הכנת פיתות בסיר חשמלי תהליך

פוקסי99

New member
וזה המשקל

שימי לב לדיוק!! על השקית כתוב 10 גרם וזה מה שמראה המשקל. המשקל הזה הוא ממש אידאלי, הוא לא גדול, ולא גבוה, ומאד מדויק עד 3 ק"ג כולל אפשרות לאפס את משקל הכלי אשר בתוכו החומר הנשקל. נוח מאד לאיחסון אצלי הוא נמצא במגירה של הצלחות. בזמנו כתבתי בפורום שהמשקל נמכר בהום סנטר במבצע במקום כ200 שקל ב89 אך מיכוון שבפורום אני לא חבר מין המניין איש לא היתיחס חג שמח וכל טוב ורק בשמחות ורק שמחות
 

Rebeccan

New member
אה... בה... מי לא חבר מן המניין ?

ועדת הקבלה ... התכנסו בבקשה
אין כזה דבר, פוקסי ... מי שרוצה ישר מתקבל לחברות בפורום
שלח לי בבקשה פרטים נוספים על המאזנים במסר פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם |טיפה||טיפה| בבקשה, ומנת
גם
 

raya

Well-known member
המשקל הדיגיטלי.... וואלה, מוצא חן בעיני. מתי זה היה "בזמנו" שהזכרת? יש סיכוי שהמחיר עדיין כ-89 ₪? ובקשר לחשמל - אכן צריך להיזהר, ואישי תיקן את החוט שגרם לקצר החשמלי. רעיה
 

פוקסי99

New member
חג שמח לכולם

קילו קמח 15 גרם שמרים 31/2 כוסות מים מינרליים כפית מלח כפית סוכר 1/4 כוס שמן שמים במרכז הקמח שמרים סוכר וכוס מים אחרי שהשמרים תססו להוסיף בצד הקערה את המלח לשפוך את יתרת המים והשמן להפעיל את המיקסר עד שמתקבל בצק נוזלי ודביק להכין משטח עבודה מכוסה בקמח לשפוך את הבצק על המשטח. לשים את כפות הידיים על הקמח כדי שיצופו בקמח ללוש את הבצק הדביק תוך גריפת קמח מהפינות עד שמתקבל בצק לא דביק אבל רך להניח בקערה גדולה עד אשר יתפח לפחות כפול. לחלק ל20 כדורים להמתין מעט ולרדד כל כדור לדיסקה בגודל הפיתה. ועכשיו לסיר ולהנות. למה רק 15 גרם שמרים?? ראשית ראיתם אחזו יופי הבצק תופח גם עם מעט שמרים עודף שמרים גורם לצרבת לאלו שרגישים חג שמח פוקסי
 

פוקסי99

New member
סליחה סליחה סליחה

לא להיתיחס לתמונה שכחתי היכן אני נמצא פוקסי
 

nicki3

New member
כל הכבוד../images/Emo140.gifפוקסי על הסדנה.

לי אישית לא מפריע לראות תמונות פליליות של בשר על האש כי למרות אהבת האוכל החלבי אני אוכלת גם בשר, ובעצם......כל דבר......
 

pirge

New member
אחלה סדנה ותודה גדולה. וכמובן

תזללו גם בשבילי.
אסתפק בריח....
 
למעלה