הכי מופרע בכתה........

המשך!!! (תהנו)

אוקיי...הנה אני מתחיל... לפני שנתיים (כיתה ח') אני וחבר שלי העלנו רעיון...לקחנו את התפילין של המחנך שלנו (שהוא בן אדם זבל) והבחאנו לו אותם...בתא שלו השארנו לו פתק...ככה היה כתוב בפתק: "תלך לשמה ושםפ ותמצא את התפילין שלך..." העניין הוא שבמקום הזה השארנו לו עוד פתק...ובמקום הבא השארנו עוד פתק... לקח לו יומיים למצוא את התפילין...ואותנו אף פעם לא תפסו... כיתה ה'... אני וחברים שלי החלטנו להשאיר למנהלת מתנת פרידה... אז ביום האחרון ללימודים התגנבנו לחדר מחשבים ושמנו וירוס דיי מעניין על כל המחשבים...הוירוס הזה תוכנת להתחיל לפעול בדיוק ב2- לספטמבר...והוירוס היה מציג תמונה של גולגולת צוחקת ואז הוא היה מוחק את ההארדיסק...נחמד מאוד... בכיתה ז' אני וחבר שלי הפלנו כמה פעמים את השרת של בית הספר... אבל הדבר הכי טוב היה ש- היה איזה ילד אחד בכיתה שלי שכל הזמן היה מקבל את המחשב הנייד שלך המנהל כדי להעביר אליו מצגות בשביל בית הספר... אז מישהו העסיק את הילד הזה בזמן שאני הגנבתי אליו את ה-BACKDOOR של התוכנה ORFIECE...ותיכנתתי אותה שתפעל ברקע של המחשב...ככה שברגע שהוא יתחבר לאינטרנט אני אדע...אז חיכינו אני וחבר שלי וברגע שהוא התחבר אז התחלנו לעשות כל מיני דברים "מעניינים" למחשב שלו... ביום שאחרי זה הוא קרא לכל בית הספר לבית המדרש ואמר שהוא קרא מצפה למי שעשה את זה שיבוא אליו למשרד עד סיום הלימודים...אני ברור שלא הלכתי... חורף 2001...קר...גשם...אני אוהב גשם... לחבר שלי היה רעיון...למלות את המקלט במים... חישפנו צינור מים אבל לא מצאנו...אז הלכנו לבית הספר היסודי וחתכנו את הצינורות של ההשקיה ובסה"כ היו לנו 13 מטר של צינורות...חיברנו את כולם והתחלנו להעביר מים אל תוך המקלט...בזמן שחבר שלנו משגיח העברנו יותר ממטר מים אל המקלט...ואז הגענו למסקנה שזה מספיק אז הלכנו הבייתה... אף פעם לא גילו שאלו היו אנחנו... טוב...יש לי עוד כמה סיפורים...אבל נשאיר אותם למחר....

RRini

New member
איזה סיפורים........

אתה ממש מופרע אה???????? מה האיסיקיו שלך?

cc99

New member
המשך למעשים מופרעים...........

כיתה א': מרחתי דבק על הכסא של המורה... היא נדבקה ואני הועפתי הביתה... כיתה ב': מילאנו את הכיתה בשולחנות מכל ביה"ס (בעזרת כיתה ד') ונעלנו אותה... כיתה ג': גריז בכל מקום!!! כיתה ד': למדנו בקראוון עם קירות גבס...אחרי חודשיים היה בהם יותר חורים מאשר גבס... כיתה ה': ציפינו את הכיתה בעיתונים (כל סנטימטר)... כיתה ו': פרצנו לחדר ציור וצבענו את השולחנות בכל צבעי הקשת. כיתה ז': סוף עונת התפוזים הרקובים... כל הבי"ס הריח מהם למשך חודשיים... כיתה ח': כמחווה של רצון טוב אספנו את כל הזבל בביה"ס... לתוך חדר מורים... כיתה ט': הצילו!!! עכבר/ג'וקים/לטאה!!! בשולחן של המורה!!! כיתה י': חושך מצרים... כל החלונות נצבעו בשחור... כיתה י"א: השתלטנו על משרד המנהל והחזקנו "בני ערובה" בדרישות מוזרות... כיתה י"ב: לקרוא הודעה קודמת... מוסר השכל: אין מוסר השכל...

shadow dancer

New member
בעיקרון הסיפורים לא שלי אישית......

