מהסיבה הפשוטה שצריך...
חומר אורגני כדי לייצר תסיסה, ושוקולד, כידוע, אינו אורגני במיוחד. אני חסיד גדול של ניסוי וטעייה, אבל גם בזה צריך איזה מינימום ידע. לפי ההגיון שלך, אם תכניס גרב למיכל עם שמרים ומים, תקבל יין. אבל חוץ מזה, מ`כ`פת לי אני. שינסה. אני, כידוע, בעד בני תשחורת שיכורים. ולסיום, זה נשמע לי כמו שלב חובה בחינוך. כמו שבאנגליה מכניסים תלמידי תיכון לחביות בירה עם התבגרותם, כדי שיספגו ערכים ותרבות טובה, כנ``ל לגבי היין ועץ האלון שלך. אני אומר, ייושנו תלמידי התיכון לאלתר!