הכי מפחיד בלפתוח שאלה חדשה

ChilD SouL

New member
אהמ...

בפייט זוכים בגלל המוח והטכניקה ולא החוזק. אבל... אכן, נבדוק.

Cobe Anan

New member
זה הכל תלוי בשפה..

אם תלמד נשית, יהיה לך יותר קל להבין את העם הזה. אישה שבחיים לא ראתה גבר, מאד תתקשה להבין את הראש שלנו. תכל`ס, מתחת למשחקים ולתחפושות, יש מעט מאד דברים שאנחנו יכולים לרצות. ברגע שתלמד לקרוא, ותהיה ישיר ובטוח- לא תהיה לך שום בעיה להבין נשים.

L y c a n

New member
תאמין לי

כל פעם שאני מגיע למסקנה שאני שולט ב"נשית" ברמה של שפת אם, באה איזה אחת ומפריכה את זה..

Cobe Anan

New member
פשוט...

תמנע ממנה את היכולת לשחק בך. או שתהיה מספיק בוטח כדי שהיא לא תרגיש צורך לשחק, או שתשאיר את הכדור כל הזמן אצלה, או שפשוט תקבע עובדות בשטח, בלי לשאול שאלות.

אני חושב שכל אחד מסתורי לבין השני.

אני לעולם לא אצליח להבין התנהגויות מסוימות של גברים. מצד שני, יש גם המון נשים שלעולם לא אצליח להבין אותן
לא יודעת אם זה קשור למין, אולי לבנאדם עצמו

moonch

New member
לדעתי התשובה היא ברורה

לנשים יש שפה משלהן, או לפחות לאשה שאני אוהב יש שפה משלה... למה היא מתכוונת כשהיא אומרת "התגעגעתי אלייךךךךך" כשרק לפני שעתיים התראנו? למה היא מתכוונת כשהיא מנשקת לי את הצוואר? ונושכת לי את האוזן? (ואת הפיטמה
) וכשהיא מלקקת לי את הלחי, למה היא מתכוונת? למה היא מתכוונת שהיא שולחת לי הודעות סתם ככה באמצע היום עם השם שלי מספר פעמים? ושהיא שולחת לי הודעות בלילות עם ברכת לילה טוב? למה היא מתכוונת שהיא אוחזת בידי והולכת איתי יד ביד כמעט בכל יום? וכשאנחנו הולכים מחובקים, למה היא מתכוונת? וכשהיא חוזרת מבילוי עם "החבר הזמני" שלה (שבועיים ליתר דיוק), מתקשרת אליי בשתיים וחצי בלילה ואומרת לי "פתח את הדלת" ואח"כ נשארת מחובקת איתי על המיטה ונרדמת? למה היא מתכוונת כשהיא מזמינה אותי אלייה לארוחת חג יחד עם כל המשפחה המורבחת שלה? ולמה היא מתכוונת כשהיא מזמינה אותי אלייה לצהריים? למה היא מתכוונת כשהיא אומרת "חבל שאתה לא יכול לבוא אליי עכשיו, היינו לומדים ביחד למבחן כל הלילה ונשארים ערים עד הבוקר"? למה היא מתכוונת שהיא עושה לי עיניים מרחוק? וכשהיא מחייכת את החיוך הכובש והממיס תמיד כשאני מסתכל אליה? למה היא תמיד נעלבת כשאני מספר לה על בנות שהייתי איתן? ולמה היא תמיד מקנאת כשאני מדבר עם בנות אחרות? למה היא נעלבת מכל מילה קטנה שאני אומר לה? אני יודע למה אני נעלב... למה היא לא מפסיקה לפלרטט איתי? למה כל החברים הקרובים שלי חושבים שהיא רוצה אותי? למה חברים שלא איתנו בחבר'ה שואלים אם יש לי משהו איתה? ולמה כשאמרתי לה מה אני מרגיש, היא שתקה ולא אמרה מילה? למה אחרי כמה דקות היא הלכה לצד ובכתה רבע שעה כמו תינוקת? למה?

למעלה