הכי זול לקנות ב...?

הכי זול לקנות ב...?

בא לכם סקר כזה למשל איפה הכי זול לקנות בשר בדרום /מרכז /צפון הכי זול לקנות ירקות בדרום/מרכז/צפון וכו וכו

לאט לא לא לדחוף

טוב....הבנתי שכן בעיקר לצפוניים יש עניין אז אני פורשת אבוא לבקר מידי פעם - מבטיחה שלא תרגישו

לא!!!!!!!!!!

רגע! אני לא צפונית
אני חושבת על ההודעה שלך מאתמול ועדיין לא הגעתי למסקנה איפה הכי זול באזור פ"ת (למען האמת אני לא חושבת שיש מקום שהוא ממש זול
)

לא הבנתם אותי

סה"כ חשבתי שכל אחד יכתוב על איפה הוא קונה הכי זול לא ציפיתי שמישהו יעשה עבורי סקר גם לכתוב - היה בעבר סקר כזה זאת תשובה אבל קיבלתי את הרושם שכל נסניון שלי לכתוב מקבל התעלמות מוחלטת אולי לא הבנתי את רוח הפורום ולא כותבים פה הרבה גם זה יכול להיות ונ.ב - חשבתי שאת צפונית

noa555555

New member
אישית אני מאמינה שהעלבות היא בחירה,

ושדינמיקת העלבות היא שליטה באנשים. אבל זו רק אני. לפעמים לוקח זמן לאנשים לענות. אף אחד לא מבדיל במיוחד בין הניק שלך לניק אחר שהוא לא ממש מכיר, כך שהלקיחה של זה באופן אישי היא לחלוטין לא במקום לדעתי. בברכת המשך השתתפות פוריה ונעימה בפורום מצידך, בכל מקרה, לפי החלטתך. אני הגעתי למסקנה שענין הקניה בזול משתנה תקופה לתקופה, וכמו שכתב כבר מישהו פה לפני , צריך להיות גשש בלש וקצת לכתת רגליים בין המקומות כדי לדלות מבצע , כל פעם במקום אחר, ולקנות רק אם נחוץ. כי זו שיטה אצל כל הרשתות - להוזיל מספר מוצרים , ולהחיל מחירים לא זולים בכלל על השאר, וכך למשוך את הקליינטים. אז באמת צריך חושים טובים כדי לצאת באמת בזול. אני קונה ב מ.מ.ן באיזור התעשייה אור עקיבא, שלדעתי הוא מתחרה כרגע עם רמי לוי ב "מול זכרון" ואני נעה בין שני המרכזים האלה ולוקחת מה שצריך בעיקר אם יש מבצעים. הבעיה במקומות הגדולים האלה, שאנחנו שמים בעגלה גם דברים שלא ממש צריך לאותו שבוע , מתפתים, ויוצאים בהוצאה בכל מקרה, גם אם הדברים נותרים אצלנו, אמנם. נדמה לי שמ,מ,ן משתלם אם מנצלים טוב את המבצעים שלו ואת הקופונים שלו, שמוגבלים בזמן (וזה קצת מוזר להגיע שוב בטוווח של שבוע כדי לנצל את הקופונים שלו, אחרי קניה ענקית שעושים שם, והם יודעים את זה , ומפה הנדיבות האדירה.)

יקירה- אל תיעלבי ../images/Emo24.gif

כל אחד פה עונה לפי הנושא שאליו הוא מתחבר, זה ככה נהוג בפורומים בכלל ומן הסתם גם כאן. אני לא נמצאת פה לאחרונה, אבל בטוחני שלא היתה פה "התעלמות" מכוונת, אלא סתם חוסר תשומת לב או כמו שאמרתי- לא היה מה לומר. תני עוד צ'אנס, מדובר פה באנשים מדהימים שלוקחים חלק בבית הזה. אל תלכי והישארי, כי נעים וחם פה... אני שולחת לך חיבוק גדול לבינתיים. ארי.

