לא פגשתי אותה היום
* היה מפגש עם השכנים כמובן במשרד של עו"ד אבל אמא שלי מסתבר הספיקה לבוא לחתום ולסוע לפני שהגעתי
דווקא הוקל לי . אבא שלי היה ובהתחלה חשתי שמחה לראות אותו , לא בדיוק שמחה אבל הוא היה נחמד , ואז לקראת הסוף אני עשיתי טעותו ושאלתי אותו בשקט " האם אני נראית בסדר ? "
והוא אמר " דווקא יש לי ביקורת להגיד עכשיו " אמרתי כן , והוא לחש לי באוזן " קצת יותר מידי איפור " ואז הוא סיים לחתום והלך ונשארתי עוד קצת עם השכנים.
רוב השכנים התעלמו ממנו , אבל זה מובן שכן איני לעולם חוץ מלשניים לא אומרת לאיש שלום , וזה בוודאי נראה להם מוזר , האישה שגרה לבד בקומה X . ללא בן זוג ללא ילדים
דווקא לקראת הסוף החלפתי שתי מילים עם מישהי שישבה לידי והיה נידמה לי שכאשר קמתי ללכת שהיא אמרה להם שאני לא בסדר . אני לא יועת האם זה נאמר או לא או שאני חושבת ..
* יש התקדמות לקראת הדירה , כי ביקשתי מהוריי מסמכים שאנ צריכה להעביר לאיפשהוא והם הביאו לי ..אני מאמינה שכפי שהיה עם הניתוח שאני ניהלתי את הכל , והיה לי סדר פיקס אז כך גם יהיה פה
נכון שלא הבנתי חלק ממה שנאמר , כמו על מקרקעין , וכו' הבנתי שזה מעלה את הערך של הדירה , הבנתי שאנחנו צריכים לעבור .. רוב הנשים ( ואני לא שובניסטית .) באו עם הבעלים שלהן אז כנראה שגם הן לא מבינות
למרות שהיו שם גם כאלו שהבינו , ראיתי לפי השאלות שלהן , אבל יש עוד כמה שלא הכי מבינות אז זה לא הופך אותי ללא נורמלית .
* בעבודה היום היה יותר טוב , כי עדיין הייתי בפרוייקט שבו היית כל השבוע , האישה שאותה החלפתי חוזרת רק מחר ואז נראה אם אוכל לשבת ליד הילד או לא .
היום היה יום יותר רגוע . גם הקטע עם אבא שלי לא השפיע עליי , לא סיפרתי לו כלום , על כך שאני הולכת לספיד דייט , על הקבוצה , הוא כמעט לא יודע עליי כלום רק הראיתי לו תמונה של תיאו .
זהו , היום יותר טוב מאתמול תודה לאל ...זה קצת מבאס להיכנס למשרד מפואר של עו"ד כי אני מרגישה ששם הייתי צריכה לעבוד במקום מפואר . ולא בג'יפה .. אבל .מה לעשות.
נ.ב - המסמכים שקיבלתי מההורים זה צו ירושה ותעודת פטירה של סבא וסבתא שלי ז"ל כי אני צריכה להציג את זה באיזה מקום . למרות שבוודאי שאני מודעת לכך שהם נפטרו , גם הייתי בהלוויה של שניהם
עדיין לראות את זה חקוק על נייר , נפטרה בתאריך .... זה כצורם\כואב כזה ... אני גם הרי גרה בדירתם ואני מבינה שהם לא נמצאים . אבל עדיין ... חקוק כזה בשחור על ניירות . לא ביקרתי מעולם בקברה של סבתי, הייתי בהלוויה שלה
ואז באותה הזדמנות הלכתי לבקר את הקבר של סבא שלי ז"ל שנפטר כמה שנים לפניה אבל מאז לא הלכתי לשם .. אני לא מתמודדת טוב עם הנושא של מוות זה הפחיד אותי מאז ומעולם .
הסבא השני שלי נפטר לפני עשרים ושש שנה ובמקרה שלו הייתי באזכרה אולי פעם אחת , אבא שלי היה מבקש ממני לפעמים כאשר היה מגיע המועד והייתי מתחמקת . אני פשוט מנסה להימנע מזה כמה שאפשר .
ובמיוחד לסבתא שלי הייתי די קשורה אליה , למרות שבשנים האחרונות שלה לא כל כך ביקרתי אותה וזה מאחר והיה לה אלצהיימר , והיה לי ממש קש לראות אותה יושבת בכסא גלגלים והיא הייתה פשוט סוג של שבר כלי , ההפך הגמור
מהאישה החזקה שהיא הייתה .אני זוכרת אבל את יום הולדתה שהוא יום אחרי יום ההולדת שלי .