הכל על.......שי !

sweetdreams

New member
נכון, אני גם חושבת שהשבועיים האילו עשו לו טוב

ובגלל זה גם אמרתי בשירשור אחר שהקשר שלו עם ליאון דווקא עשה לו (לשי) טוב. סתם לדוגמא, אפילו בפורום שנורא פופולרי כאן להשתלח בבנאדם כמו שי פתאום דיברו עליו בהקשר של איזה חמוד הוא עם ליאון. עכשיו, החל מהעימות שהיה לו עם ליאון, כל מה שהוא עשה זה רק קומדייה של טעויות. נתחיל בזה שאני דווקא חושבת שהוא היה זה שצודק מבין שניהם, ושליאון באמת הציק לו יותר מדי. אבל... מאז מה שהוא עשה זה להרחיק ממנו את ליאון, להתעלם ולא לדבר איתו, לפתוח את העניין מול כל הבית ורק לא מול ליאון, ובין לבין הוא פתאום הבין שהוא באמת בסכנת הדחה, ומה הוא עושה? במקום לקחת את ליאון לשיחה נורמלית ולתקן את הרושם, הוא עוד עושה אלפי שיחות מאחוריי הגב של כולם, כשליאון הוא האחרון בתור. עכשיו.. אם זה היה שבוע רגיל, וזה היה חלק מהמהלך האסטרטגי שלו בתוך הבית, אז סבבה. אבל כרגע הוא כבר במצב שהוא כבר בסכנת הדחה ותלוי בידי הקהל בעצם (מבחינתו, זה הרי לא חכם במיוחד לחשוב על השבוע הבא בלי לחשוב איך לשרוד את השבוע הנוכחי), וכל הפעולות האחרונות שלו עושות לו רק רע. יכול להיות שהוא מרשה לעצמו כי הוא חושב שיש הדחה רק ביום שלישי ויש לו הרבה זמן לתקן, אבל בפועל יש מצב מאוד מאוד גדול שהוא הורס לעצמו במו ידיו את כל מה שהוא בנה בשבועיים האחרונים.

bibaso

New member
שי יודע שיש סיכוי שהוא על הגריל

תנסו לחשוב מה המצב בוילה - אשר ועינב לאחר הסולחה עם צבר ושפרה - סביר להניח שלא יצביעו להם הפעם - לפחות לא לצבר. שניהם וגם יוסי יודעים ששי אותם על צבר (ודרך אגב הם אינם יודעים שצבר התייעץ על כך עם רנין ובסוף שוכנע ע"י שי ורנין שהם הנחשים ולא שי). סביר להניח ששי יודע שיש סיכוי שחבורת אשר והבובלילים יצביעו נגדו - ואז יהיה בין המועמדים להדחה. הוא פשוט מנסה להציג את זה כאילו הקטע עם ליאון הוא הסיבה, ועל הדרך גם לדאוג לכך שה"חיילים" שלו יהיו יותר נאמנים.

שי בונה על הציבור

שיעריך אותו על המשחק שהוא משחק . וגם על הציבור שמעוניין שהתוכנית תהיה מעניינת ולא תיראה כמו פעולה בצופים . מספר התגובות שעוסקות בשי מוכיחות את החשיבות שלו לתוכנית ולמשחק . בלעדיו היינו צופים בעיקר בנסיונות חיזור כושלים ובמספר נשים אינטילגנטיות עוסקות בסריגה . במופע היחיד של לאון , באימרות השפר של יוסי ובכמה ויכוחים שסובבים סביב דת . ותוכנית כזו תמצה את עצמה דיי מהר לפי דעתי .

sweetdreams

New member
זה יכול לעבוד מול מתמודדות כמו נעמה או קרן

אבל כשהוא משתלח במתמודדים האהובים יותר, זה פוגע בו. במיוחד אם הוא עושה איזה מהלך "מכוער" על הדרך. ויש בעיה נוספת: שהוא כנראה יהיה מועמד (במידה והוא יהיה כמובן) מול מתמודדים שגם הפופולאריות שלהם גוברת על שלו, וגם הם בדיוק האנשים שהוא פועל "נגדם".

אין לו הרבה ברירות .

הוא חייב לגרום איכשהו להדחת המתמודדים שיותר פופולאריים ממנו . הוא יכול לעשות את זה רק בדרך אחת מהשתיים : 1 . לגרום לכך שהם בעצמם יצאו רע בעיניי הציבור ובכך לפגוע בפופולאריות שלהם . ואת זה קשה לעשות עם אנשים שמקפידים לא להתערב בשום דיון או ויכוח כצד בעניין ( כמו יוסי או לאון ואפילו רנין , ונסה , איתי וגם צבר ) ושלא מביעים עמדות נחרצות . 2 . לגרום לאחרים להיות מודחים לפניו על ידי כך שהוא יגרום להם לעמוד להדחה אחד מול השני . גם מתוך המחשבה שהלחץ יגרום למתמודדים המועמדים להדחה לעשות טעויות . הריי גם אם הוא לא יעשה שום דבר ( שום תככנות או מה שמכנים כאן כצביעות ) הוא לא מועמד לנצח ( יש לפניו מתמודדים כמו יוסי או לאון ואולי אפילו שפרה וצבר ) . אז מה הכבוד הכלכך גדול לשרוץ בוילה במשך תקופה ואז להיות מודח ? הוא לפחות מנסה לעשות דברים ולשנות את הסיטואציה הקיימת . אם האסטרטגיה שלו תיכשל אז יקרה את מה שהיה סביר להניח שיקרה בלאו הכי . אין לו באמת הרבה מה להפסיד בסיטואציה הנוכחית כפי שהיא כרגע ( והוא לא מודע למה שההפקה מתכננת להם בהמשך ) .

