הכי יפות ע"פ הסדר

את מעייפת אותי עם החקירות שלך."העובדות" הם..

הזכייה של קרן בתחרות יופי,הלא הרי על יופי אנחנו מדברים לא? לא על שכל בדיוק. שוב פעם כל אחד ואחת וטעמה האישי.אבל אם נעשה סקר גברי אני מוכן להמר בהרבה כסף שקרן וליהי ידורגו הרבה יותר גבוה מענת. ענת לא בשר ולא חלב,בחורה נאה אבל לא שום דבר מעבר.לא כוסית,לא חתיכה,ולא פצצה. בסדר זה מה שאני יכול להגיד עליה מנקודת מבט גברית.

LAMPARD08

New member
גבר, למה אתה מדבר אלי בלשון נקבה?

אם זו היתה עקיצה, אז אני חושב שאתה זה שצריך לבדוק את עצמך, כי גם ליהי וגם קרן בעלות מראה די גברי. אני מסכים שענת לא כוסית עולם וגם לא יפהפיה שאתה לא רואה בשום מקום, אבל ביחס לשתיים האלו היא כמו פרח בשדה קוצים. או משהו כזה..

חחח, הלוואי על כל העולם כאלו בחורות בעלות..

גברי. וואלה כל יום לומדים דברים חדשים,היום למדתי על תפיסת יופי שונה ומוטעית לחלוטין תמיד טוב ללמוד. חחח ענת דומה לכל פקידת קבלה שלמשרדי עורכי-דין או רואי חשבון.קרן וליהיא יותר דומות לבנות שעובדות בתחום שהן עובדות ברמניות ומארחות במועודונים הכי אקסלוסיבים בת"א. יחי ההבדל הקטן גדול.

LAMPARD08

New member
אני תמיד אעדיף פקידת קבלה מעודנת על ברמנית

תל אביבית גסה. בלי לפגוע בציבור הברמניות בתל אביב כי כמובן אני מדבר פה בהכללה. תפיסת היופי שלך היא המוטעית, מוטעית מבסיסה אגב, אם היית אומר- "אני אוהב גבוהות שהן ככה וככה, עם לסתות בגדלים האלו והאלו", לא הייתי מוסיף מילה, זהו טעמך ואני מכבד אותו. אבל לעומת זאת, אנחנו מדברים על יופי ואתה שולח אותנו לבדוק מי תקבל קמפיינים לבגדי ים, מי תצא דוגמנית, ומי מקומרת מדי בשביל זה. זה לא קשור ליופי. לדוגמניות יש סטנדרט כמו שאמרת, סטנדרט שמוכתב לפי תעשייה, זה שמישהי מלאה מדי או נמוכה מדי בשביל אותה תעשיה לא עושה אותה פחות יפה. אתה גבר טיפוסי ביותר, וזה גם בסדר.

גם אני אעדיף בחורות מעודנות ולא משנה עיסוקן

על גבי גסות. אבל מה בדיוק הקשר לא הבנתי? קרן גסה? ליהי גסה? אני אוהב נשים מכל הסוגים וכל הגבהים וכל הצבעים. שוב פעם אנחנו טוחנים מים פה.. לטעמי האישי קרן וליהיא הכי יפות מכל הבנות בבית ואף אפריז ואגיד שהן נכנסו על תקן "היפות" מבחינת ההפקה. קמפיינים נוגע לכך שלפי תפיסת היופי בחברה המערבית ניתנים לבחורות שמייצגות יופי. ובהחלט אשלח אותך וכמוך לבדוק מי הבחורות שמקבלות קמפיינים בחורות יפות או מכוערות. דןגמנות,משקל וכדומה לא קשורים ליופי? איפה אתה חי בפיפאה המשוונית? זה אולי מושגים יפים ונאורים להגיד אבל המציאות לצערי אחרת לגמרי.הסטנדרט מוכתב לפי התרבות לא התעשייה. תרבות היופי העולמית. הגנטית אפילו. וכן אני גבר טיפוסי מה רע בזה? עכשיו ל

LAMPARD08

New member
הכוונה היא שדוגמנית לא בהכרח יפה ממישהי

שלא יכולה להיות דוגמנית, בגלל המשקל שלה או הגובה שלה. אתה חייב להבין שלדוגמנות לוקחים בחורות גבוהות ורזות, נדיר שלוקחים מישהי שאיננה כזאת, לכן התפיסה שלך ש"נראה מי תקבל קמפיין" היא טיפשית. אתה הרי מגדיר את עצמך כאוהב נשים בכל הגדלים, אבל אז אתה שולח אותי לחכות לראות מי תהיה דוגמנית כדי להצדיק את הטעם שלך בבנות 'הדור הבא' לעומת זה שלי. אתה מאוד מאוד מבולגן וסותר את עצמך, כי באותו הזמן אתה אומר שאתה מודע לתרבות הקיימת ואף אומר שאתה מצטער עליה. אם אתה מצטער עליה, למה אתה משתמש בתפיסותיה כדי "לנצח" ב"ויכוח" שלנו? תפיסות של חברה ותרבות גם גורסות ש'האח הגדול' ו'כוכב נולד' הן פסגת הטלויזיה, האם זה אומר שזה נכון וצודק? לא, אין כזה דבר נכון וצודק, יש מקובל ופחות מקובל. לנושאינו, אם היינו עוסקים ב'דוגמנות פנים', שאני יודע שיש דבר כזה, אני בטוח שענת תקבל יותר קמפיינים מליהיא, ואני מנחש שגם מקרן, אבל את זה עוד אפשר לראות אחרת. .

