הכנסת ציוד אישי לשגרירות ישראל בוושינגטון

vinney

Well-known member
זה באמת די משעשע. אבל היי, הנה לך אתגר

תגידי לי מה אני לא עושה בסדר ואיך את מצפה שאשתפר.
&nbsp
בינתיים אני שומע רק סופרלטיבים לא מבוססים, וכל מיני תגובות אמוציאוניליות מאנשים שנעלבים באופן אישי מזה שאני מעמיד אותם על דיוקם. זה שאני מעמיד אנשים על דיוקם עוד לא עושה אותי בריון אלים, למרות מה שאת מנסה להציג.

KallaGLP

New member
דווקא לא משעשע בכלל.

בהנחה שהשאלה שלך רצינית, כל מה שכתבת בשרשור הזה היה ירידה אישית ותו לא. אם יש לך מידע שסותר את מה שנכתב ומוכיח שהוא טועה, היית צריך להציג אותו באופן ענייני. אם לדעתך נכתב מידע שלא ניתן לסמוך עליו מסיבה עניינית (אף על פי שלא ברור לי כלל על סמך מה הנחת זאת), היית יכול לכתוב שאתה מציע לבדוק במקורות נוספים ולא להסתפק במה שנכתב פה (וזה, אגב, משהו שכל מי שכותב בפורום וירטואלי אמור להבין גם כך), ולא להתחיל לרדת אישית על משתתף אחר בפורום ולכנות אותו בשמות.

vinney

Well-known member
מקבל.

את צודקת השרשור הזה כשהוא מנותק מההקשר אכן מוציא אותי באור רע.
&nbsp
בלי שום קשר אני אמשיך להזהיר גולשים מפני Fellowship, אבל אקח את ההערות שלך לתשומת לבי - גולשים לא יודעים למה אני יודע שהוא שקרן ומטעה ולא בהכרח יבינו מפני מה אני מזהיר אותם.
&nbsp
אני אשתדל להשתפר להבא.
&nbsp
אבל זה עובד בשני הכיוונים. הרי הסיבה מלכתחילה שהחלטתי שFellowship הוא בן אדם מסוכן ועלול להטעות אנשים בכוונה היא אמיתית ולא מופרכת. את לא בפורום הזה מהיום, ולכן לסמן אותי כמטרה תוך התעלמות מוחלטת מהבעיה האמיתית - זה רק מעצים את הבעיה.
&nbsp
בפורומים תמיד יהיו טרולים, שקרנים, אנשים שמקבלים סיפוק חולני מלהפיץ מידע שקרי ולא נכון רק כדי לייצר לעצמם תמונת מצב של המציאות כפי שהם היו רוצים לראות אותה ולא כפי שהיא באמת. Fellowship ודנהקמה אלה בדיוק האנשים מהסוג הזה. ואם חלק מהדברים אפשר פשוט להגיד ״תסתכל באתר של השגרירות״ (כמו למשל בנושא הלוקרים, ולתשומת לבך - בקונסוליות בחוף המערבי אין כזה דבר ואין שום סיבה לחשוב שבקונסוליות בחוף המזרחי יהיה), חלק מהדברים יאשרו בגדר he says she says והגולשים יצטרכו להחליט עבור עצמם.

KallaGLP

New member
גם לי יש לא מעט ויכוחים עם פלושיפ (ועם גולשים אחרים)

בשל הבדלים, לפעמים די קיצוניים, בהשקפת עולם, בראיית המציאות וכד'. אבל אני לא רואה את זה כסכסוך ברמה האישית, ואצלי לא נוצר רושם שפלושיפ הוא שקרן בעל כוונות רעות שמטרתו להפיץ מידע שקרי או טרול (וגם אז אמורות להיות דרכים אחרות לטפל בזה). אני לא יודעת מה גורם לך לחשוב עליו כך. אין לי שום דבר נגד אף משתתף בפורום ברמה האישית ואין לי שום רצון לנהל סכסוכים אישיים, ובמיוחד סכסוכים בסגנון מתלהם, לא איתך, לא איתו ולא עם אף אחד אחר בפורום.
הדבר היחיד שאני יודעת הוא שאני לא הייתי רוצה שיעלבו בי ושירדו עליי אישית כי אני כותבת דברים שאינם מוצאים חן בעיני מישהו אחר או אינם עולים בקנה אחד עם דעותיו. הייתי רוצה שהתנהגות כזו לא תהיה מקובלת על אנשי פורום אחרים ברמה האנושית. וזו הסיבה היחידה לכך שאני מגיבה - כי אילו הייתי סובלת מהתקפות אישיות, הייתי רוצה שאחרים לא ישתקו.

vinney

Well-known member
גם אני לא הייתי רוצה. אף אחד לא היה רוצה.

אבל עכשיו אני ״רמטכ״ל במיל״ כי העזתי לציין את הנסיון שלי של כמעט עשור בגבול עזה בדיון על החומה. אני לתומי חשבתי שכשfellowship שאל אם יש לי ידע ספציפי בנושא הוא רצה לקבל תשובה אמיתית, והוא במקום ציפה לקבל את התשובה שהוא עצמו נותן - ״נראה לי״.
&nbsp
אז כן, כשאני סובל מהתקפות אישיות - הייתי מאוד שמח שאחרים לא היו שותקים. אבל הם שותקים. לא הערת לו אף לא פעם אחת. לי לעומת זאת מצאת לנכון להעיר. מכאן ה״דו-פרצופיות״. אותו כנ״ל היה בדיון עם דנהקמה על קבנו - גם שם בחרת להעיר לי, ולא לאף אחד אחר.
&nbsp
לתשומת לבך.

