הכנת צפרדע

erelu

New member
הכנת צפרדע

אני צריכה להכין צפרדעים... חשבתי על ספוג , אודה על מתן גיזרה מתאימה או דגם מתאים... המון תודה

tov22

New member
מכירה את אלו?- משהו קצת אחר

לא יודעת לאיזו מטרה הצפרדעים, אבל זו הזדמנות להציג את הבובה הזו שהיא מקסימה וקלה לחלוטין להכנה- אני הכנתי לאחותי אחת כזו במילוי כוסמת למיקרו ככרית חימום בחורף שעבר- להיט! בהצלחה, טובית קישור להדרכה

לטובית ול erelu

טובי - תודה ששיתפת אותנו והעלת את תמונת הצפרדעים המקסימות ( גם אם הן לא בדיוק בובות שיגרתיות להופעה על הבמה ) יצא לי לראות במספר מקומות את בובות
מהסוג הזה אבל את אלה שבתמונה שלך הכי אהבתי! הצפרדעים בתמונה הם מעשה ידייך או שרק ע"פ הרעיון הבסיסי והתמונה הזאת הכנת לאחותך??? erelu - השאלה שלך קצת כללית מדי... אנא נסי לפרט ולהסביר לנו קצת יותר על מנת שיקל עלינו להבין על מה מדובר ולנסות למצוא עבורך את התשובה הנכונה והמתאימה לצרכייך! האם את רוצה להכין בובות שיופיעו על הבמה כדמויות בהצגה\סיפור? האם את צריכה להכין בובות צפרדעים בכמות על מנת שילדים יפעילו במסגרת הפעלה שלך? כווני אותנו וננסה לעזור כמיטב יכולתנו בנתיים קווה קווה אהה סליחה ביי ביי

erelu

New member
אכן אני רוצה להכין בובות צפרדע שיופיעו

על הבמה כדמויות בשעת סיפור , שיהיו בעלות נוכחות "אנושית" עד כמה שניתן ... תודה על הרצון הטוב

אז ככה...

2 רעיונות שאולי יוכלו לתת לך השראה אני מעלה לך תמונות של צפרדעים שהכינו עבורי מאחר ואני לא בובנאי שמעצב ובונה בובות, לצערי ולכן גם לא אוכל לתת הוראות הכנה מפורטות אבל אני מניח שאם יש לך ידע וניסיון תוכלי למצוא את הדרך להכנה ע"פ עיצובך. האופצייה הראשונה היא של בובת כפפה מספוג עם פה נפתח כשאת הידיים אני הזזתי אבל אם את רוצה את יכולה להוסיף ליד מוט\מקל דק את הבובה עיצבה ויצרה עבורי: מריה גורביץ

הראש מאחור

כדי שתוכלי לראות את פנים הבובה באיזור הראש ובפתחים המיועדים להכנסת היד כדי להניע את הפה

מכף רגל ועד ראש

ותודה לדוגמן הבית אלעד מוייאל על העזרה
ולכלבה יוליה שממש לא התעניינה במתרחש והמשיכה לישון

נעבור ../images/Emo105.gif

את הבובה הזו בנתה עבורי: דבי זריהם להצגה " הנסיכה והצפרדע " זו בובת שולחן עם פה שנפתח ע"י מנגנון וטבעת שנמצאת על המקל של הראש מפעילה אותו אם זה מסובך לך מדי את יכולה לפשט ולוותר על המנגנון ולהשתמש רק במקל שיניע את הראש הבובה עשוייה מספוג מצופה לעומת הקודמת שהיתה מספוג חשוף וצבוע גם במקרה זה הידיים מופעלות ללא מקל ואני מניע אותן באופן גלוי כפי שתוכלי לראות בתמונות הבאות

דודי איזה יופי של תמונות!!!

כל שיחת הצפרדעים הזאת פתאום החזירה אותי לביצות ילדותי ונזכרתי בצפרדי וקרפד מצרפת תמונה, אולי גם הם יתנו השראה...

שלום! גם לי יש צפרדע קלה להכנה

הכנתי אותה בצ'יק, מראש בסגנון חבובה מספוג עם הפה המחייך שכמעט כולם מכירים, עם בטן עגלגלה המעוצבת מגוש ספוג, וחיברתי גם ידיים ורגליים מעוקמות משתי שכבות של ספוג דק. אם שמרתי את הגיזרה שלהם ותרצי - אשמח לסרוק ולשלוח לך. כמובן את הכל צבעתי בירוק, והילדים מתים עליו!

למעלה