יופי הוא דבר סובייקטיבי,אבל יש גם יופי שהוא..

בוא נאמר מוסכם על רוב החברה הקיימת. וכן משקל,גובה,צבע עור משחקים בו תפקיד. התפיסה שלי לא טיפשית מכיוון שבתחום הדוגמנות יש כל מיני סוגי דוגמנות-דוגמנות פנים,מסלול,רגליים,ידיים,שיער ועוד.. לכן לא בחורה לא צריכה להיות בכל התחומים גבוהה מ1.70 או רזה מאוד. לא ראיתי שענת,איילת או עדי דגמנו פנים או שיער עד כה. דרך אגב יש כיום גם תחום מפותח מאוד של דוגמניות למידות גדולות כמו נעה תשבי ,מרינה בלומין שהן בהחלט נשים יפות. אז הטיעון שלך לגביי שדוגמנות נמדדת על פי פרמטרים קבועים לא נכונה. במה אני מבולגן?בזה שאני חושב שקרן וליהי הכי יפות שם?חחח זו מחשבתי אבל היא לא מורידה מהיופי של האחרות.פשוט לטעמי קרן וליהי יותר יפות,זה הכל. נראה לי דווקא שאתה זה שנורא רוצה "לנצח" בויכוח\טחינת מים הזו. איזו חברה או תרבות גורסת בדיוק שהאח הגדול וכוכב נולד הן פסגות הטלוויזיה? טל תזרוק סתם מילים ללא נתונים על מדרוג בכל מדינות העולם.זה סתם מילים... לגבי ענת נחיה ונראה,לא רואה שום דבר ייחודי בפנים שלה,בחורה נחמדה,נאה אבל ממש לא חומר לדוגמנות לא פנים ולא מסלול. בר רפאלי,קרן מיכאלי,עדי הימלבלוי בגובה ובמשקל של ענת והן כן מדגמנות. בסדר ענת יפה בעיניך,שוב זה טעם אישי.אבל לא צריך להפריז.

easternstar

New member
מנקודת מבט גברית לקרן ולליהי יש לסתות כמו לנו

שתיהן מזכירות לי בפרצוף סוסות לא מצודדות אבל הגוף בסדר. מצד שני אני אף פעם לא הייתי לקוח של תמונות נשים שאני לא מכיר ואין לי סיכוי להכיר (האמת שגם לא הייתי רוצה להכיר אותן). בצילומים של תחרות מלכת היופי תפסו אותה בזוית טובה. לא שמת לב ללסת כמו ג'י לנו? האמת שלטעמי דווקא המזרחיות נראות לי יותר יפות. יש להן עדינות בפנים ואני דווקא אוהב גוף מקומר כמו של איילת.

אין לי מושג מה זה לסת גברית בדיוק או נשית,..

אינני רופא פלסטיקה עדיין. לדעתי הן כוסיות חד וחלק ללא שום לסתות,סוסים וכדומה. בצילומים תפסו אותה? ועכשיו שהיא מצולמת 24/7 גם תופסים אותה? נראה מי יזכו בקמפיינים בחוץ ומי לא.נהיה חכמים לאחר מכן.אני מוכן להתערב שבצילומים לבגדי ים לא תתפסו את ענת או איילת. איילת סקסית אבל לא חומר של דוגמנית או יפה באופן ייחודי.יש רבות כמוה וכמותה.

easternstar

New member
שיניתי את דעתי על קרן שחם בגלל האופי

לבחורה הגיע התואר שלה בגלל האופי. אני בטוח שהשופטים שנתנו לה את תואר נערת ישראל דיברו איתה והבינו מי עומדת מולם. קרן שחם דיברה בלילה עם ליז הנחשה הצבועה, שניסתה לסובב אותה כמו שסובבה את אורטל סולימן אבל אצלה ליז הצבועה לא הצליחה. קרן שחם חכמה, כנה ובעלת עקרונות. ליז ניסתה לדרוש ממנה לעשות חרם על אורטל סולימן ולא הצליחה. היא ניסתה לדרוש ממנה התחייבות לדווח על כל דייט שלה ולא הצליחה. הבחורה חכמה. התואר שלה כנראה ניתן לה גם בגלל האופי. האמת: כנראה מגיע לה.

עולם האופנה נשלט ע"י מעצבי אופנה הומואים

שבוחרים נשים גבריות ע"פ טעמם לקמפיינים. היפות והחתיכות באמת נמצאות בקולנוע או ב softcore וזאת עובדה ידועה!

סינדי קרופורד,טיירה בנקס,קלאודיה שיפר גבריות?

בר רפאלי,מורן אטיאס,שירלי בוגנים גבריות? עזוב אותך שטויות ואת קלווין קליין וקייט מוס.זה היה פעם בשנות ה90. דרך אגב מרבית כוכבות הקולנוע שאתה מדבר עליהן התחילו כדוגמניות אם של מסלול ואם של חברות קוסמטיקה. מייגן פוקס למשל,גו'ליה רוברטס,גווינת פאלטרו,ניקול קידמן ועוד.

אנחנו זהים כמעט לחלוטין בטעם

רק הבדל במיקום בין ענת לאורטל מתאים לך שנצא לדבל דייט אני עם ענת ואתה עם אורטל :) אחח .... איזה מתוקות, עדינות .. קסם של בחורות אבל ענת יותר מלאכית לטעמי

למעלה