הכי מפחיד בלפתוח שאלה חדשה

L y c a n

New member
הכי מפחיד בלפתוח שאלה חדשה

זה שאף אחד לא יענה לך ותרגיש דפוק. בכל מקרה השאלה כזאת נכון לפעמים יש לכם הרגשה שמאוד קשה להבין את בני הזוד השני? אז תגידו, למי יותר קשה להבין את המוח של מי? לבנות של הבנים, או הפוך? אני אישית חושב שהמח של האישה הוא די מיסתורי.. אי אפשר לדעת למה היא מתכוונת כשהיא אומרת כן, לא או בכלל.. ובכלל מה אתם אומרים?

ChilD SouL

New member
איך ההרגשה לפתוח נושא לדיון../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

אני חושבת שכשאנשים מדברים בסודיות ובקודים זה דיי מקשה על להבין את המוח שלהם או את הכוונות שלהם. בין זה גבר או אישה.

L y c a n

New member
נכון

אבל לפעמים נראה שזה יוצא ספונטני כשאת מתכוון לכן, ואומרת לא. כאילו שמה את רמת ההיכרות שלי איתך במבחן (לא מדובר בבי ובך ספציפית)

Paranoid Eyes

New member
אני חושבת שאת הצודק

הגעתי למסקנה שאני אישית למשל, בנאדם מתוסבך!:) ויותר מזה, גיליתי שכנראה יש בי את כל התכונות המעצבנות שמאפיינות את המין הנקבי!
בעעעע

נועם m

New member
זה די מוזר לי...

אני לא ממש מבינה את הקטע הזה- אני רק יודעת שאני משתדלת לא להגיד דברים שאני לא מתכוונת אליהם (בתור בת אדם, בלי שיוך מיני...). ולשחק משחקים זה ממש לא משהו שמייחד רק את המין הנשי, לדעתי. מעבר לכך, כבר הייתי ביותר מסיטואציה אחת שבה שאלתי את עצמי "מה לעזאזל עובר לו בראש ולמה הוא מתנהג ככה?" אבל נראה לי שרוב האנשים לא עושים את זה בכוונה. אין מה לעשות- בין בני אדם תמיד תהיינה אי הבנות (אח, האופטימיות...) יש לך אולי דוגמאות יותר ספציפיות?

patetta

New member
דעתי בנושא

ויסלחו לי כל הבנות. אני חושב שמוח של גברים הוא די פשוט וב90 אחוז מהזמן מכוון על סיפוק הצרכים הבסיסים ,הסיבה היחידה שנשים לא מבינות גברים היא שהן מניחות שהמוח של הגברים מורכב כמו שלהן.אתן יכולות לבקש מאסקימוסי שיסביר לכן על מוח של גברים ומה שהוא יגיד יהיה נכון גם לגבי מוח של בדואי ושל כל מי שנמצא באמצע.לעומת זאת נשים הן שונות אחת מהשניה ולדעתי גם נשים לא מבינות נשים ואת ההצלחה שתיהי לנו בניסוי עם האסקימוסי לא נוכל לשחזר גם אם נשאל שתי אחיות או חברות טובות כי כל אישה שונה

נועם m

New member
התכוונת שיסלחו לך הבנים, לא?

אחרי הכל, הכרזת שהמוח שלהם פשוט...
אבל אני חייבת להודות שיש משהו בדבריך. לא הייתי מרחיקה לכת ואומרת שהמוח הגברי פשוט, אבל בהחלט יש משהו קצת לא נורמלי במוח הנשי הזה שלנו... דברנו על זה פה בפורום איזו פעם- על איך כשמישהו לא עונה לבחורה בטלפון, היא ישר תחשוב שהוא מסנן, ולא נגיד- שהוא פשוט לא יכול לענות!
(כמובן, אני משוכנעת שלא כל הבחורות כאלה, אז אל תתחילו לצלוב אותי פה, אבל בהחלט כבר פגשתי יותר מאחת).

L y c a n

New member
בנוסף אנחנו די טמבלים

תני לנו המבורגר כפול , בירה, ומשחק כדורגל טוב ואנחנו שמחים עד הגג.. אגב, עוד מעט מונדיאל, נשים יכולות לסוע לנופש!
לבד כמובן..

Paranoid Eyes

New member
הלו הלו

מי אמר נופש? אני יושבת לראות את המונדיאל עם בירות בדיוק כמוך!

L y c a n

New member
לאלאלאלא

נשים לא מבינות זה עובדה.. היה פה או בפורום אחר "מדריך למונדיאל לנשים" מקסימום שאת תתקרבי לטלויזיה זה בין 1 לשש בלילה, וזה גם, בהנחה שלא יהיו שידורים חוזרים

Paranoid Eyes

New member
תגיד לי מתוק,

עם מי אתה חושב שאתה מדבר? קראתי את המדריך הוא היה משעשע אבל לא בשבילי:) אני מעדיפה משחק כדורגל טוב על פני טלנובלה
חוצמזה אני צהובה שחורה בכל רמ"ח איבריי.

L y c a n

New member
בית"ר ירושלים???????

פיייייייי הממ אישה! להרגע! הוא היה משעשע ואמיתי
ויהיה ממש מעולה עם גרמניה תהיה אלופה הקיץ

L y c a n

New member
נראה שלא

המוטו הוא NO RETREAT, NO SURRENDER SUCCES IS ONLY MOTHEFUCKINW OPTION, FAILURE IS NOT טוב, זה שתיים

למעלה