הכי מדהים שיש: אלי פיניש

גאלה222

New member
הכי מדהים שיש: אלי פיניש

מצחיק היה איך שהוא כיסה עין אחת ואמר את גודל החזיות של הבנות

willo1

New member
הוא משחק

נהדר. אני אוהבת סצנות שהוא משתתף בהן.

willo1

New member
כן אבל בגלל

שהוא בא מסאטירה- זה כל פעם מפליא מחדש לראות אותו רציני. לראות שהוא מסוגל להיות כזה

willo1

New member
כן. נראה לי שראיתי

יש לנו בבהי"ס מעין אירוע כזה בפורים שמביאים ילדים חולים (אוטיסיטים, משפחות מצוקה, חולי cf) ומביאים מתקנים מתנפחים ובלונים , ממתקים ושטויות כאלו.. כדי לשמח אותם. אז במסגרת ההפנינג הזה מביאים גם מפורסמים.. התקשרנו לאלי פיניש והבחורה שדיברה איתו אמרה שהוא אדם מקסים. היא אמרה שהוא דיבר כל כך יפה והיה ממש נחמד:) *סתם הערה על אלי פיניש

כן, הוא מקסים

ומתאים לו להיות רציני פעם אחת. את לא חושבת? אבל אני גם אוהבת את המשחק של ליאור אשכנזי ובעצם, את המשחק של כולם.

willo1

New member
כן. מתאים לו להיות רציני

לכם אמרתי שאני אוהבת אותו בתפקיד הזה. ואת ליואר אשכנזי תמיד אהבתי.. ככה שנורא שמחתי כשגיליתי שהוא משתתף בסדרה. אבל לא את המשחק של כולם אני אוהבת- אסי לוי למשל- זוועת עולם. מה היא חושבת שהיא עושה?

תזכירי לי

את מי היא משחקת? גם אני לא אוהבת את כולם. למשל, את יואל. איזה מסכן רענן שהבן שלו הלך לראות את הסרט עם חברים שלו ולא איתו!

willo1

New member
היא משחקת את

אירית. ההיא שתמיד מתנגחת (חיחי איזו מילה) עם רענן. הבחורה הכי מעצבנת על הסט- זו היא. וכן. הזכרתי את זה גם אתמול. הקטע עם הבן של רענן היה באמת עצוב

את צודקת

באמת אני לא אוהבת אותה, אבל נראה לי שבסוף ייצא מזה משהו. אני חייבת לציין שיאיר לפיד הוא יוצר נהדר. אגב, את לא לומדת היום?

duduamar

New member
בקשר לזה באמת -

אתם לא מרגישים שיש יותר מדי מערכות יחסים? גם פינטו ויעל, גם רענן ואירית, גם נאור עם גלית...

מילי17

New member
לא ממש

כי זה לא שממש יש קשרים.. זה יותר הכול רמיזות וכאלה.. בקטנה.. וזה נחמד. חוץ מהנשיקה המרפרפת של יעל לפינטו וליקוק היד של יעל ע"י העז... הכול תקין לחלוטין..

duduamar

New member
לא יודע...

כל כך הרבה מתחים מיניים... זה יותר מדי טלנובלי לטעמי...

duduamar

New member
אם זה יהיה מוגזם אז כן...

ברור שזה מצוין שיש מערכות יחסים ואני חושב שזה מאוד נחמד, אבל שיהיה בטעם...

מילי17

New member
בנתיים זה בדיוק במידה

ואפילו יש פור קצת... רק ישעמיק איזה קשר... בנתיים שום קשר לא משמעותי... וארוחת ארבע.. גדול

duduamar

New member
מסכים איתך...

בינתיים זה מצוין לדעתי, רק לא כדאי שכל ההתחלות האלו יהפכו לקשרים של ממש. יותר נחמד שהכל במרומז ויש מתח בין הדמויות.

מילי17

New member
אתה בסדר אתה../images/Emo13.gif

החזרת לך את הכבוד האבוד מיום שישי..
למרות שאתה תקבל הרבה יותר
אם תביא לנו ספוליירים...
כי נראה לי שמעלים הילוך בסדרה. וזה מצויין.

גאלה222

New member
מה שיפה במערכות היחסים האלה

שהן נרקמות לאט לאט ובעצם אף מערכת יחסים לא ממומשת (יעל ופינטו, סורק וענת, גלית ונאור - מאד אהבתי שנאור הזמין אותה לארוחת ארבע
), הכל זה רק גישושים כאלה שמעלים את העניין בהם.

למעלה