בטח נפלתי פה על איזה ניסוח ../images/Emo5.gif
happens all the time !!!! אני אנסה להסביר שוב.... אם כי נראה לי שאין אי הסכמה בינינו אלא שבאמת נפלתי בניסוחים
. (ולא שיש רע באי הסכמה
) עזרה ראשונה בעיני טובה למקרים אקוטיים או טראומתיים. ולא כדי "לכבות שריפות לפני שהן פורצות" אבל שניה, אני אסביר. אם למשל עברתי ניתוח עקירת שן בינה. אז אני כמובן מעדיפה ארניקה על סטרואידים (מה גם שזה יותר יעיל
). במקרה הזה מדובר בטיפול במשהו טראומתי אקוטי ואין טעם לברר את הסיבות. אולי יש אבל זה ענין כמעט מבני ועמוק מאוד וממילא אי אפשר לפתור אותו אלא באותו ניתוח מגעיל
. אבל אם למשל צפה לי איזה פריחה, אז יש לה מקור עמוק ואני כן אנסה לפתור את הבעיה לעומק
לפני שאני שמה אלו ורה. כי לשים אלו ורה זה לדחוק את הבעיה בחזרה פנימה. לעומת זאת, אחרי שטיפלתי בבעית העומק, אם הפריחה לא עברה, אז אני כן אשים איזה משחה (ורצוי בכל מקרה של צמחים). (אגב, ניסיתם פעם מי חליטת רוזמרין? שווה שווה !). ובקשר לאופטלגין, זה די אותו הדבר. אם אני יודעת שאני ממילא מטפלת במיגרנות שלי (תזונה נכונה, דיקור, עבודה פנימית וכולי), אבל גם החלקתי ואכלתי סופגניה
ולכן כואב לי הראש, אז אין מניעה שאקח אופטלגין כדי לשכך את הכאב. כשאומרים דבר כזה זה כמעט כמו להגיד "מותר להרביץ לילד"
אבל זה הרי ענין של כמויות ומדדים. אם יוצא לקחת אופטלגין פעם בכמה חודשים בגלל כל החישובים האלו, זה באמת לא נורא אני חושבת....... ובקשר למודעות, כמובן אני מסכימה אתך. פשוט דיברתי על אנשים שכבר יש להם מודעות וידע וכל זה....... מה עושים ומתי התכוונתי בהקשרים שכתבתי עכישו פה למעלה
. מקווה שהפעם הצלחתי להסביר (שמתם לב כמה קשה להסביר בפורומים? כשצריך קודם להסביר מי ומה אתה כדי שהדברים יובנו בהקשר הנכון? שאי אפשר לשמוע אינטונציה או לקרוא הערות ביניים שיסבירו הכל........ שיואו כמה זהירות צריך פה ! וסבלנות ! פתאום שמתי לב ביתר שאת.......)