הכי מבאס בלילה כשמתים כבר ללכת לישון....

הכי מבאס בלילה כשמתים כבר ללכת לישון....../images/Emo199.gif

זה לגלות ששמת 4 מ"ל סליין בבקבוק אחד של קולירצין במקום 2 מ"ל בכל אחד

LullaBelle

New member
הכי מבאס בלילה...

כשחוזרים מדייט נהדר עם הבעל שכלל סרט וארוחת ערב והדבר שהכי מתאים לעשות זה להתקלח זריז וללכת למיטה
ובמקום זה צריך לשבת ולעשות פולמוזיים וקולירצין [ולא, אי אפשר היה לעשות את כל זה לפני שיצאתם כי הלכתם להצגה של 19:30 ולפני זה עשית סליין] לא קרה אתמול בלילה [אני חולה
], אבל קרה לא פעם ולא פעמיים.

ואני חשבתי......./images/Emo9.gif

שאחרי שמתחתנים כבר לא צריכים לצאת לדייטים.... וכן, זה ממש אבל ממש רומנטי, אבל עם קצת דמיון (ואני סומכת עלייך בעניין) אפשר להתגבר על זה...

LullaBelle

New member
גם בעלי חשב =)

ואז גילה שאחרי החופה העבודה הקשה לא נגמרת =)

sporTV

New member
הכי מבאס

שמכינים קולירצין, מחכים שהוא יהיה מוכן (עשר דקות בערך) ואז ממהרים לעשות אינהלציה, והפקק ברזל נקרע, וחייבים להביא סכין כדי לחתוך את הברזל שלא נפתח. ואז הפקק האדום קופץ ומשפריץ קולירצין לכל עבר. זה מעצבן!!

sporTV

New member
הכי מבאס

לגלות שמנת הפולמוזיים נגמרה ואז צריכים להביא חדשה, לפתוח אותה, ולהתחיל לגזור את כל האריזות וסרט העטיפה שבפנים.

chakiv

New member
טוב סליחה שאני הנודניק

אבל למה לפתוח את כל האריזות וסרט העטיפה שבפנים? האריזה המתכתית/ניילונית שומרת על הפולמוזיים קצת....למה לא לפתוח רק שקית אחת בכל פעם? ורדית

sporTV

New member
את לא נודניקית

את סתם פולנייה שלא מבינה פולנים
אני סתם הקצנתי העצבים....וזה הפך לרבים (אריזות...). וזה באמת קצת מעצבן לפתוח את האריזה של הפולמוזיים ואז לגזור את שקית המתכת.....

LullaBelle

New member
אני כן

עושה קולירצין פעמיים ביום, שני בקבוקים בכל פעם מינון מקסימלי

sapir8

New member
טוב, אולי את תעזרי לי להבין, אם סיאפנקית

במידה וגם היא לוקחת בכל פעם שני בקבוקים למה זה מבאס אותה אם היא עשתה 4 מ"ל של סליין בבקבוק אחד במקום 2 מ"ל בכל בקבוק כשהיא בלאו הכי מערבת את שני בקבוקי הקולרצין אז יוצא גם 4 מ"ל לשני הבקבוקים.

sapir8

New member
אני הבנתי את מה שהיא כתבה בצורה אחרת

אבל נראה לי הכי הגיוני מה שאתה הסקת, שהיא התבלבלה בשניהם ולא באחד או שבאחד היא עשתה 4 מ"ל ובשני היא עשתה 2 מ"ל ואז נזכרה שבראשון היא עשתה 4 מ"ל (זה כבר מתחיל להשמע כמו משפטי IF בתכנות, צריך לתת את כל האפשרויות) כמה זמן מותר להחזיק את הקולרצין ללא שימוש לאחר שערבבת את זה עם חומר אחר כמו סליין?

LullaBelle

New member
אני מחזיקה משהו כמו 10 שעות

מכינה בערב גם את המנה של הערב [ומשתמשת בה לאחר כרבע שעה, ברגע שמוכן], וגם את המנה של הבוקר [שיגיד לי בוקר טוב כשאני קמה =)]. סיפרתי את זה לורדית והיא אישרה.

sporTV

New member
אז מי שרשם מעלייך "שעה" - מדבר שטויות!!!!!!!!

את מאפסנת את המנה של הבוקר במקרר? באמת נשמע כמו ייעול זמנים.

LullaBelle

New member
happens to the best of us =)

לא, עומד על השיש. וייעול אנרגיה יותר מאשר ייעול זמנים - הרי בבוקר במילא יש לי סליין לפני הקולירצין, כך שבתיאוריה, זה לא שהייתי אמורה לקום יותר מוקדם כדי להכין את הקולירצין. אבל כשאני קמה בבוקר, אני כמו סמרטוט שעבר מכונת כביסה עם סחיטה כפולה. כמה שפחות תנועות, ככה יותר טוב =)

למעלה