הכל בגלל גזר

rinaoren

New member
היי שילגיה!

מה שלומך ? אני שמחה לשמוע שאת יורדת. התפריט היומי שלי כרגע: בוקר: חביתה מקושקשת ומעדן ( אני אוכלת אחד משניהם לא ניתן לאכול אותם יחד אם לא אני אתפוצץ) ביניים:רסק תפוחים (לא אוכלת תמיד לא מרגישה רעב אני לא רוצה לדחוף סתם) צהריים: פירה מתפוח אדמה בינוני (אני לא מצליחה לסיים אותו) +מרק ושאר היום עוד רסק מעדן ושתיה מרובה בקיצור אני לא אוכלת הרבה בכלל גם כי אין לי תאיבון ורק שאני מרגישה רעב אני אוכלת. התחלתי להתאמן נרשמתי לקאנטי בנהריה אני שוחה כל בוקר 50 דקות עושה הליכה במכון מכשירים לחיטוב וכמובן כפיפות בטן יש מדריך והוא מדריך אותי מה וכמה לעשות בגלל שאני לא בכושר וגם אחרי ניתוח. שיהיה לך בהצלחה ביי רינוש.

RomiVais

New member
בשעה טובה שלגיונת!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

אני ממש ממש שמחה לשמוע על הקילו הנוסף שירד!!!
כאילו ירדתי אותו בעצמי!!!
את בהחלט צודקת ואני בהחלט מנסה לאכול יותר, כעיקרון לא יצאתי להליכות שבוע שלם כי לא הרגשתי טוב, הייתי מאוד חלשה, אבל היום התחלתי את היום על רגל ימין, יצאתי להליכה של שעתיים ואני מרגישה מצויין!!
תודה שלגיונת, אני באמת אוכל יותר ירקות!! שהקילוגרמים ימשיכו לרדת ושיהיה לך יום נפלא, רומי

gal33

New member
אין חכם כבעל נסיון!!!

אין דברים אסורים או מותרים. יש דברים מומלצים ויש לא מומלצים. אנשים שונים מגיבים באופן שונה למאכלים שונים. מומלץ מאוד להקשיב, ללמוד מאחרים, ולהיזהר מהדברים הלא מומלצים ולנהוג לפי הכללים הידועים, ועם זאת יש לזכור שמה שעובר אצל אחד בקלות או אחרי X זמן, אצל השני זה בדיוק להיפך, ואצל השלישי זה באמצע, וכן הלאה. חשוב להקשיב לגוף שלך וללמוד אותו. אצלי יש הבדל מהותי בין שני הניתוחים, אז לומדים. לדעתי, 2 עקרונות צריכים להנחות: 1. כל דבר ללעוס 40 פעם לפחות. 2. מה שלא נגרס, ואני מתכוונת ל נ ג ר ס לא להוריד!! גם אם הוא לא גורם אי נוחות וכאבים, יתכן והוא כן נתקע חלקית במעבר, ובטווח הארוך יגרום לחסימה. פגשתי מישהי עם SRVG שאכלה ירקות עם סיבים, במשך שנתיים לא קרה לה כלום, הורידה יפה מאוד במשקל, ויום אחד בהיר, יותר נכון לילה אחד בחצות הובהלה מיובשת לבית החולים. בגסטרוסקופיה התברר שהמעבר חסום, והוציאו לה משם מיני ירקות.

למעלה