אמממ... טביעה
W WallFlower New member 17/8/03 #22 אוףףף...אני חושבת על משהו אבל זה יהיה ספוילר לאיזה סרט...אממ... טוב..טביעה...מים ...אוף עכשיו יש לי בראש ספוילר לאיזה סרט אחר...לא פייר... טוב נו -טיטאניק כפול 10000000...
אוףףף...אני חושבת על משהו אבל זה יהיה ספוילר לאיזה סרט...אממ... טוב..טביעה...מים ...אוף עכשיו יש לי בראש ספוילר לאיזה סרט אחר...לא פייר... טוב נו -טיטאניק כפול 10000000...
S scooby4 New member 18/8/03 #28 לבן למלאכים יש כנפיים לרב אז מתי שאומרים לי כנפיים אני מיד חושב על מלאך והכנפיים שלו הן לבנות. אלא אם כן לאנשים יש כנפיים. אז הייתי אומר צבע גוף.
לבן למלאכים יש כנפיים לרב אז מתי שאומרים לי כנפיים אני מיד חושב על מלאך והכנפיים שלו הן לבנות. אלא אם כן לאנשים יש כנפיים. אז הייתי אומר צבע גוף.
W WallFlower New member 18/8/03 #30 רדיו../images/Emo70.gif כן, לא, שחור, לבן... איזה קטע!!! בגלל שזה לא מקפיץ הייתי בטוחה שאנשים לא משתתפים במשחק!!! איזה כיף!
רדיו../images/Emo70.gif כן, לא, שחור, לבן... איזה קטע!!! בגלל שזה לא מקפיץ הייתי בטוחה שאנשים לא משתתפים במשחק!!! איזה כיף!
P Posiedon New member 19/8/03 #38 דרקונים סינים וסמוראים (חוץ מזה הדרקונים והסמוראים הסיניים קשורים למיתולוגיה הסינית)