bibaso

New member
עכשיו אני מבין אותך

אבל אני לא בטוח שההנחה שלך לגבי שי נכונה. לא נראה לי שהוא חשב שנעמה מתמודדת יותר פופולארית ממנו או קרן או צבר, וגם לא יוסי בהתחלה. נראה לי שהוא פשוט כזה, או שהוא חושב שהקהל לא מודע לתככנות שלו.

נעמה וקרן זה סיפור אחר .

הן התחילו לבחוש שם בקלחת הרבה לפניי שהוא התחיל . בכל מקרה , שי קודם רצה לבסס את עצמו כמנהיג הבית וזה מסביר את רוב הפעולות שלו בתחילת הדרך וגם מהווה את אבן היסוד לאסטרטגיה הנוכחית שלו . הוא מודע היטב לכך שהקהל צופה בו ולכן מודע לכך שרואים את התככנות שלו . הוא פשוט יוצא מנקודת ההנחה שזה המשחק וכך משחקים אותו ( ולפחות לפי דעתי הוא לא טועה באופן מוחלט בהנחה הזו ) .

bibaso

New member
שמת לב שלצבר היתה הדילמה הזאת בדיוק ?

כשהתייעץ עם רנין הוא שאל אותה (ואת עצמו) איך בעצם הקהל רואה את המשחק - אם תככנות היא חלק מזה - ואז אם יעורר בבית מהומות על תככנות הוא לא ייצא טוב בבית ובעיני הקהל, או אם הקהל מצפה לראות מי ייצא "בן-אדם". נראה לי רק שכשי יהיה על הגריל נוכל לדעת את זה (וגם אז לא בטוח - תלוי מי יהיה לצידו)

דווידו

New member
בוקר טוב אליהו(משה הקיפוד)

אך מותר מאוחר מאשר לעולם לא(להכיר את שי)

ruti

New member
הסתכלת פעם על האף של שי? או של צבר?

שניהם נחשים ארסיים ואת שניהם נדיח היום וביום שלישי. מישהו מהם יעוף כדי שיביאו סוף סוף מישהו חדש לבית

clearer

New member
שי נחש שבא לעבוד

ולא מפסיק לרגע! לצערי בן אדם שבכזו טבעיות מרמה/בוגד/מתחמן את חבריו למשחק, הוא אדם שבחוץ זה גם הטבע שלו, ואולי באופן אישי זה מגעיל! הוא מתמרן את לאון בצורה השפלה ביותר, בוגד בצבר, בוגד בשפרה, מסכסך בין כולם לכולם, לא הייתי רוצה להיות חברה של מישהו כזה! לא משנה אם זה "רק משחק", גם במשחק יש גבולות. לא? אני לא שוכחת את הקטע הזה בה שי משכנע את אשר שצבר בישל בשבת בכוונה! זה קטע שכשצבר ייצא, הוא פשוט יבכה ויאבד אמון בבני אדם, אחרי שהוא יצפה בו: הקטע הזה "הבגידה בצבר": http://www.keshet-tv.com/vod/vod.aspx?id=5709&article=242796&GroupID=5492 קטע מספר 4 לא ייאמן לאן אפשר לרדת!

תגידו מה שתגידו, אבל הבנאדם בא לנצח

אתם שוכחים שיש מיליון שקל בקופה, והרבה מאוד אנשים גם יקקחו זין בתחת תמורת מיליון שקל אבל עכשיו כשהבנאדם עושה את זה כמו שצריך, פתאום העין שלכם עליו ושלא תבינו לא נכון, גם אני לא סובל אותו, אבל אני מעריך אותו כי הוא בנתיים היחיד שעושה עבודה בבית, ולא כמו כל השאר שפשוט שם והקהל מתחבר אליהם אני הכי אוהב את יוסי, אבל תאכלס לא מגיע לו את המיליון, הבאנאדם לא עשה כלום כדי להצדיק את זה וכך גם כל שאר המתמודדים, רק שי בא לעשות עבודה, זה משחק החוקים ברורים לו והוא בא לשחק, ועושה עבודה טובה

shy6

New member
בא לנצח כמו דן מנו

הרי במשחק הזה הקהל בוחר את מי להשאיר. הוא "בא לנצח" ובו זמנית יוצר אנטגוניזם מצד הקהל. לא חכם במיוחד.

למעלה