הכל מתפרק, מתמוטט

תודה טליה, ושאלה... ../images/Emo2.gif

כתבת: ´רשמית אני לא שייכת לפורום אבל עד לפני חודש הרגשתי שאני אם חד הורית´ מה כוונתך? חשבת שאת בהיריון ואת לא? בכל מקרה, אם טוב לך כאן, את מוזמנת להישאר, לפחות מבחינתי
ושוב, תודה על תגובתך

טליה28

New member
נשואה/לא נשואה

אני נשואה ויש לי ילדה אבל... בעלי עבד עד שעות מאוחרות והיו ביננו הרבה חילוקי דעות כך שרוב הזמן הרגשתי לבד אם הילדה היום אנו מנסים לבנות מחדש בתקווה שנצליח ואם לא "סלמת" בכל זאת אני משתדלת לחסוך יש לציין שהוא באמת משתדל ולסיום אם לא הייה רע איך נדע להעריך את הטוב... ותחשבו על זה

ענבל30

New member
נאוה - קצת אחרי ה"דאון" הגדול ../images/Emo140.gif

אני שולחת לך איחולי הצלחה בכל דרך שתבחרי... לפעמים צריך ליפול עם הפרצוף ברצפה, כדי לראות את תחתית הסולם בו נטפס הלאה. סליחה על הקלישאות, אבל זה כל כך נכון... אני נמצאת אי שם בתחתית הסולם כבר המון זמן, תקועה שחבל על הזמן. ואני חייבת להודות שזה מצב משבית, מדכא, משתק. במקום לטפס, אני נמשכת למטה, וגם הזדמנויות שיש לי אני לא מנצלת. רעיונות שעולים - נשארים כמה רגעים כמו בועות סבון ומתנפצים. חשבון הבנק שלי מעוקל, ובגלל השביתה לא מסירים את העיקול (שובתים גם בהוצאה לפועל). בעל הבית שלי, שהיה מלאך עד כה, מתחיל לאבד סבלנות. בגן של רומי מנדנדים לי על התשלומים
ואוכל אני כבר מזמן לא קונה - ההורים שלי קונים עבורי
לא לזה פיללתי, להיות נתמכת ע"י ההורים בגילי, ובכלל. אבל אני מקבלת את עזרתם באהבה ובהערכה, ומקווה לשינוי משמעותי, שיוציא אותי מהבוץ. מהודעותייך את נשמעת אישה חזקה, יצירתית ומלאת חיים - ואני משוכנעת שתצליחי - זה רק עניין של זמן והזדמנות.

נו נאוה ,הרי אנחנו כבר

מכירים אותך שוקעת לשניה ואז פורצת בכל הכח והרי כל ירידה היא לצורך עליה . והבכי... לא אמרו לך שהבכי מנקה את העיניים ואז רואים בהיר יותר?

נאוה - כנסי לפה לרגע:

