הכנת גליל לוגו - פרוייקט מצולם

daillyg

New member
הכנת גליל לוגו - פרוייקט מצולם

התבקשתי להכין מאמר מצולם המסביר איך אני בונה את גליל הלוגו שלי, אז הנה - לכל המעוניין... מההודעה הבאה.

daillyg

New member
2

מעצבים אותה לקוביה (או מלבן - תלוי באורך הלוגו)

daillyg

New member
3

חורטים בעדינות בעזרת סיכת בטחון את הלוגו או הטקסט הרצוי.זה הזמן לנסות ולראות איך רוצים שהוא ייראה. אם לא מוצא חן - פשוט עוברים עם האצבע, מוחקים, ומציירים שוב. כך עד שמוצא חן בעינינו מה שיצא.

daillyg

New member
4

לוקחים פס מהרקע (לבן) ופס בצבע שבו רוצים שיהיה הכתב (אצלי ירוק מס' 56) ומכינים שתי יריעות שרוחבן כגובה הקוביה.

daillyg

New member
5

כמו שראיתם - הלוגו שלי הוא DG עכשיו מתחילה העבודה ממש:מתחילים לחתוך את האותיות לאט לאט ולמלא בירוק את הקוים של הלוגו, ובלבן חחלים ריקים. כאן חתכתי את הקו של ה-D

daillyg

New member
6

מילאתי את החלל בירוק במקום שבהו רציתי את ה"גב" של האות, ובלבן לשאר השורה, כדי למלא את הרקע ולא לעוות את צורת הקוביה

daillyg

New member
11

אם תסתכלו טוב, תראו שליד האות הירוקה יש למעלה ולמטה שני מילויים בלבן - אחד כשהוספתי את הקו הישר של האות, ואחד כשהוספתי את העיקול שלה.עוברים לאות השניה...

daillyg

New member
12

כאן היה הרבה יותר קשה לחתוך את העיקול התחתון הרצוי של ה-G, לכן חתכתי שני חתכים ישרים ועיגלתי את הפינה החדה. זו תמונה של החתכים...

daillyg

New member
13

רואים את הצורה העגולה של הירוק? החזרתי כמובן את החתכים למקום, וכבר חתכתי הלאה להמשך האות - הקו הישר בצד ימין והקו הקטן שנכנס פנימה לתוך האות.

daillyg

New member
14

רואים איך השלמתי? את חלק האות בירוק, ואת השאר בלבן. מכיוון שלא היתה הפרעה ממשית לאות D - השארתי אותה כמו שהיא ולחצתי קצת את הפימו לצורה הרצויה

daillyg

New member
16

כאן כבר לא היתה לי ברירה, כי העיקול העליון של ה-G נכנס לתוך ה-D, ולכן הייתי חייבת להשלים גם בתוך ה-D (גם החלק הלבן הפנימי, וגם את הקו הירוק השמאלי של האות).

daillyg

New member
19

עכשיו לעיטור...לקחתי מה שנשאר לי משני הצבעים (ובהמשך הוספתי כחצי פס מכל צבע) ויצרתי שוב שתי יריעות שרוחבן כגובה הקוביה.

למעלה