הכי סקסי בעולם!!!

ה אורחת

New member
השחקן האהוב על מי?!.....

הוא בראד, השחקן האהוב על דאנקן ג'יימס.... למי אכפת הא מעצבן לי תתחת ואני מעדיפה פשוט להתעלם ממנו למרות שאפשר להבין אותו בקטע של בראד

ה אורחת

New member
זה לא מטומטם ואת לא מפסידה.....

שום דבר,.... הוא אחד מהזמרים בלהקת Blue הבריטית..... סתם מכוער.......

karin byrne

New member
לפי דעתי הם לא ממש דומים...../images/Emo4.gif

בראד בהרבה הרבה הרבה יותר חתיך...ודאנקן,לוידעת,לא אוהבת אותו...

מקור שונה..

השחקן הכי סקסי בעולם (וגם זה שלא) [ 03/08/2004 ] הבריטים עדיין חושבים שגברים בלונדיניים הם הכי סקסיים בעולם, אבל השנה חל שם מהפך, דיויד באקהם, הבלונד הבריטי האולטימטיבי, הוחלף בבלונד האמריקאי של בראד פיט שניפח את שריריו לאחרונה לצורך צילומי הסרט האפי 'טרויה'. פיט הגיע למקום הראשון בסקר 100 השחקנים הסקסים ביותר שערך המגאזין 'קומפני', באקהם נאלץ להסתפק במקום הרביעי בלבד. אגב, כבר בשנה שעברה נרשמה ירידה בפופולאריות שלו כשג'סטין טימברלייק הוריד אותו למקום השני. השאלה היא האם לשמועות על הרומן שלו עם רבקה לוס, וביצועיו הלא ממש מזהירים בכדורגל לאחרונה, הורידו את הסקס אפיל שלו? אורלנדו בלום, שבינתיים מוכיח שהוא שחקן מאוד יפה אבל לא ממש מוכשר, הגיע למקום השני ואחריו נייג'ל הארמון שמשתתף באופרת הסבון הבריטית 'איסטאנדרס'. ג'סטין טימברלייק, ששלט בראש הרשימה בשנה שעברה, ירד השנה למקום החמישי. את עשרת המקומות הראשונים משלימים קולין פארל (6), ג'וני דפ (7), רובי ויליאמס (8), ג'וד לאו (9) ודאנקן ג'יימס (10). עוד ניתן למצוא ברשימה את ג'ורג' קלוני (12), בן אפלק (13), הית' לאדג'ר (15), אשטון קוצ'ר (מקום 17), ג'וש הארטנט (מקום 18) ויו גראנט שסוגר את הרשימה במקום ה- 20. המגאזין גם פרסם את רשימת השחקנים והכוכבים הכי לא סקסיים שיש, בראש הרשימה הזו ניצב מייקל ג'קסון ומיד אחריו השחקן הצעיר כריס אוונס. מקור הידיעה: אלון רוזנבלום

ה אורחת

New member
זה מ MSN......

כנסי לאתר תלחצי על לינק בידור ואז נראה לי הדבר הראשון שם זה בקשר לקומפמני, זה משם
נ.ב יש גם גרסה ב Walla סלבס

ה אורחת

New member
איככככככככככככככ........

שיעיףףףףףףףףףףףףףףף את הפרצוווווווווווף המאווווווווולץץץץץ שלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מהפרצוווווווווווווווווף שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אההההההההההההההההההההההההההההההההההה........ חייקן עלוב עאלק דומה אז הוא בלונדיני (לא!) אההההההההההה

היי היי , לא לרדת על דאנקן שלי! ../images/Emo123.gif

השחקן האהוב עליו הוא בראד, והוא כן דומה לו! בכל מקרה דומה או לא דומה, שניהם כוסונים!

נכון..

הוא השחקן האהוב עליו והסדרה האהובה עליו היא חברים יש לו בחירות יפות.. הוא דומה לו בעיקר בתמונה ששמתי

למעלה