הכנת יין משוקולד

Adebisi

New member
הכנת יין משוקולד



אני לומד ביולוגיה בתיכון. האם אפשר ליצור יין משוקולד מומס?(לא צריך להיות איכוצי במיוחד) האם אפשר להכין משוקו? תודה
 
שמע, העיקר שיש לך אחלה ניק...



אדביזי, אתה לא משקיע יותר מדי בלימודים, אה? אתה כנראה יותר מדי עסוק ב``אוז`` ולא מתעורר בבקרים ללכת לבית ספר, כי אז היית ודאי יודע שביולוגיה זה לא תחום הידע שמתאים לשאלה שלך. תנסה בוטניקה, אגרונומיה, או אלכימאות... ולצורך העניין, התשובה היא לא. בדיוק כמו שאי אפשר להכין בראוני`ז מענבים..
 
זיו, למה בשלילה ? שינסה ...



וחוצמזה, מאיפה אתה יודע מה יקרה לשוקולד מומס, שיוסיפו לו שמרים, יתנו לו לתסוס על פולי הקפה, יכניסו אותו לחבית עץ אקליפטוס למשך שנה ? איך הגיעו כל הרעיונות הטובים בעולם ? מישהו ניסה, כנגד כל הסיכויים. תן לו, שינסה. אגב, מישהו ניסה לבדוק מה קורה אם מכניסים תלמיד תיכון לחבית עץ אלון ל 18 חודש ? (כשהחבית מלאה ביין, אני מתכוון).
 
מהסיבה הפשוטה שצריך...



חומר אורגני כדי לייצר תסיסה, ושוקולד, כידוע, אינו אורגני במיוחד. אני חסיד גדול של ניסוי וטעייה, אבל גם בזה צריך איזה מינימום ידע. לפי ההגיון שלך, אם תכניס גרב למיכל עם שמרים ומים, תקבל יין. אבל חוץ מזה, מ`כ`פת לי אני. שינסה. אני, כידוע, בעד בני תשחורת שיכורים. ולסיום, זה נשמע לי כמו שלב חובה בחינוך. כמו שבאנגליה מכניסים תלמידי תיכון לחביות בירה עם התבגרותם, כדי שיספגו ערכים ותרבות טובה, כנ``ל לגבי היין ועץ האלון שלך. אני אומר, ייושנו תלמידי התיכון לאלתר!
 
אוי, באמת ...



בשביל מה כתבתי ``חבית עץ אקליפטוס`` ? אקליפטוס !!! רק כדי שיהיה ברור שאני מתבדח, וחלילה לא חושב שאפשר לנסות להכין יין משוקולד, ובטח שלא ניתן להכין יין מגרב. (טוב, תלוי בעצם של מי הגרב היתה. לא חשוב) נ.ב על כפתור השלח צריך ללחוץ רק פעם אחת. ואפילו כתוב ככה בפרוש.
 

mingusit

New member
אני מכירה



כמה אנשים שהגרביים שלהם הן בהחלט חומר אורגני. ועכשיו אני אקח דקה דומיה כדי להלל לרגע את הדבר החביב שקוראים לו גראפה והתחבב עלי בזמן האחרון בתור האופציה הטעימה לקלילות מהירה. ספרו לי קצת דברים מעניינים על זה..
 
מהסיבה הפשוטה שצריך...



חומר אורגני כדי לייצר תסיסה, ושוקולד, כידוע, אינו אורגני במיוחד. אני חסיד גדול של ניסוי וטעייה, אבל גם בזה צריך איזה מינימום ידע. לפי ההגיון שלך, אם תכניס גרב למיכל עם שמרים ומים, תקבל יין. אבל חוץ מזה, מ`כ`פת לי אני. שינסה. אני, כידוע, בעד בני תשחורת שיכורים. ולסיום, זה נשמע לי כמו שלב חובה בחינוך. כמו שבאנגליה מכניסים תלמידי תיכון לחביות בירה עם התבגרותם, כדי שיספגו ערכים ותרבות טובה, כנ``ל לגבי היין ועץ האלון שלך. אני אומר, ייושנו תלמידי התיכון לאלתר!
 

eri

New member
בטח יש איזו דרך להכין ליקר שוקולד בייתי, לא?



וזיו, מומלץ לאתגר, לעודד ולגרום לדור העתיד להתעניין ולחקור על מנת שלא יגמרו כמו אדביזי....
 
את כמובן צודקת לחלוטין,



אולם דמות פדגוגית אני כבר לא אהיה בימיי... ועם זאת, בהחלט ניתן להכין ליקר שוקולד ביתי ללא הרבה בעיות, רק שלי היה נדמה שהוא שאל על הכנת יין.
 

eri

New member
בא נעשה עסק...



אני אהיה אחראית על החלק הפדגוגי ואתה תשפוך את הידע בחביבות האופינית לך בימים כתיקונם....
 
למעלה