הכל כבוד!! אני רואה ימינים התשלטו

כל הכבוד באמת.

הרי זאת הייתה המטרה שלכם "להשתלט על הפורום" איזה מן תגובה ילדותית זו?? ואם כבר באותו הקשר - הצלחתם להשתלט על הפורום? חשבתי שהמטרה שלכם הייתה למנוע את ההתנתקות........

Rotema3

New member
סולד'יר הוא מחרחר ריב תמידי.להתעלם

מהנודניק! כל הכבוד כל הכבוד!

למה מחרחר ריב תמידי???

איפה ראית שאני גורם לריבים?? בסה"ך ציינתי שההודעה ילדותית, בדיוק כמו שאני אכתוב "היי תראו כולם, הבנים השתלטו על הפורום" אתה יודע מה? נניח שיש יותר ימניים משמאלניים בפורום הזה? זה אומר משהו? זה אומר שיש יותר ימניים משמאלניים במדינה? זה לא אומר כלום. הרי ראינו שכבר ההתנתקות התבצעה. בגלל זה אמרתי שזאת סתם תגובה ילדותית.

אני לא מבין אותך

מישהו כתב ש"הימניים השתלטו על הפורום" והוא ראה בזה דבר חיובי, אז בה"כ אמרתי לו שזאת הודעה ילדותית בדיוק כמו שאכתוב "הבנים השתלטו על הפורום" מה בדיוק מעצבן את השמאלניים בזה?

מעצבן את השמאלנים

אנחנו כותבים ההודעות ימינים הם רואים בזה וכל הזמן התכחישו ימינים להשכנע אותם שההודעה באמת צודק.. וזה עובדה ועושים לכם שפיטה המוח..זה שמה לעצבן את השמאלנים.

הה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Rotema3

New member
הוא התכוון שהעובדה שהימנים השתלטו

מעצבנת את השמאלניים לא אתה.

אההה....

אני שמאלני וזה בכלל לא מעצבן אותי. להפך זה מדאיג אותי כשאני רואה כמה הימניים שלנו מתנהגים כמו ילדים קטנים.

Rotema3

New member
אולי כי הם עוד ילדים קטנים.

חוץ מזה אל תדאג. הכל טוב.

עזוב אותם

מדובר כאן חבורת סהרורים הזויים שחיים על פלנטה אחרת. הם חושבים ש"השתלטות" על הפורום מעידה על כך שיש להם רוב בציבוריות הישראלית. הם לא מבינים שלאנשים נמאס לטחון מים........

ראתה מחרחר ריב מפני שאתה

יודע שההתנתקות עברה את אישורה בכנסת ואתה זורע מלח על פצעיהם של אנשי הימין וך מעודד אותם למחות מחאה אלימה..כל הכבוד לך.." חשבתי שהמטרה שלכם הייתה למנוע את ההתנתקות........"אתה יודע שההתנתקות כבר יצאה לדרך אז למה?אתה רוצה שנמנע?עכשיו שאין כבר דרך פטולטית כדי להבין את דבריך יש רק דרך אחת..

רק כתבתי את זה

באותו אופן שהוא כתב את ההודעה שלו. להודעה "הימניים הם רוב בפורום" היו את אותם מניעים שייחסת להודעה שלי. הודעה שאמורה לגרום איכשהו שאולי נתעצבן ולהישמע ילדותית וטיפשית. בסה"ך "החזרתי" לו במטבע שלו.

מצטער, אבל אני פשוט

מתאים את אופי התגובה שלי לאופי התגובה עליה אני מגיב. מי שכותב הודעות רציניות ומכובדות - אני מגיב בהתאם. מי שכותב באופן ילדותי וטיפשי - אני גם לו מגיב בהתאם - זה רק כדי שלא יהיה לו קשה מידי להבין אותי, אני פשוט לא יכול לכתוב כל כך ברצינות לילד קטן - הוא יאבד את הריכוז ולא יבין מה אני רוצה ממנו.... אני פשוט צריך להתאים את אופן הדיבור (יותר נכון כתיבה....) שלי אל האדם אליו אני מדבר.....

למעלה