הכנת חומוס, בעיה בתיבול

kfktj

New member
שאלת טחינה

כמה טחינה לשים לכוס גרגירי חומוס?
&nbsp
תודה רבה על הטיפים הנפלאים! :)
 
טחינה היא מרכיב של החומוס .

ערב טוב.
קודם לשים מעט 3-5 כפות ולערבב עד קבלת מרקם אחיד ולתת לחומוס לנוח לפחות שעה, ואז לערבב שוב עם דליל להוסיף טחינה.
אגב לא לשפוך את המים שנותרו מהרתיחה ,להשתמש בחומוס עם צריך.
אגב רצוי להוסיף מעט שמן זית לחומוס וגם כאשר מסיימים אז לשים שכבת שמן מעל החומוס ולאחסן בקירור.
לבריאות
 

kfktj

New member
תודה! עשיתי עכשיו וקיבלתי מחמאות!

יצא ממש טעים
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עיוני, זה לא עובד ככה

שאלת שאלות, קיבלת תשובות, הצליח לך, עכשיו תן לטעום.
 
למעלה