הכל מגיע לשאלה / סימה קדמון

bhnadav

New member
הכל מגיע לשאלה / סימה קדמון

הכל מגיע לשאלה: אם היו מודיעים שבעוד 24 שעות איראן משגרת טיל על ישראל, את מי היינו רוצים לראות יושב על כיסא ראש הממשלה ומקבל את ההחלטות. וברור שמה שהציבור רוצה היום זה אדם כמו שרון. (סימה קדמון, המוסף לשבת של "ידיעות אחרונות").

תומרס1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אני מרגיש ככה ../images/Emo13.gif

eman70

New member
כן, בתנאי שב-24 שעות האלה

הוא לא יחטוף שבץ נוסף...

eman70

New member
זה לא משעשע בכלל, זה עצוב.

זה עצוב לראות כ"כ הרבה אנשים שמוכנים להפקיד את גורל המדינה בידיו של איש אחד, שאף אחד לא יודע מה הוא מתכנן (וגם אם היה יודע מה הוא מתכנן, אף אחד לא היה מוכן לערוב שהוא יעמוד בזה), שהקים מפלגה שכל כולה זה הוא, ושבנוסף לזה מתברר שגם בריאותו טובה אולי למישהו בגילו ובמשקלו, אבל באופן אבסולוטי היא פצצת זמן מתקתקת. וחוץ מזה אני שמח לדעת שאני לא מקורי, ושיש עוד אנשים שזה מטריד אותם.

trigotrigo

New member
אני שמח לדעת

שבנימין נתניהו אינו איש אחד, ושברור לכולם מה הוא מתכנן.

eman70

New member
ואתה חושב שאני בעד ביבי?! ../images/Emo178.gif

ממש לא. אבל עדיין, הדרך של הליכוד יותר ברורה. יש לו מוסדות, ואם חו"ח ביבינוקי היה ראש הממשלה (לא שיש סכנה כזו בקרוב), והיה קורה לו משהו, יש איך להחליף אותו, וגם הדרך לא מי יודע כמה תשתנה (הקיצור יהיה דרעק אחר, אבל אותו דרעק). אבל לעומת זאת, אם לשרון קורה משהו, אין אפילו מנגנון שיקבע מי ירש אותו. וכל אפשרות עלולה לזרוק את המדינה לכיוון אחר לגמרי. וזה בלי לדבר, שכמו ששרון הזתין בקשת על מעריציו מהימין (לשמחתי הגדוהל, אבל זה לא משנה), הוא יכול לעשות אותו דבר בדיקו למעריציו החדשים משמאל.

תפסיק לחפש תירוצים כנגד שרון

מעניין איך פתאום כולם נהיו מומחים ברפואה ומתעניינים במצבו הרפואי של שרון. אתם עם כל הכבוד לא רופאים ,ורופאיו של שרון מבינים ברפואה הרבה יותר טוב מכם ,והם אמרו במפורש שראש הממשלה הוא אדם בריא ביותר , ואין סכנה לכך שבעתיד הוא לא יוכל למלא את תפקידו כראש ממשלה. מעניין ,אם שרון היה נשאר בליכוד ,ההתענינות במצבו לא היתה הנושא העיקרי בבחירות , מכיוון שהוא היה "בצד הנכון ובמפלגה הנכונה". בעצם ,ייתכן שאם הוא היה נשאר בליכוד הוא באמת לא היה יכול לתפקד כראש ממשלה ,אחרי כל הרעל שהוא היה סופג מסיעת הליכוד.

mean girl 16

New member
יש לי שאלה קטנה אליך

איך בן אדם בשיא הבריאות חוטף שבץ מוחי? לא כי זה לא כל כך ברור לי... ואם הוא היה חוטף שבץ מוחי בליכוד(למרות שיש לי הרגשה שלא, שכל העזיבה גרמה לו ליותר מדי מתח) עדיין היו מתעסקים בשאלת ממלא המקום. והרבה יותר מעכשיו כי אז התקשורת הייתה מתנפלת עליו ברמות מטורפות ולא מטרפדת את זה יפה כמו עכשיו. הסבירות שהוא ינטוש את התפקיד לאחר שנה-שנתיים היא גבוהה מאוד.. לכן חשוב להתעסק בשאלת ממלא המקום כבר עכשיו כי כשמצביעים שרון יכול מאוד להיות שמצביעים גם לזה שמס' 2 יהיה ראש ממשלה בעוד שנתיים. אז צריך לקחת את זה טוב מאוד בחשבון.

