אישית אני מאמינה שהעלבות היא בחירה,
ושדינמיקת העלבות היא שליטה באנשים. אבל זו רק אני. לפעמים לוקח זמן לאנשים לענות. אף אחד לא מבדיל במיוחד בין הניק שלך לניק אחר שהוא לא ממש מכיר, כך שהלקיחה של זה באופן אישי היא לחלוטין לא במקום לדעתי. בברכת המשך השתתפות פוריה ונעימה בפורום מצידך, בכל מקרה, לפי החלטתך. אני הגעתי למסקנה שענין הקניה בזול משתנה תקופה לתקופה, וכמו שכתב כבר מישהו פה לפני , צריך להיות גשש בלש וקצת לכתת רגליים בין המקומות כדי לדלות מבצע , כל פעם במקום אחר, ולקנות רק אם נחוץ. כי זו שיטה אצל כל הרשתות - להוזיל מספר מוצרים , ולהחיל מחירים לא זולים בכלל על השאר, וכך למשוך את הקליינטים. אז באמת צריך חושים טובים כדי לצאת באמת בזול. אני קונה ב מ.מ.ן באיזור התעשייה אור עקיבא, שלדעתי הוא מתחרה כרגע עם רמי לוי ב "מול זכרון" ואני נעה בין שני המרכזים האלה ולוקחת מה שצריך בעיקר אם יש מבצעים. הבעיה במקומות הגדולים האלה, שאנחנו שמים בעגלה גם דברים שלא ממש צריך לאותו שבוע , מתפתים, ויוצאים בהוצאה בכל מקרה, גם אם הדברים נותרים אצלנו, אמנם. נדמה לי שמ,מ,ן משתלם אם מנצלים טוב את המבצעים שלו ואת הקופונים שלו, שמוגבלים בזמן (וזה קצת מוזר להגיע שוב בטוווח של שבוע כדי לנצל את הקופונים שלו, אחרי קניה ענקית שעושים שם, והם יודעים את זה , ומפה הנדיבות האדירה.)