בס"ד אבל לכיתה שלי יש סיפורים חבל"ז! (והאמת היא שאני לא כ"כ גאה בהם!!! כי דוגרי....... מי שמפריע יותר לא אומר שהוא יותר כלי.....) טוב אז........ נתחיל בזה שלפני שנתיים בכתה ט' עשינו קצת בלאגן וממש בל תשחית!!! כמו: לשבור את הקיר בכיתה, להעיף שולחנות וכסאות על העץ שליד החלון, לשבור כמה חלונות, פלורסנטים, סטנדרים ועוד כל מני דברים!!!, גראפיטי על הקירות וממש כל מני דברים מטורפים! חוץ מזה.. שנה שעברה היה לנו מורה ללשון שלא ידע ללמד ושלא אהבנו אותו כ"כ(בלשון המעטה). ופעם אחת כשהוא נכנס לכיתה.. כיבו את האורות והתחילו לזרוק עליו ניירות. עם הרב שלי הרבה תלמידים התעמתו חבל"ז וגם הייתה שביתה ענקית של כל השכבה כשרצו להעיף כמה תלמידים לכמה ימים!!! זה היה סיפור ענק......... שנמשך פול זמן!(כמה ימים) עשינו גם שביתה כי לא היו לנו מים חמים בפנימיה!!! אבל בדוגרי.... אלה די מעשי רישעות! אפילו אם נהנים קצת בהתחלה! האמת היא שאני לא זוכר ממש את הסיפור בפרוטרוט כי זו הנאה של רגע........ ולפי געתי זה ממש חבל! בכל זאת... אם תחשבו על זה קצת תבינו שאני צודק! באותה הזדמנות....... רציתי להגיב על משהו שנראה לי ששרוך אמר..... בקשר לשיעורי הגמרא שאין אף אחד ובית המדרש ריק וכו'- ראבק! אתה מדבר על ישיבה!!!!! מי שמגיע צריך להגיע כדי ללמוד תורה גמרא וכל מקצוע קודש!!!!!!!!!!! ולא כדי להבריז..... מי שלא רוצה לא חייב! אף אחד לא מכריח ואם ההורים מכריחים צריך להסביר שפשוט זה פוגע בעצמו ובאחרים!! לדעתי. ומעצבן אותי שהדבר הזה מצוי כ"כ אצל הנוער...... בכל חברה!
(זה דובי עצבני!!!). בכל אופן.... הבאתי את הסיפורים למרות שלא הזדהתי. אני ממש מצפה לתגובות(אם מסכימים ואם לא!) ותזכרו שאסור להתבייש לומר שדבר כזה הוא רע כי מתפדחים או משהו כזה(כמו השירשור שהתחילה לפני כמה זמן מוריה(ביום המפגש) ואגב תמר..... תזכירי לי לדבר איתך בחתונה אוקיי?

mayakol

New member
מסכימה עם shadow dancer

אנשים פה קצת נסחפו עם סיפורי הפרעות בבית הספר... חלק מהמעשים פה לא רק שחבל שנעשו, הם גם לא ראויים לעלות על הכתב כחלק מהגאווה על המעשה... ואני מצטרפת גם למה שכתבת על שיעורי גמרא...

RRini

New member
איזה סיפורים .........

מצחיקים.... אם יהיה לי כוח אני אספר לכם....

מוצארט

New member
מה אומר ומה אדבר....

הפורום הזה נהיה ממש חינוכי... זה ממש גועל נפש השירשור הזה!!! ככה??? להתעלל באנשים??? לשנוא אנשים בצורה כ"כ מדהימה, שפשעם היחיד הוא לבוא ולהחכים אתכם? להרוס ולהשחית ציוד??? סתם מיצרים של סאדיזם טהור? ממש אין לכם בושה... אם זה היה בכיתה א', או ב', פעם אחת או פעמיים, הייתי עוד איכשהו מצליח להבין, כי אתם עוד ילדים קטנים, או שלא הבנתם את חומרת העניין... ואח"כ, עוד להגיד בגאווה, שאנחנו הציבור הדתי לאומי, בלה בלה בלה... בוש ונכלם אנוכי לקורא את השירשור הזה היום... לזה לא ציפיתי.

מוצארט

New member
ועוד משו שרציתי להוסיף....

לפתוח שירשור כזה שבוע לפני תחילת שנת הלימודים, כשיש כאן ילדים קטנים (צעירים, או איך שבא לכם) בפורום??? ככה אתם מכניסים להם רעיונות לראש? ואח"כ מתפלאים למה הרמה כאן ירודה, וה"גדולים" עוזבים...

שרוך

New member
זה גם אני אז מה ? בעצם שוב יגידו ש.

בס"ד הי לכולם!! לפי דעתי הסיפורים פה ממש הצחיקו אותי וסיפרו לי את המצב !! אבל כן כן גם אני חשבתי על זה!!! נועה אני כבר יסגור איתך עניין באיסי ( את מתה) אי אי קצת צחוקים 1! מה קרה? שרוך נ.ב אני חושב שאם זה לא היה מעניין זה לא היה תופס כזה תאוצה!

tamarhp

New member
כמה דברים...

1. נועה - זה באמת לא יפה שהלשנת... 2. הסיפורים פה הרגו אותי מצחוק, ונראה לי שכדאי שמישהו ישמור את הסיפורםי של כולם לפני שליאור ימחק את השירשור... 3. זה מעניין, אבל זה לא אומר שזה בסדר. גם רכילויות נורא מעניינות! קיצר, אני חושבת שזה היה טוב בשביל להפיג קצת את המתח בפורום, אבל לא טוב כי זה באמת לא שירשור שמתאים להתגאות בסיפורים שיש בו, כמו שיוסף אמר.

יעניין אותך לדעת משהו?

ששמרתי את הדף הזה בתור דף HTML אל המחשב שלי... ככה תמיד יהיו לי את הזיכרונות...

tamarhp

New member
מעולה!!!!!

אבל תעדכן אותו... וזה שומר את זה בצורה טובה? כאילו - עם פתיחת הודעות והכל?

כן.....

גם את יכולה לשמור את זה.... תפתחי את התפריט הראשי בדפדפן האינטרנט שלך ותבחרי באפרות שמור כדף HTML או משהו כזה...

למעלה