KallaGLP

New member
זה נכון שאלה לא הערות לעניין, אבל הן כבר היו בתגובה.

בכל הפעמים האלה ממה שראיתי אתה הראשון שהתחלת עם הערות אישיות. אילו זה היה הפוך, תאמין לי שהייתי מעירה גם הפוך. אין לי העדפות. בכל מקרה, גם לא הערתי מייד ולא בכל שרשור, אבל בשרשור הספציפי הזה זה היה מאוד בולט.

vinney

Well-known member
זה פשוט לא נכון.

אני מצטער, אבל אני אחלוק על הקביעה הזאת ש״אתה הראשון שהתחלת עם הערות אישיות״ כלא נכונה עובדתית.
&nbsp
את יכולה לבקש שאאמין לך, אבל למה לי להאמין כשאני יכול לראות את המציאות? אני יודע שלא היית מעירה לו. כי לא הערת. לא היית מעירה לדנהקמה. כי לא הערת. אני לא צריך להאמין כשאני יודע.

Fellowship

New member
אתה פשוט משקר, להלן ההוכחה:

אני לא מאמין שאנחנו יורדים לרמה של גנון ומי התחיל, אבל אם כבר, אתה פשוט משקר.
מדובר כמובן בדיון על החומה, בהתחלה הדיון התנהל באופן ענייני, או לכל הפחות לחלוטין לא אישי, עד התגובה הזו שלי:

https://goo.gl/QhuWhZ
"אין לי נתונים, אין לי אסמכתאות, לכן הגעתי לכאן לשאול,
צר לי, אבל עם כל הכבוד לדרגתך ונסיונך הבאמת מכובדים, אתה לא בעל סמכות."

לדעתי תגובה מכובדת ועניינית, אתה כתבת שאתה היית חייל בתסריט הזה,
לכן כתבתי לך שעם כל הכבוד, אתה לא בעל סמכות.
זה היה ענייני, מכיוון שאתה הצגת את תפקידת וסמכותך כרלוונטים לנושא,
זה היה מכובד, כתבתי "צר לי", כתבתי "עם כל הכבוד", כתבתי "הבאמת מכובדים",
כל מה שאפשר כדי שלא תעלב למקרה שהטון לא עובר בפורמט (יש לי הרבה כבוד לחיילים בכלל וקצינים קרביים בפרט), ללא עקיצות.

וזו היתה תגובתך ומשם זה המשיך להדרדר:
https://goo.gl/UZr4d4

תגובה שמתחילה ב: "קוראים לך ״דונלד״ במקרה"
ומסתיימת במשפט:
"אני מצטער שעניתי לך, אתה איש יהיר ואטום, אתה כנראה חושב שאתה מאוד חכם - אבל אתה לא.
אתה אולי מאוד אינטלגנטי, אבל אתה גם מאוד טיפש."

לסיכום, כפי שכתבתי מספר פעמים, אתה פשוט לא בר שיח,
אבל לפחות אל תשקר, ההוכחה נמצאת שחור על גבי לבן (תלוי בהגדרות הפונטים שלך
)

vinney

Well-known member
בוא נתחיל קצת לפני

כתבת שמה שאני אומר ״נשמע לך הזוי״, ״תלוש ממציאות״, זאת למרות כל ההסברים שלי. המצאת את ה״X1000" בלי שום יכולת להסביר מאיפה המספר הזה צץ וכשאימתתי אותך עם זה אמרת ״אבל הסברתי לך מספר פעמים״.
&nbsp
אתה פשוט לא רואה את הקורה בתוך עינייך, אבל אלה לא תגובות מתורבתות, אלה תגובות של טרול.
&nbsp
אז אמרתי לך שאתה טרול.

KallaGLP

New member
אבל כתבתי שאלה לא הערות לעניין.

אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהן נכתבו כתגובה לדברים שגם הם מלכתחילה לא היו לעניין ושבשרשור שבו הופיעו לא הערתי גם לך.
הערתי רק בשרשור הנוכחי כי אם בשרשור ההוא עוד אפשר היה להבין שיש איזו התלהטות רוחות משני הצדדים בשל חילוקי דעות אידיאולוגיים, כאן מדובר בשרשור נייטלרי וענייני לחלוטין שעונה על שאלת מידע, וממש לא היה בו מקום להתנפלות אישית שלא ברור מאיפה בכלל הגיעה ובטח ובטח שלא באה כתוצאה מפרובוקציה או התרסה כלפיך או איזה נושא רגיש שנמצא בנפשך.

היית צריך להגיע לשם פיזית לחידוש דרכון?

למיטב ידיעתי לבגירים אפשר בדואר, לא?
גם אין את השטות הביומטרית בקונסוליות בחו"ל, נכון? ואז מקבלים דרכון רק ל-5 שנים?

גם אנחנו נצטרך לחדש בשנה הקרובה, לכן אני שואלת.

Fellowship

New member
בשגרירות אי אפשר לעשות ביומטרי

רק רגיל והוא אכן לחמש שנים.
&nbsp

tair1986

New member
כן הייתי פיסית היום

יכולתי לשלוח אבל לא רציתי שיתעכב או משהו, עוד כשלושה שבועות אנחנו טסים לאירלנד והדרכון שלי יפוג עוד מעט.
בכל מקרה גם היה לנו עוד משהו לסדר בקונסוליה שהצריך נוכחות פיסית שלי ושל אשתי.
אכן אין ביומטרי מחוץ לישראל, קיבלתי דרכון רגיל ל5 שנים.

למעלה