kdr

New member
לפני שאת עושה צעד פזיז../images/Emo129.gif../images/Emo57.gif

אדבר בשמי. לא ניתן "לסמן" מקום מסויים כזול או יקר. כל רשת עושה מבצעים ולא ניתן ליצור השוואת אמת. לדוגמא: רשת "מגה" יצרה מספר רמות מחירים בתוך הרשת. "מגה" הרגיל יקר במיוחד, "מגה בעיר" אמור לתת פתרון של מכולת שכונתית במחירי "אם אתה קונה אצלנו, אין לך איך להגיע לסניפים הגדולים, אז תשלם לנו את מחיר המונית", עכשיו יצאו בשם חדש "מגה בול" שאמורה להיות הזולה. אתמול עברתי בסניף "מגה בעיר" והופתעתי. בקניה של מעל 100 ש"ח (פעולת קופה בסניף כזה לא עולה על 50 ש"ח. אנשים מבוגרים קונים שם לחם, חלב, תפוח אחד, לימון אחד וגבינה לבנה) הם מציעים מספר מוצרים כמו: ממרח שוקולד השחר 750 גרם או בקבוק "ספרינג" או שקית מרק בטעמים שונים ב1.99 ש"ח. אין סיכוי למצוא מחיר כזה ללא המבצע. יש אלפי מוצרים ולא ניתן לערוך סתם השוואה. אני אישית קונה בכפרים ומפצל את הקניה למספר חנויות, החיסכון עצום לסל הקניות שלי, לא בטוח שמישהו אחר רוכש את המוצרים שאני רוכש. מוצרים כמו: שמן זית (אמיתי), חומוס, טחינה, שמן חמניות, אורז ועוד אני קונה באריזות מוסדיות של 10 ק"ג או 16 ליטר וחוסך המון, אל דאגה הכל נגמר תוך 3 חודשים בערך, אני מבשל הרבה למשפחה ולא, אני לא ערבי ואפילו לא מעדות המזרח.

אליאת1

New member
שאלה...

בוקר טוב , אני רוצה לשנות את הרגלי הצריכה שלי , מכמויות קטנות לכמויות גדולות בכל מה שקשור למוצרים שאורך חיי המדף שלהם ארוך.מאחר ועברתי דירה למושב שאין בו מכולת עליי לבצע קניות מרוכזות לדאוג שתמיד יהיה הכל בבית ( לפחות את הדברים הבסיסיים) כך שאני עורכת רשימה של הדברים שאנחנו צורכים בממוצע ויוצאת לקניות בעיר הגדולה אחת לשבוע וחצי שבועיים.... מהיכן אתה קונה את המוצרים באריזות גדולות ? יש לך טיפים מיוחדים? בעבר גרתי באילת ושם הכל היה זמין 24 שעות ביממה כך שאף פעם לא היתה לי בעיה . אני מאוד אוהבת את המטבח ומבשלת ואופה המון במיוחד אוהבת להזמין אורחים ולהכין מתכונים מיוחדים שגורמים להם להגיד וואאו! אז שיהיה יום מקסים ושקט!! ( אני עובדת בכפר עזה וגרה באיזור ונורא מפחיד פה בימים האחרונים במיוחד!) ליאת

kdr

New member
מרחם עלייך מה שיהיה לך

כשאריאלה המנהלת תגלה כאן עוד אילתית, תעדיפי לעבור לגור בכפר עזה. ליבי עם תושבי האזור. אני ממש לא מכיר את האזור שלכם ובטח לא אציע לך לבוא לכפרים שבאזור שלי. אצלנו בבית אוכלים הרבה קטניות כמו אורז, שעועית, חומוס ועוד. חיי המדף של הקטניות ארוך כל עוד עברו "טיפול" הכולל דקה לק"ג במיקרוגל. זה משמיד את כל החיות והחיות לעתיד, ואז נארז בשקיות ניילון גדולות ואטומות (קשר). ההפרש גדול, אותו אורז (יסמין) שנמכר בק"ג בכ8 ש"ח עולה בשק של 10 ק"ג כ5.5 ש"ח. חומוס (בולגרי) שנמכר בק"ג בכ12 ש"ח עולה בשק של 5 ק"ג כ7 ש"ח. המוצרים שציינתי הם המוצרים העיקריים הנצרכים ע"י תושבי הכפרים הערביים כך שהם זולים משמעותית. גם הירקות זולים מאד כפי שרשמתי בעבר. לדעתי אני חוסך מעל 300 ש"ח לחודש בקניות בצורה זו בהצלחה "בצפון". אנחנו מכירים את זה רק מחודש וחצי של לחימה בצפון, עוד יש לי כמה כדוריות מהפאג'רים (לא פאג'רו לדיירי מדינת תל אביב) שחטפנו. לגבי הוואו, תציצי בבלוג של אריאלה המנהלת. אולי בזכות זה היא לא תהיה אכזרית במיוחד. ולאריאלה, אם את מציצה לכאן, לידה קלה.

