הכי זול לקנות ב...?

אין לידנו ../images/Emo4.gif יש בצומת שילת איזור מודיעין או

ברחובות אלה הכי קרובים אלינו אנחנו קונים שם רק כשאנחנו מבקרים חברים באזור

בין רמי לוי ליש- אני מעדיפה את רמי לוי

איכות הבשר טובה יותר ברמי לוי, אבל יש פערי מחיר כי ביש מוכרים הרבה גלאט וזה יקר יותצר. בכל מקרה בהשוואת סל שעשיתי רמי לוי "לוקח בסיבוב"... אולי זה רק באיזור שלי, אין לי מושג, כי אני יודעת שיש פערי מחיר בין הסניפים. רמי לוי הזול ביותר הוא בתלפיות בירושלים, בפריפריות יקר בכמה אחוזונים קטנים...

b o t t e n

New member
איך רמי לוי במודיעין../images/Emo35.gif

ומה עם מחסני כמעט חינם
מה יש לך בנושא
אגב, כל (רוב,חוץ מכמה חברות) הקוסמטיקה במגה ב- 50% קניתי מי פנים של לןריאל ב-25 ש"ח.

גילור

New member
עונה לך:

עד עכשיו במשך שנים, קנינו הכל ב"חצי חינם" חולון. כי "מגה" פה באזור יקר, "שופרסל ביג" יקר מאוד, ו"מחסני כמעט חינם" בעיני הסניף פה פשוט נוראי. לאחרונה גילינו מחדש את "יש" בבארות יצחק. כמעט כל דבר זול שם בצורה משמעותית מ"חצי חינם" בחולון (שגם הוא כאמור זול בהרבה מהמקומות האחרים באזור). יש לי רק כמה בעיות איתם: א. אין להם בשר טרי. ב. הפירות והירקות שלהם על הפנים. ג. הרבה דברים אין להם. המבחר מצומצם יחסית. שלושת הנ"ל מאלצים אותי לפצל את הקניה לכמה מקומות - הרבה פחות נוח לי. אוהבת שהכל במקום אחד. אבל אין ספק שהם זולים משמותית בדברים שכן נמצאים אצלם. אגב, למי שרלוונטי - פמפרס - הכי זולים ב"שפע שוק".

היי יקירה, אני שמחה שאת כאן !

אני חושבת שהרעיון שלך כרעיון הוא טוב. תראי יש מלא מאנקי ביזנס בכל הקשור למדיניות מחירים ברשתות השונות. תמיד הייתי בטוחה שרמי לוי הוא הכי זול באיזור שלי (ירושלים + מודיעין), אבל מאז שנפתח חצי חינם אני מעדיפה אותם. מה שכן זה כלל ידוע- שווה ללכת ולהתביית על המוצרים שבמבצע ותו- לא, כי מתמחרים זול מספר מוצרים ובשאר די חוגגים, מה שאני אוהבת אצל רמי לוי זה את מוצרי "המותג" שהם זהים למוצרים אחרים מחברות אחרות- רק בשינוי אריזה, אבל שוב- לא הכל... המיונז והקטשופ לא טעימים (אני אוהבת את תלמה ואוסם), כל השאר הם זהים ומשתלמים במיוחד. אז זהו, רמי לוי הוא טוב, חצי חינם הם פגז- בייחוד במחירי הבשר שלהם , שמדי שבוע הם מחליפים את המוצרים שבמבצע והמבצע משתלם בטירוף. רמי לוי נחשב ליקר בבשר, לפחות לפי הבדיקה שלי. ירקות אני קונה בשוק מחנה יהודה או בשוק רמלה- לוד. שניהם באיזור שלי פחות או יותר. קניית ירקות בסופרים היא לא משתלמת לדעתי. זהו, הנה אמרתי את שלי... שולחת לך חיבוק וברכת שבת שלום. ארי.

שבוע טוב

מסכימה איתך לגבי הפירות וירקות אני כבר שנים שלא קונה אותם בסופר ניסיתי גם לקנות בשר רק אצל קצב אבל דווקא כאן זה לא הוכיח עצמו מבחינת מחיר

דורי56

New member
בסופר שלי יותר זול

אני קונה ירקות ביוחננוף ויותר זול מהשוק והאיכות טובה מאוד. מוצרי בשר,עוף אני קונה גם שם יש מבצעים מעולים.. לילה שקט לכולם! (אצלנו הבוקר לא היה כל כך )

למעלה