הכנת טבלאות שוקולד-ציוד דרוש
אני רוצה להכין טבלאות שוקולד 100% קקאו ממותקות עם סטיביה על בסיס גליצרין,אני נמנע מסוכר.
אני רוצה לערבב בין מסת קקאו לבין חמאת קקאו,ביררתי מחירים והחומרי גלם של ולרונה נורא יקרים(170 לק''ג מסת קקאו,100 לחמאת קקאו).
לכן אני אלך עם חומרי גלם של קליבו,איך הם מבחינת החמאת קקאו ושאר חומרי הגלם?
אני צריך נטו ציוד להכנת טבלאות,''בראק'' שוקולד עם אגוזים וכו' דברים די פשוטים,כרגע אין לי כסף/רצון להשקיע בפרלינים,אולי בעתיד.
ראיתי כמה שרשורים למטה שמישהו ביקש המלצות לציוד,אבל המליצו לו על ציוד לפרלינים,מה שהעלה את העלות.
מה הציוד הבסיסי שישמש אותי להכנת שוקולד וטמפרורו?
ראיתי גם שיש כמה שיטות טמפרור,על שיש,עם שפכטל,או לחלופין בהזרעה(נוציא מכונה וכו',שאותה אין לי בבית).
מה השיטה הנוחה ביותר לעבודה עם 400 גר' שוקולד בערך?
מה ההבדל בין כל האבקות קקאו? אני יודע שאחוזי השומן מסמלים את טיב האבקה,אבל יש כאלו שממש יקרות,למישהו יש המלצה על אבקה טובה,כנ''ל על שבבי קקאו?
תודה מראש ושבת שלום.
אני רוצה להכין טבלאות שוקולד 100% קקאו ממותקות עם סטיביה על בסיס גליצרין,אני נמנע מסוכר.
אני רוצה לערבב בין מסת קקאו לבין חמאת קקאו,ביררתי מחירים והחומרי גלם של ולרונה נורא יקרים(170 לק''ג מסת קקאו,100 לחמאת קקאו).
לכן אני אלך עם חומרי גלם של קליבו,איך הם מבחינת החמאת קקאו ושאר חומרי הגלם?
אני צריך נטו ציוד להכנת טבלאות,''בראק'' שוקולד עם אגוזים וכו' דברים די פשוטים,כרגע אין לי כסף/רצון להשקיע בפרלינים,אולי בעתיד.
ראיתי כמה שרשורים למטה שמישהו ביקש המלצות לציוד,אבל המליצו לו על ציוד לפרלינים,מה שהעלה את העלות.
מה הציוד הבסיסי שישמש אותי להכנת שוקולד וטמפרורו?
ראיתי גם שיש כמה שיטות טמפרור,על שיש,עם שפכטל,או לחלופין בהזרעה(נוציא מכונה וכו',שאותה אין לי בבית).
מה השיטה הנוחה ביותר לעבודה עם 400 גר' שוקולד בערך?
מה ההבדל בין כל האבקות קקאו? אני יודע שאחוזי השומן מסמלים את טיב האבקה,אבל יש כאלו שממש יקרות,למישהו יש המלצה על אבקה טובה,כנ''ל על שבבי קקאו?
תודה מראש ושבת שלום.