אין צורך לשמן את התבנית מכיוון שבין כה שופכים כחצי כוס שמן, אני אוהבת להוסיף גם קצת קוקוס ושקדים קצוצים (אבל זה עניין של טעם- עליהם לא מתווכחים...) ואני אוהבת להשתמש בבצק פילו או בצק פילאס, הם הרבה יותר נוחים לשימוש, עדינים יותר ולא מצריכים רידוד, התוצאה יוצאת אותו הדבר ואפילו קצת יותר עדין בפה.
תסכימו איתי שזה תהליך פשוט. ועם רוכשים אגוזים טחונים מראש לא צריך שום כלי חשמלי , פשוט מרכיבים את החלקים ואופים. אז ממליץ מאד. ההכנה פשוטה והתוצאה גם מרשימה וגם טעימה מאד מאד אשמח לשמוע שהצלחתם גם אתן/ם עם אני הצלחתי אין שום סיבה שבעולם שלא תצליחו גם אתן שבת שלום פוקסי