אני, קצת יותר צעיר מימך כרונולוגית (אם תסתכלי בכרטיס האישי שלי תגלי..) אבל אם יש משהו שלמדתי על בשרי, אחרי שעברתי בחיים, דברים ותחושות די דומות לשלך הוא: 1. אין רע באנשים שמנסים "לשנות" אותך, כמו שאת אומרת, תלוי כמובן איזה סוג של שינוי הם מציעים. האם יש לשינויים שהם מציעים השלכות ברמה הפרקטית המעשית היומיומית, או רק חכמה לאחר מעשה, ושאר מיני עצות ברמה "הפילוסופית" הגבוהה בלי שום ערך מעשי, איך לפרוט את הרעיון למעשים. 2. להתחיל להתקרב לאנשים שיש להם. תרתי משמע. לא רק לאנשים שיש להם מבחינה פיזית חומרית, אלא מכל בחינה שהיא. יש 2 סוגי תודעה בעולם: תודעת עושר, ותודעת עוני. ותודעת עוני יש לה כוחות חזקים מאוד של "התמכרות הרסנית". זאת ממלכת היאוש, וההרס הפנימי שבא בעקבותיו. שלא תעיזי להשאב אליה, כי זה יהיה באמת תחילת הסוף שלך. טוב שיש לך עבור מי להמשיך את מלחמת ההשרדות, לדיך, אחרת מי יודע, אולי כבר היית מזמן מרימה ידיים ונכנעת ? נראה לי שהוא ההצלה שלך לא פחות מאשר את שלו. אני צודק ? מהיום והלאה, תעשי לעצמך משטר קשוח יותר של "בחירות" לגבי אנשים ומקומות שאת נכנסת אליהם, אני למדתי לעשות זאת, בדרך מאוד קשה, ותוך מאבק ארוך עם עצמי, ועם הנטייה הארורה שלי למה שאני קורא לו "הסחות דעת". העולם הזה מורכב מ 99 אחוז של הסחות דעת. ומה זה הסחת דעת ? כל מה שלא משרת את המטרה שאליה את שואפת עכשיו. קחי פתק, תרשמי לעצמך מהם המטרות המידיות והדחופות ביותר שאותם את צריכה להשיג ממש כרגע, בשבועות הקרובים. ואז תתחילי בתהליך שבו את מפסיקה "לעזור" לאחרים, ומתחילה תהליך של להעזר באחרים בלבד. לאיפה שאת לא נכנסת באינטרנט, תעצרי רגע לפני ותשאלי את עצמך: זה מקום שיכול לשרת את המטרה שיש לי עכשיו מול עיניי או לא ? זה יכול לקדם אותי במשהו בחיים הזמן שאני מעבירה כאן עם האעיש/האישה/הקהילה הזאת ? כן או לא ? ורק לפי זה תפעלי. כאשר הצרות נוחתות בצרורות - וזה הרי טבען של צרות שהן באות בשרשרת, וטיבען הנבזי הוא לבוא תמיד כאשר אתה נמצא במצב הכי חלש שלך, חייבים לעשות את הדבר שבעצם הכי קשה לעשות באותו הרגע: פ ו ק ו ס. להתמקד. להתמקד רק במה שהכי חשוב. האינטרנט יכול להוות כשיודעים איפה להתחיל לחפש ואיך לחפש בחכמה כלי מצוין שדרכו אפשר למצוא את האנשים המתאימים שיש להם בדיוק ביד את מה שאת צריכה. ותתפלאי, אני פגשתי ברשת גם אנשים טובים. כן, יש עוד כאלה. רק צריך להגדיר לעצמך מה בדיוק את צריכה עכשיו (לפרוט את זה לצרכים ברורים ומנוסחים היטב במישור המילולי, שתוכלי לנסח אותם היטב לעצמך, במילים ברורות, ולא במושגים כללים !), ואז לגשת לקהילות/פורומים/אתרים ספציפיים ממוקדים שעוסקים באופן מדויק - בנושא שבוער אצלך על הפרק. עם זה כסף, אז קהילות שעוסקות בכסף - פשוט מאוד ! אם זה עזרה דחופה במגורים - אז קהילות או אתרים שנועדו לכך, ויש הרבה כאלה. את מבינה את הכיוון שאני מנסה להעביר לך ? דרך המרקומו האלה ,אפשר ליצור קשר עם אנשים דרך המייל, וככה הלאה. אני עצמי עזרתי -ו נעזרתי רבות בצורה הזאת. והכי חשוב: גם בחיים שמחוץ למסך: תקפידי לשמור מרחק גדול ככול האפשר עם אנשים שנמצאים בדיכאון, במרה שחורה, ובכל אותם מצבי נפש שיכולים לסחוף גם אותך למטה. אני מאמין שעוד יש פה ושם אנשים שיש להם לעיתים חיוך מתוק על הפנים - אל אלה שאצלם החיוך הוא אמיתי ושכיח ביותר - במחיצתם אלה תשתשלי ככול האפשר להיות. מצב רוח הוא דבר שמקרין, ואחרים סופגים אותו וחוזר חלילה. בחירת האנשים הנכונים להיות במחיצתם היא השלב הראשון בדרך הנכונה. מקווה שנתתי תחילת קצה חוט.. אייל להב

העקשנית

New member
נאוההההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אין לי מילים מול מה שכתבת כאן. אני רואה שכתבת את זה כבר אתמול. הרגע נכנסתי לכאן להציץ. את מתארת דברים שאני כבר יודעת על העולם הזה ומכירה, לצערי. כנראה שכל אחד צריך לחוות על בשרו, עד שבאמת הוא לומד למצוא את השביל ה נ כ ו ן בשבילו בכדי לכת בו על בטוח. לי נדמה שהשביל שלך הוא לא שביל המתנסים למיניהם, אלא הוא שביל העצמאות. אני מקווה שיום את מרגישה יותר טוב. אולי אחרי שאקרא את כל השרשור יהיה לי משהו להוסיף. אני בטוחה שעוד תמצאי את הכוחות להמשיך. אני מקווה שבסופו של דבר תשימי את יונתן במסגרת רגילה, כדי שהוא ילמד להסתדר עם מה שקורה בעולם הזה, במציאות הקשה הזאת בצורה הטובה ביותר. כי מלהיות בבית....זה בטח לא יקרה. החיים קשים, אכזריים, אבל לפעמים גם אחרים ויפים. יש גם ניסים. והגלגל מסתובב. את עוד תראי. מה עם אסטרולוגיה? התייעצת בזמן האחרון? בדקת מה קורה אתכם? את מכירה את מלי ברזילי מפורום ווינט? תתקשרי אליה ותראי איך היא תעזור לך...........

למעלה