הכי סקסי בעולם!!!

הכי סקסי בעולם!!!

הכי סקסי בעולם: בראד פיט נבחר לגבר הסקסי ביותר בעולם על ידי מגזין "קומפני". פיט עשה עלייה מהמקום השלישי למקום הראשון בדירוג 100 הגברים הסקסיים, כשעמיתו לסרט "טרויה", אורלנדו בלום לצידו במקום השני. אבל נראה שהבריטים מאסו בדיוויד בקהאם, שדורג במקום הרביעי, אחרי שחקן ה"איסט אנדרס" נייג'ל הרמן (שקפץ 73 מקומות מהשנה שעברה). לפני כשנתיים, בקהאם ניצב בראש רשימת הגברים הסקסיים ולפני כשנה הוא היה צמוד לג'סטין טימברלייק, שתפס את מקומו. השנה, טימברלייק דורג במקום החמישי, אחריו קולין פארל, ג'וני דפ ורובי וויליאמס. גו'ד לאו במקום התשיעי ודנקן ג'יימס מלהקת בלו סוגר את העשירייה. קוראי "קומפני" הצביעו גם עבור הגבר הכי לא סקסי - כן, זה לא אחר מאשר מייקל ג'קסון. (02.08.04)

חחחחחחחחחח סוף סוף

רואים אנשים שיודעים מי זה בראד

karin byrne

New member
חחחחחח...סחטיין...

מגיע לו מקום 1...ואיזה כיף שאורלנדו מקום שני!!!! וברור שהגבר הכי לא סקסי העולם זה מייקל ג'קסון...מה זאת אומרת...חחחחחח....

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמושלם../images/Emo99.gif

נראה שזה לא פה ראשונה שהוא זוכה מקום ראשון בגבר הכי סקסי
דאמאט כ"כ מגיע לוווו

ה אורחת

New member
חחחחח ממש לא מפתיע!..

זה לא שלא ידענו קודם אבל שביל סדר גודל כזה של מקום ראשון מתוך 100 גברים אז כל הכבוד לו! אומנם לא מפתיע אבל מה לעשות שבראד משתבח עם השנים, קצת מפתיע אותי אורלנדו בלום, ואני לא רוצה לפגוע במעריצות אורלנדו אבל פלייייייייז הוא כזה נשי, טוב די שלא יעשו עליי לינץ' בכל מקרה, בראד אכן זכה בעבר איזהפעמיים מקום ראשון ב 50 Most beautiful people של מגזין People ורק שתדעו שבמאי היה שוב ב People 50 האנשים היפים בעולם מקום ראשון הייתה ג'ן החמודה, היא ממש חמודה אבל לא הייתי מדרגת אותה ככה בתחרות כזאת, ואחריה היה בראאאאאד איזה חמווודים

karin byrne

New member
היי אורלנדו לא נשי!../images/Emo46.gif

חחח...סתם...זכותך לחשוב על אורלנדו איך שבא לך...אולי הוא נערי אבל נשי-ממש לא...חחחח...

ה אורחת

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח נערי.....

לא התכוונתי לעצבן אף אחד, בסדר נסגור על נערי

karin byrne

New member
אחלה!../images/Emo9.gif

ולא התעצבנתי...זה היה בצחוק...זכותך לחשוב על מי שבא לך מה שבא לך...

ה אורחת

New member
That's cool.....

את ממש לא כמו חברה שלי אני אומרת משו רע על אורלנדו היא שוחטת לי ת'צורה.... אבל חפיף אני לא אנצל את חופש הדיבור שלי להשמצות שווא..... אני אוהבת את כולם, בערך...... חח

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif מנאס לי מבלום הוא תקוע

בכל מקוםםםםםםםםם

אפשר אולי לקבל רשימה מלאה?../images/Emo87.gif

של ה100 גברים? ומגיע לבראד

שכחתי../images/Emo87.gif

לאורלנדו. קוראים לו בקיצור אורלי
שהופך אותו לנקבי כזה... יאק
!!!!!

YAY!!

איזה כיף! אבל איזה חוצפה שדאנקן שלי רק מקום 10?? ואורלנדו לפניו?? ח-ו-צ-פ-ה! דאנקן היה צריך להיות גם מקום 1, יחד עם בראד! דאנקן הוא הגירסה הבריטית לבראד! היו צריכים לתת לבראד, דאנקן, ולי ריאן את המקום הראשון! כולם ביחד!! והיו קוראים לזה '' שלישית המנצחים - הגברים הסקסיים בתבל ''
oh damnet! I love u so much Brad Pitt Duncan James and Lee Ryan!

ה אורחת

New member
בעעעעעעעע.... ../images/Emo5.gif

אין לי שום דבר נגד Blue אבל אני שוווווווונאאאאאאתתתתתתתת שמשווים בין בראד לדאנקן ג'יימס, אווווווו דאנקן המעצבן כל הזמן עושה מבט "סקסי" עאלק כדי להיראות כזה נו אתם יודעים וזה כזה מעצבן, וחוץ מזה הם בכלל לא דומים אההההההה!!!!!.. בלי לפגוע בדאנקן בראד הוא בלתי בר השוואה או יותר נכון אין לו כפילים, ודאנקן לעומתו...... נחסוך פרטים........ בראד הוא פשוט בראד נקודה!
נ.ב איזה דפוק זה שקוראים לאורלנדו אורל חחחחחח...

karin byrne

New member
מסכימה איתך...

חוץ מקטע על אורלנדו...חחחחחח...ככה קוראים לו החברים והמשפחה...זה שם חיבה...נכון שזה נשמע שם של אישה אבל תחשבו שבאנגליה אפאחד לא יקרא לבת שלו אורלי...חחחחחח...

למעלה