הכי מדהים שיש: אלי פיניש

../images/Emo121.gifנאור וגלית.. ממש

ארוכת ארבע שמסתיימת ב(מה זה היה אגב? לא שמתי לב..)

willo1

New member
אין ספק

יאיר לפיד הוא מאוד מוכשר. לא הלכתי היום לביה"ס:) לקחתי יום חופש
ובטוח ייצא מזה משהו- ז"א רענן ואירית בטוח יהיו ביחד בסוף.. בפרק הראשון חשבתי שהוא יהיה עם יעל.. לדעתי יעל ופינטו הם הזוג הכי לא מתאים

מילי17

New member
יאיר לפיד ../images/Emo99.gif

באמת מוכשר. ברמות.. =] על זה אין מה לדבר. טקטסים שנונים במיוחד.
ועל זה באמת מגיעה לו הורדת כובע.. וגמני לא הלכתי לביצפר... חחח הייתי נרגשת אחרי הפרק הקודם....

willo1

New member
חח גמני רציתי

לכתוב שלא הלכתי בגלל ההתרגשות של הפרק הקודם
אבל ממש שומעים את יאיר מדבר מהטקסטים. רואיםאו יותר נכון שומעים שהוא רשם אותם.

מילי17

New member
בדיוק

עכשו קצת פחות כ אתה יותר בתוך הסדרה.. אבל בפרקים הראשונים.. אתה פשוט יכול לדמיין את יאיר עומד במקום כל דמות ואומר את הטקסטים.. זה גדול

Gs17

New member
זו דמות שתפורה עליו בדיוק לפי המידה

דמות רצינית שנותנת לו פן של כוח, תחושת אחריות כבדה וכמובן רצינות, אבל הנגיעות של ההומור המוכר שלו פשוט עושים יופי לדמות. הדמות הכי אהובה עלי יש לציין

גם נכון

פשוט דמות טובה. אני חייבת לציין שהוא משחק יפה בכל דבר שהוא משתתף בו.

../images/Emo121.gifמכירה את 'ה איז וואן?

של מוש והשוטים שיר מדהים.. איך שהיום ניפתח פותח לי ת'לב איך שהרגע בא מפנה כאב אוי כמה שיפים הם החיים אז בואו לרגע נתאחד ולדקה נהיה אחים כי פה אנחנו בני אדם מכורים לאשליה שאם ההוא שונה ממך את זה לא אתה אז בואו נבין קצת מעבר לשטויות שהקשת מתקיימת מאלפי צורות שונות..

1Shir

New member
ענת ואירית עצרו אותו מיד

רק זה מה שחסר לנו- באמת חסרות חיילות שמתלוננות על הטרדה מינית...

nanuch

New member
הסדרה הכי שווה בעולם...

זאת סדרה מדהימה שרק מראה כמה ידע רחב יש ליאיר לפיד: פסוקים, מחבלים וכ'ו וגם זה שהוא מתחייס באופן שווה לימין וגם לשמאל... הוא פשוט בנאדם ממש שווה......

arfor

New member
אוקי לא ממש קשור אבל כן קשור...

...טוב, בלי משחקי מילים. פשוט אלי פיניש זרק מתישהו שהוא מוכן ןהצטלם למגזין "בלייזר" בעירום. להזכירכם, זה המגזין שמספק וויסקי משובח ליאיר לפיד.העיתון שכל שתי שניות מזכירים שם את לפיד ופועלו. שמישהו ירים כפפה יהפוך אותנו למאושרות!יס!

למעלה