כמה תשובות:

1.קודם כל תיקון חשוב: ראש הממשלה לא קיבל חלילה שבץ מוחי ,אלא מדובר בקריש דם קטן במוח ,אירוע שיכול לקרות גם לאנשים בריאים בגיל מבוגר מאוד ,ובכל מקרה לא מדובר במשהו שהוא סכנת חיים או שמפריע לתפקוד. בניגוד למה שנמסר תחילה בתקשורת ,שרון לא הורדם כלל ,והוא לא הוכנס על אלונקה לבית החולים , הוא היה בתפקוד והכרה מלאים לכל הזמן. 2. לגבי כהונתו בקדנציה הבאה: שרון יצליח לדעתי לכהן כראש ממשלה לכל אורך הקדנציה , ובמהלך הקדנציה הבאה יוקמו המוסדות המסודרים של מפלגת "קדימה" ,ייקבע תקנון המפלגה ,ותיקבע הדרך שבה ייבחרו בעתיד יו"ר המפלגה ומועמדיה לכנסת.

mean girl 16

New member
ובחודש הקרוב הוא יעבור צינתור!

ניתוח לב! סתם בשביל הכיף אני מבינה. סתם שטויות. גם כשתוקפים אותם עכשיו על איך ייתכן שבמפלגה דמוקרטית קיים יו"ר לכל ימי חייו. והו, אז הם אומרים את ה'איזה כל ימי חייו? אפילו שנתיים אני לא יודע אם הוא יחזיק'. תמיד יגידו את מה שנוח בשביל לתקוף את הטענה נגדם באותו רגע אפילו אם זה סותר לגמרי משהו שנאמר לפני.

מה הקשר????

נו ,אז הוא יעבור צינתור - אז מה? אני מבין שאת מקווה שהוא לא יתאושש מזה - אבל הוא יהיה בסדר גמור גם לאחר הצינתור , ואת זה אומרים רופאים בכירים ביותר - לא אני.

mean girl 16

New member
ברור שאני מקווה שהוא יתאושש

תפסיק להכניס לי מילים לפה!! אבל אני רואה את המציאות כמו שהיא, ואדם כל כך בריא לפי הניתונים לא היה לוקה בקריש במוח ולא היה נאלץ לעבור עכשיו ניתוח לב. וזה פשוט לא הגיוני להתעלם מזה. כשאפילו במפלגה עצמה יש עכשיו קרב ירושה בין כולם.

trigotrigo

New member
לגבי צינתור

צינתור הוא דבר שונה מניתוח. בצינתור מחדירים מצלמה זעירה לתוך כלי הדם. זה לא ניתוח שנועד לתקן משהו, אלא לבדוק. זה כמו שיעשו לך אולטרא-סאונד, אבל מבפנים.

mean girl 16

New member
אני יודעת בדיוק מה זה

ויש בזה המון סיכון. בכל מקרה זה פותח את קרב הירושה ומי שיהיה מס' 2 של שרון הוא זה שיקבע את עתיד המפלגה.

trigotrigo

New member
אפרופו עתיד המפלגה

יש דו"ח בריאות של נתניהו, כלומר, משהו שמוכיח שאין לו שום בעיות או מומים מסוג זה או אחר? אם יש, אני אשמח לראות.

mean girl 16

New member
עכשיו אתה כבר לא מדבר לעניין

אם תרצה להמשיך לדבר דוגרי אני אשמח לשמוע.

trigotrigo

New member
מה לא לעניין? זה דווקא לגיטימי למדי

כמו שאני מתעניין בבריאותו של שרון, אני מתעניין גם בבריאותם של נתניהו ופרץ.

trigotrigo

New member
בינתיים לביבי יש רק מספר 2

חוץ מזה אין לו מנגנון, להזכירך - הפריימריס עדיין לא התקיימו.

למעלה