הכי מבאס בלילה כשמתים כבר ללכת לישון....

itamarc8

New member
אהלן לכולם!!!

אני גם נוטל קולירצין פעמיים ביום כל בקבוק 4 מ"ג מהמזרק כל בקבוק שאני מזריק את הסיילין לבקבוק אני לא מחכה הרבה זמן מקסימום 10 דקות ושהחומר מתמוסס אני מכניס למכשיר האינהלציה אני מבין לפי כתיבתכם שצריך לחכות יותר זמן? לי לא אמרו דבר כזה ועד היום אחרי שנתתי סיילין לבקבוק אחרי כמה דקות שמתי במכשיר האם זה בסדר או שצריך להמתין עוד?תודה איתמר.

sapir8

New member
איתמר, שבוע טוב

אל תדאג אתה עושה כמו שצריך, השאלה היתה מה הזמן המקסימלי שמעבר לו אי אפשר להשתמש בקולריצין לאחר שכבר הכנת את התמיסה?

chakiv

New member
ושוב הסדרן - זמנים להכנה של כולירצין

אחרי שמוסיפים את הסליין יש לחכות 5-10 דקות מינימום בשביל שהתמיסה תתמוסס כראוי. אם לא מתמוססת כמו שצריך אז לנער בעדינות (ומישהו מכם תיאר את הבקבוק כ"בלרינה"...נחשו מי?!) ההנחיה הרפואית היא להשתמש בבקבוק הכולירצין מיד באותו הרגע, ובכל מקרה, לא להשתמש בבקבוק המוכן יותר מ- 24 שעות מההכנה. עכשיו מה כוונת המשורר במשפט הזה - מומלץ להכין ולהשתמש מיד. אם את המנה השניה קשה להכין בגלל זמן או כל סיבה אחרת וזה גורם לכך שלא עושים את האינהלציה השניה (או הראשונה, תלוי בסדר) של היום - אז ורדית
מסכימה להכין בלילה לפני או בבוקר של אותו היום ולהשתמש עוד באותו היום, כך שלא יחלפו יותר מ- 12 שעות! אבל אני מסכימה רק למי שמדבר איתי באופן אישי ואנחנו מנסים לפתור בעיות של זמנים יחד.....
הסיבה לכל משחקי הזמנים הללו קשורה לחומר כולירצין שמתפרק לכמה מרכיבים (פולימיקסין A ופולימיקסין B) כאשר הראשון הוא טוב והשני הוא לא טוב (עד כדי גרימת קוצר נשימה המוביל לחנק). ההתפרקות של כולירצין מוגברת בניעור אגרסיבי, ועולה מעבר ל- 24 שעות של הכנה.
עכשיו התורה מובנת? ורדית

sporTV

New member
עם המילה חנק שכנעת אותי.

להכין ולהשתמש, לא לחכות

חזרתי!!! ממש ממש לא טוב להשאיר כל הלילה

לדעתי על גבול המסוכן!!!! צריך לבדוק שוב אני זוכרת שיצאה הודעה לא מזמן שאסור לקולירצין לעמוד

sporTV

New member
היא לא כל כך ברורה!

חשבתי שהלכת על 8 מ"מ
מסתבר שאת לא עד כדי כך מעופפת.

מאווווודדדדד ../images/Emo204.gif

היה חם מאוד ביקרנו בעיקר בחולות סמר, בשעות הבוקר המוקדמות ובשעות הלילה המטרה היתה למצוא בעלי חיים שחיים בחולות סמר ולצעד אותם כדי לעזור במלחמה הציבורית על שימור בית הגידול החולי הנהדר הזה לא נרשמה פעילות בחולות... מעט מאוד בע"ח ובכל זאת המון כיף עם חברים ישניח וחדשים כמה וכמה עופות מעניינים ביקור באילת בים והרבה ניקוי ראש מדברי מהסוג ההכרחי

למעלה