שיש , שעולה הכי הרבה כסף , ואני לא אחשוב אפילו עכשיו לעבור דירה בלעדיו

דירה שכתוב בה ללא בעלי חיים אני לא מסתכלת אפילו .. וכפי שכתבתי בפורום חתולים אני לא מצטערת לרגע אחד שקניתי אותו .

את נשמעת כמו אמא נהדרת

הלוואי שכל בעלי החיים היו מקבלים את היחס החם והאוהב שאת מעניקה לחתול החמוד הזה...

מילקי110

New member
ישנתי עם תיאו על ידי

אני צריכה נראה לי להחליף את שמו או להוסיף לו , כל פעם שאני מסתכלת עליו . אני חושבת על משהו מתוק , כמו שוקולד, או מרשמלו

מטריד אותי מה יהיה בעבודה , אם לא אשב ליד הילד .. והאם שוב אצטרך להתווכח עם המנהלת בעבודה או להיכנע לרצונותיה ? למרות שזה לא צודק ?

אני יעדכן אתכם איך היה המפגש עם אמא שלי ..

למעלה