הכי יפות ע"פ הסדר

elvis18

New member
הסדר שלי....

1) עדי 2)איילת 3)ליהיא 4)ענבר 5)דניאל 6)ענת 7)לינוי 8)לירון 9)אורטל 10)קרן 11)ליז 12)ליאן 13)תרצה 14)אתי אחותו של אורבך א םהייתה ,הייתה ממוקמת אצלי במקום 12-11 היא ברור יותר יפה מתרצה מאתי ליז וליאן בין האחרונות ,את ליאן בקושי ראיתי ואת ליז ,היא נמאסה עליי עם כל השחצנות ליידי שלה ...(ואני גם לא מת על בלונדיניות יותר מידי ,כמו שאתם יכולים לראות ברשימה שלי )

elvis18

New member
אתי בכלל אבל בכלל לא יפה לטעמי - היא ברשימה

אך ורק בגלל שהיא משתתפת התוכנית , היא מאוד מאוד לא הטעם שלי ... אני בטוח שיש אחרים שהיא מאוד עושה להם את זה ...

LAMPARD08

New member
ענת הכי יפה שם בי פאר...

אורטל גם יפה, אבל חוץ מהן באמת שאין משהו מיוחד

הכי יפות הן קרן וליהי.אין ספק קטן בכך בכלל.

קרן נערת ישראל לשעבר-יש שם משיהי עם תואר כזה חוץ ממנה? יש לה את הגוף הכי חטוב,רגליים לתפארת,שיער יפה וגם פנים נאות לדעתי. ליהי במראה של בת השכן היפה,בנוסף למראה טום בוי קלאסי.גם לליהי יש אחת מהגופות הכי חטובות שם. שתיהן יכולות לעשות קמפיינים בקלות בצאתן. כמו שכבר כתבתי פה,ענת בלי איפור נראית זוועה,אורטל חטובה אבל עם פרצוף בעייתי מאוד,אפילו גברי לפעמים. לירון חמודה מאוד אבל לא פצצה פצצה,עדי גם אחת מהנאות שם,אבל יש לה פאקים של עור בעייתי-נמשים,שפתיים צרות מאוד ולא סקסיות,ושיניים בעייתיות. ליז גם בלי איפור נראית אחרת לגמרי-שימו לב שהיא מתאפרת הכי מוקדם בבוקר. וליאן? נו באמת חמודה אבל לא לקליבר של איתן.

LAMPARD08

New member
לקרן יש פנים רעות, וליהי ממש אבל ממש לא יפה

יש לה מין לסת גברית כזאת, כשהיא מחייכת זה בכלל לא מלבב. לקרן יש פנים של ביץ', ובהתחלה היא גם סיפרה שכשהיא נכנסה לבית מישהו בקהל צעק לה שהיא נראית כמו קוקסינל, צר לי להודות, אבל הוא די צודק. יש פחות יפות ממנה שזכו בתארים המכובדים האלו אגב. ענת לא מאופרת כרגע והיא ממש לא נראית זוועה, עדיין הכי יפה שם. לטעמי כמובן.

כל אחד וטעמו האישי בנשים.כן יש משהו בלסת של..

קרן.אבל לא משהו דרמטי מידי בסגנון של ג'י לנו או טרנטינו. דווקא אני אוהב את החיוך שלה שכל הפרצוף שלה מתכרכם כזה. היא מחייכת מכל הלב. שמע להתקבל בכלל לתחרות מלכת היופי של ישראל בחורה צריכה לעמוד בכמה קריטריונים וקרן עמדה בהם. ולא רק שעמדה אלא זכתה במקום 2. יש לה את הגוף הכי יפה לטעמי בבית.ענת כרגע עם איפור קל של מייק אפ,אבל עדיין אותי היא לא מושכת,היא נאה אבל היא נמוכה מאוד,בלונדינית לא טבעית כמו רבות שם,והשפתיים שלה מאד לא סקסיות הן תמיד יבשות. היא בחורה שאם תצא בחוץ לבתי קפה בתל-אביב תמצא המון.לא משהו ייחודי.

רותי167

Well-known member
אלי,לגבי אורטל באמת יש בה משהו גברי

היתכן שהיתה גבר ?מזכירה את סתיו מהאח הגדול... לא שמתי לב עד שכמה חברים האירו את עיניי. מה דעתכם?

יש בה משהו שמאוד מזכיר לי את הפרעונים..

הקדמונים.היא נראית שייכת לתקופה ההיא של המאובנים. תשמעי היא בחורה נאה עם נתוני גוף מצויינים אבל משהו בפנים לא מסתדר לי בזויות שונות. אם אני מאפר אותה ומלביש אותה כגבר,לא תזהי ברחוב שהיא אישה.

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifכבר שכחתי איך זה לא להסכים איתך...

ועכשיו אני נזכר
לטעמי דווקא אורטל נראית אחלה והפנים שלה אולי לא סטנדרטיות אבל מיוחדות ומושכות. גבר... ממש לא! אם כבר, לקרן יש פנים של גבר, גלח לה את השיער ותקבל... אייל גולן

מה לעשות,אורטל מזכירה לי את תות אנך עמון.חחח

מובנת לי הקנאה בקרן.תמיד הנשים הכי יפות מושכות אליהן קנאה. רק שוב פעם אזכיר לכם- "נערת ישראל". קרן במבחן הברים ומבחן הרחוב מנצחת את אורטל שמורטל,ענת,עדי ושאר הבנות שם.

קח קבל שתזכר...

ואת כל זה אני רושם עוד שאני לא בדיוק דלוק עליה. זה רק למען הסדר הטוב וההגון כי מבחינה רשמית רסמי היא הכי יפה שם. אבל אני מקבל שליופי יש טעמים שונים וכל אחד לפי טעמו האישי. אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח.

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifקוסטה היקר...

מי אמר שאם אורטל\ענת\עדי היו מנסות את מזלן בתחרות מלכת יופי הן לא היו מגיעות לאותו מעמד? אני אישית מכיר לא מעט בנות שלא רואות ממטר את כל הבנות שם, אבל הן אף פעם לא ניסו את מזלן בתחרויות יופי. מבחן הברים? מאיפה הבאת את זה?
בכל מקרה, על טעם וריח...... אפשר המון להתווכח

ענת ועדי לא היו עוברות את הקריטריונים של גובה

גם לא קריטריון של בגדי ים לטעמי,ולא פנים. אורטל יש מצב אבל משהו בה לא מסתדר לי מבחינת הפנים.היא על סף האנדרוגניות לדעתי. שמע זה ויכוח עקר,כל אחד וטעמו האישי.

LAMPARD08

New member
זה ויכוח עקר אבל בכל זאת אתה בא עם "עובדות"

למי אכפת מי היתה מצליחה במלכת היופי? אז מה אם ענת נמוכה? זה לא עושה אותה פחות יפה, ומה גם שזה עניין של טעם כל ענייני הגובה, כמו כל שאר ה"קריטריונים". אותי אישית קרן וליהי לא מושכות.

למעלה