20 יישרתי קצה והתחלתי לחתוך "גפרורים" כאשר כל גפרור מורכב משתי שכבות: לבן וירוק.
D daillyg New member 19/2/06 #21 20 יישרתי קצה והתחלתי לחתוך "גפרורים" כאשר כל גפרור מורכב משתי שכבות: לבן וירוק.
D daillyg New member 19/2/06 #22 21 שמים את הגפרורים זה לצד זה כאשר בגפרור אחד הלבן פונה אל הגליל ובזה שלידו הירוק פונה אל הגליל. כך נוצר לנו אפקט "שח-מט". ממשיכים להיקף הגליל.
21 שמים את הגפרורים זה לצד זה כאשר בגפרור אחד הלבן פונה אל הגליל ובזה שלידו הירוק פונה אל הגליל. כך נוצר לנו אפקט "שח-מט". ממשיכים להיקף הגליל.
M me myself and I1 New member 19/2/06 #27 תודה רבה!!! הסבר נהדר, כ"כ ברור ומושקע תודה רבה לך! אני כבר מוסיפה את ההסבר למועדפים (ומתישהו אני אפילו אטרח באמת ליצור את הגליל... )
תודה רבה!!! הסבר נהדר, כ"כ ברור ומושקע תודה רבה לך! אני כבר מוסיפה את ההסבר למועדפים (ומתישהו אני אפילו אטרח באמת ליצור את הגליל... )
ג גרשקה New member 19/2/06 #38 בשבילי זה הגיע בדיוק בזמן../images/Emo70.gif אני מתכננת להכין גליל עם כיתוב, ומצאתי באחד האתרים שיטה נוספת. תודה!!
בשבילי זה הגיע בדיוק בזמן../images/Emo70.gif אני מתכננת להכין גליל עם כיתוב, ומצאתי באחד האתרים שיטה נוספת. תודה!!
א אלפי החדשה New member 19/2/06 #43 תודה. באמת שיטת העבודה שלך כמו גם עם הכלב קלה יותר מההסבר הרגיל של גליל שם. שאלה לי, מה את עושה במקרה שצבע המוצר לא מתאים לצבע החרוז של השם
תודה. באמת שיטת העבודה שלך כמו גם עם הכלב קלה יותר מההסבר הרגיל של גליל שם. שאלה לי, מה את עושה במקרה שצבע המוצר לא מתאים לצבע החרוז של השם
D daillyg New member 20/2/06 #49 זה בדרך כלל לא מהווה בעיה גם כשהצבעים ממש מנוגדים. מכיוון שהפרוסה עם הלוגו שאני מדביקה על המוצר המוגמר כל כך קטנה, זה לא מהווה הפרעה ממשית ליצירה, גם אם לא מתאים ליצירה מבחינת צבעים.
זה בדרך כלל לא מהווה בעיה גם כשהצבעים ממש מנוגדים. מכיוון שהפרוסה עם הלוגו שאני מדביקה על המוצר המוגמר כל כך קטנה, זה לא מהווה הפרעה ממשית ליצירה, גם אם לא מתאים ליצירה מבחינת צבעים.