הכי מופרע בכתה........

mayakol

New member
תמר, יש הבדל בין שירשור לא מעניין,

לבין שירשור כמו זה הנוכחי- שאנו מרגישים צורך להעלות ביקורת על התכנים שמועלים בו. אני מסכימה עם כל מילה שיוסף כתב פה. כל מילה מיותרת.

לא יודע.....

אבל אני רק מקווה שלא ייתנו לי מאסר עולם על זה שהרגתי אותך

אהה? אנחנו עשינו מדורה בכתה מהתנור

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושכבת ז' שעולה לח' היא הכי מופרעת!!!!!!!!!!!!!!!!! אין עלינו!! אנחנו השכבה הכי טובה בבית ספר!!!!!!!!!

מוצארט

New member
מה יש כאן ללמוד???

איך להשחית ציוד? איך להתעלל במורים? איך להגיע לבי"ס - מקום שההורים שלכם משלמים הרבה כסף, ואתם מבזבזים את זמנכם שם? לא אמרתי שכולם כאן רעים, ועושים רק שטויות, בהחלט שיש יוזמות יפות וברוכות, אבל להתרכז רק ברע? וכן, כיוונתי לזאת שההודעה תיהיה חריפה וזה כן מעניין אותי, ואני כן רוצה להגיב כל השירשור הזה כי לי זה נראה מוגזם לנוער "דתי" לעשות דברים כאלו אכזריים. תתביישו לכם... תת

tamarhp

New member
לא...

אנחנו השכבה הכי טובה והכי מופרעת, לא ראית אותנו בכיתה ז'. אבל הכיתה שלי די בדעה שאתן בע"ה תהיו ממשיכות דרכנו...

beckham17

New member
נו באמת...

הרי כולם עושים את זה... וזה ממש לא בזבוז זמן! זה חלק מההווי של בתי הספר! לדעתי, החלק העקרי של בית ספר זה הפן החברתי! רק אח"כ זה מקום ללמוד בו... לדעתי רוב הסיפורים פה מצחיקים, מזכירים את הכייף של בית הספר. אין סיבה למחוק, ואני גם לא מקבל את הביקורת שלך... נכון, יש סיפורים מוגזמים, אבל עדיין זה שרשור מצחיק ומבדר, לדעתי... ואין פה שום קשר לנוער דתי! תעשה לי טובה, אתה כל הזמן מדבר על זה שזה מעצבן אותך שמגדירים אנשים לפי רמת ה"דתיות" שלהם. אז למה אתה עושה את זה עכשיו? בכל מקום דתי, יש כאלה שהם פחות חזקים בדת... ורוב הדברים פה ממש לא אכזריים! הם יפים ומבדרים!!!

הכי מופרע בכתה........

היי בוקר טוב לכולם!! יש לי שירשור נחמד לפתוח על הילד הכי מופרע בכתה....חשבתי יאללה בוא נכתוב כזה את כל החוויות מה הדבר הכי מופרע שעשינו בבית ספר...אז יאללה כתבו מה עשיתם!!! או קיי אני אתחיל בסיפור על הכתה שלי: בתחילת שנה כולם כאלה לומדים ומשקיעים והכל אבל לקראת הסוף קצת מתחילים להשתעמם בשיעורים אז כדי להפריע לדממת השיעור אנחנו מצלצלות אחת לשניה ואז זה מתחיל להפריע למורה והיא אומרת לכבות אחר כך מתחילים עוד כמה ציצולים ברקע וזה מתחיל לעצבן אותה ממש! והצלצולים של היום עם כל המנגינות זה באמת יכול להטריף אנשים!! אז בקיצור ככה זה היה כל שיעור עד שהיו מורות שהיו מתחילות להעיף בנות מהכתה..כל מי שמצלצל לא הפלאפון עף מהכתה..אז לא צילצלנו יותר ואז שוב חזרנו לשיעמום אז התחלנו לזמזם וגם זה מאוד הפריע ולמורות לא היה מה לעשות בנידון כבר...שלא נדבר על כל הניירות שטסו מעל לראשי התלמידים..לגם לעבר המורה...ולמחצית הפתקים שנתפסו ונשלכו למנהל או למחנכת...ועכשיו קבלנו מחנכת מכשפה!!!!! טוב אז יאללה כתבו את מעשיכם המשוגעים!!!! ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

מוצארט

New member
מה אתה אומר???

זה שכולם עושים את זה, זאת תעודת הכשרות בשבילך??? ואם לדעתך ההווי החברתי, יותר חשוב מהלימודים עצמם בביה"ס, אז אין לי מילים... ולא אמרתי שצריך למחוק... זה ממש יפה ומבדר מה שהוזכר פה? ממש...

beckham17

New member
אני אומר-

זה לא שזאת "תעודת כשרות"... אלא שאמרתי שכולם, וזה כולל אותך ואת המחזור שלך!!! אם אתה הולך לבי"ס בעיקר בשביל ללמוד, אז אתה תצא פלצן! אני יודע שאני הלכתי במיוחד בשביל להנות... ונהניתי!!! אם אתה לא, אז חבל... זבש"ך! כן. רוב מה שהוזכר פה יפה ומבדר! ומצטער על עזיבתך! בהצלחה בהמשך... יש חיים גם אחרי הפורום!

טוב....

בבית הספר הקודם שלי בישיבה, היה ידועמשכיתה ז' היא כיתה מופרעת ואז בכיתה ח' הם תלמידים טובים...אחנו היינו מופרעים גם וגם... והשנה שהייתה אחרינו היו כאלה חנונים... אפילו להתחצף למורה הם לא העזו... ממש בושה...בושה...

RRini

New member
שתיכן טועות!!!!!!!!!!!!!!!1

הכיתה ש-ל-נ-ו כמובן הכי מופרעת..והכי שווה!! אז תפסיקו להתווכח תבואו יום אחד לכיתה שלי ואז תבינו הבנתם?

שרוך

New member
המופרע הכתתי

בס"ד הי לכולם!! ככה !! אני גם הייתי המופרע ! היו שיעורים קבועים שאני הייתי בחוץ לדוגמא ביולוגיה ! והיה פעם אחת שהמורה אמרה לי משהו שלא עשיתי וזה עיצבן אותי והתווכחתי איתה על זה שזה אני לא הייתי ואז היא הוציאה אותי החצוה וטרקתי לה את הדלת בפרצוף ! אבל הבסאה הוא שמי שנה הבאה אני ילמד איתה 3 שנים כי אני עושה 5 יחידות ביולוגיה ! נקווה ששנה הבאה אני ירגע ולא יפריע לה! והיה עוד מקרה שקללתי מורה אבל אני לא ירחיב כי אני לא זוכר בדיוק! זהו ! יחסית אני ילד רגוע אבל לא כדי שמורה יעצבן אותי! שרוך

למעלה