מוסיף שמן בטיפטוף בתחילה בטיפטוף עדין וכאשר נוצרת כמות של מיונז ניתן להגדיל את הקצב
פ פוקסי99 New member 25/3/07 #21 מוסיף שמן בטיפטוף בתחילה בטיפטוף עדין וכאשר נוצרת כמות של מיונז ניתן להגדיל את הקצב
פ פוקסי99 New member 25/3/07 #25 והאיקרה בצנצנת הנחתי את הצנצנת בכוונה על הראש כדי שתראו כמה היא סמיכה ויציבה
פ פוקסי99 New member 25/3/07 #27 וזאת התוצרת משלושה דגים נכון שאת מה שעשיתי ניתן לרכוש בחנויות אבל אני מכין כפי שאצלי אוהבים ונהנה מתהליך ההכנה מקווה שלא הכבדתי עליכם כל טוב פוקסי
וזאת התוצרת משלושה דגים נכון שאת מה שעשיתי ניתן לרכוש בחנויות אבל אני מכין כפי שאצלי אוהבים ונהנה מתהליך ההכנה מקווה שלא הכבדתי עליכם כל טוב פוקסי
N nunely New member 25/3/07 #28 משהו!! כל הכבוד. מאיזה עוד ביצים של דג אפשר להכין איקרה? קרפיון הולך?
פ פוקסי99 New member 25/3/07 #31 כן ניתן להכין אבל אז את צריכה לבשל את הדגים במים הם יקבלו צבע כתום יפה ואז להמשיך בתהליך
L laleniya New member 26/3/07 #39 פוקסי../images/Emo106.gifההסבר מפורט ומזמין להכין נפלאאאאאאא אהבתי כל שורה ושורה בהסבריך הנהדרים והמזמינים להכין. יום נעים ונהדר ממני laleniya יהודית
פוקסי../images/Emo106.gifההסבר מפורט ומזמין להכין נפלאאאאאאא אהבתי כל שורה ושורה בהסבריך הנהדרים והמזמינים להכין. יום נעים ונהדר ממני laleniya יהודית
א אחשל New member 26/3/07 #36 אתה ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif משתחווה אפיים ארצה בפניך, על ההשקעה במטעמים האלה. אני מהעצלנות, מסתפק בפילה של שמאלץ הרינג מהמעדניה בסופר, שאותו אני כובש קצת בשמן ובצל.
אתה ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif משתחווה אפיים ארצה בפניך, על ההשקעה במטעמים האלה. אני מהעצלנות, מסתפק בפילה של שמאלץ הרינג מהמעדניה בסופר, שאותו אני כובש קצת בשמן ובצל.