הכל כבוד!! אני רואה ימינים התשלטו

טעות בשבוע.....

היום אני בן אדם רגיל כמוך וכמו כולם..... רק ביום ראשון אני אחזור להיות בורא עולם, אז את יכולה להתערב לי.... זה בסדר..... וגם לך שיהיה יום נעים

ומה הרווחתם מזה?

שאתם מדברים רק ביניכם לבין עצמכם - משכנעים את המשוכנעים ונמנע מכם לשכנע אחרים!!!!
בשביל זה לא צריך פורום - בשביל זה אתם יכולים להפגש באחת ההתנחלויות שעוד לא פונו ולדבר אחד על אחד..... אז שיבוסם לכם - אם זו המגמה, אני פורש ושיהיה לכם לבריאות. תוכלו להסכים אחד עם השני ולחיות באשליה המתוקה שכל העם חושב כמוכם - מה שלא נכון, אבל אתם לא תדעו ובפעם הבאה שוב תהיו מופתעים לגלות שיש אנשים שלא חושבים כמוכם ולמצוא את עצמכם במיעוט.

Rotema3

New member
חבל מאוד שהאשליה תמיד מתקשרת

אך ורק לשמאל המטופש. השמאל עצמו הוא אשליה אחת. שסופה להתפוצץ בצורה אכזרית וכואבת כמגיע לו. השמאל לא יהיה ולא היה רוב. אין לו סיכוי. סופו בפח. ואם לא, אז סופנו בפח.

ותמשיכו לשכנע את עצמכם....

אתם הרי תמיד יודעים הכל יותר טוב. גם יותר טוב מהקב"ה שאיפשר להתנתקות להתממש.....

Rotema3

New member
מה אתה אומר.

לפי ההודעה שלך משתמע שאתה ושכמוך הם היודעים יותר טוב. הקב"ה איפשר להתנתקות להתממש אבל מי אמר שזה הסוף? זאת רק ההתחלה של תהליך שרק הוא ורק הואאאאאאאא יודע עליו. השמאלנים צוחקים היום. השמלאנין בוכים מחר. ככזה זה יהיה. ולא כי אני יודעת יותר טוב ממנו. או אפילו מה הוא מתכנן. אילא כי אני יודעת, ומאמינה שהוא לא יינטוש את עמו לעולם לעולם, ומכאן ברור לי שתגובה למעשה-בכל דרך שהיא, לטוב ולרע תבוא על עמנו. עצם ההתנתקות זה כבר עונש. מה הבא בתור, את זה רק הוא יודע. בקרוב אצלנו.

אולי הוא באמת מתכנן

לנו מדינה נורמלית עם גבולות מוגדרים ועם רוב יהודי..... מי חכם וידע - הרי אין נביא בעירו....

למעלה