אליאת1

New member
אני אילתית לשעבר כבר שנה + ואני לא רואה את

עצמי חוזרת לגור שם..... האוירה בהחלט לחוצה כאן ...אבל די למדנו לחיות עם זה... אני חושבת ששווה לי באחד מהביקורים שלי באיזור הצפון לעשות קניה מרוכזת של כל המוצרים האלו ובמקביל לעשות טיול באיזור ולשלב הנאה עם קניות.... אני כל הזמן מבקרת בבלוג של אריאלה ונהנית מהתכונים המדהימים ומאישה המדהימה הזו!! גם פה באיזור דרום ישנם כפרים ערביים או יותר נכון של בדואים אולי שם אפשר למצוא את המוצרים הללו במחירים דומים...שווה בדיקה. תודה על טיפ לשמירה על הקטניות. המשך יום מקסים חמים ושקט. ליאת

ליאתי נשמה ../images/Emo25.gif

קודם כל תודה על המילים היפות שלך. גם אני אילתית לשעבר (11 שנים שאני לא שם, אבל נולדתי שם וכל חיי כמעט גרתי שם). היה יקר יחסית לגור שם, כי מחירי המצרכים בסופרים למרות הפטור מהמע"מ תמיד היו יקרים בהשוואה למה שיש למצוא פה. אני עכשיו דואגת לך עם כל מה שקורה באיזור שלכם, את מתבקשת להכנס בכל יום ולעדכן שאת ויקיריך בסדר, עשינו עסק? חיבוק ע-נ-ק !!! אני אמנם אעדר בשבוע הקרוב, עד שאשתחרר מבי"ח, אבל איך שאחזור הביתה אכנס ...
ארי.

אליאת1

New member
מזל טוב

ארי יקרה! הבנתי שבשעה טובה ועם המון מזל טוב ילדת!!! אלף נשיקות וחיבוקים , שתדעי רק אושר בריאות נחת ושלווה!!!! אני לצערי לא הייתי זמינה למחשב בימים האחרונים ולכן לא חזרתי אלייך , נחנו מתמודדים בסבלנות מלווה בחרדה ומתח עם המצב מסביב. הכי קשה להתמודד עם חוסר האונים בכל פעם שיש אזעקה , לשמוע את הפיצוצים מסביב לשעון ולדעת שהילדים הללו , החיילים שלנו נמצאים שם בשביל לשמור עלינו אך מסכנים את חייהם. אנחנו מתפללים בשבילם כל הזמן ומקווים שכולם יחזרו בשלום ותגמר תקופת ה"צבע אדום " באיזורינו!! אתמול גיסתי שאלה את אגם - ביתי הקטנה - למה היא לא הולכת לגן והיא אמרה כי יש צבע אדום ובומים אני נחנקתי מהדמעות....כל מה שאני רוצה זה שתהיה לה ילדות שקטה ורגועה שתעסיק את עמצה בברבי וסרטים מצוירים ולא בצבעים אדומים ובומים..... אנחנו חזקים ונחושים אנחנו לא בורחים מהבית שלנו ומקווים לטוב. המון מזל טוב וחיבוק ענקי!!! ליאת

דורי56

New member
אליאת 1 בוקר טוב!

כתבתי לך לגבי נתיבות אני יודעת שהגיסות שלי קונות מוצרים זולים(כנראה שקונות בצרכניה של החרידים). כתבתי לני מספר יומים שביינות ביתן יש מבצעים טובים כמו מרכך כביסה נקה 4 ליטר עלה 9 שח האבקה שלהם 30 שח 6 קג (אני קניתי 2 יח מכל דבר אז יש לי לחודש חודשיים) גם קופסאות שימורים בזול שם יינות ביתן יש גם באשקלון .

אליאת1

New member
יינות ביתן

שמעתי על הסופר הזה . עכשיו פתחו מולו סופר אחר ומלחמת המחירים ביניהם חוגגת והקונים מרוויחים מכל העיניין . בהחלט שווה בדיקה. המשך יום נעים,

תקרא את תשובתי למעלה

וכן גם אני מאמינה בשיטה שלך לקנות אריזות גדולות של אורז אבקות כביסה וכו רק שאין לי הרבה מקום לאכסן
כמה עולה שמן זית אמיתי למשל בגלון ?

kdr

New member
שמן זית

או כמו שאני קורא למה שאני קונה "מיץ זיתים" שזה מה שיוצא כשמועכים את הזיתים ומכיל גם מעט "גפת" שזה הבוץ מהבשר של הזית ומהגלעין 25 ש"ח לליטר בפח של 5 ליטר או ליטר בודד ב30 ש"ח. בית הבד הזה נמצא בסוף כביש הכניסה לכפר ג'וליס, פניה ימינה מיד בכניסה לירכא. לשלב טחול וקניות זה רעיון מעולה, אפשר גם לאכול איזה שיפוד טוב ולנגב חומוס.

b o t t e n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifבמרחק חצי שעה נסיעה../images/Emo41.gif

מה עדיף רמי לוי או יש (מה שהיה פעם א') מה יותר זול? ואיך איכות הבשר??

גילור

New member
איפה יש רמי לוי יחסית לידינו?

שמעתי דברים נפלאים על מחירי הרשת, אבל הבנתי שפה באזור אין שום סניף. אני טועה?

למעלה