הכנת צפרדע

../images/Emo92.gif קבלו את גזרת הרגליים והידיים

מצ"ב הגזרה ששירבטתי ככה סתם, ויצאה די מוצלחת... כמובן כל רגל ויד יש לגזור מספור בעובי 1/2 ס"מ 4 פעמים. יש למרוח דבק מגע בשוליים של כל החלקים ואז להצמיד כל זוג אחד לשני, כך שיצאו רגליים וידיים עגלגלות עם נפח, ובסוף לתפור לגוף הצפרדע, שעשוי מכדור ספוג עגלגל. (מומלץ להשתמש בחוט ריקמה ירוק ובמחט ארוכה מאד...). את הראש ניתן להכין עפ"י הגיזרה הידועה בודאי לכולכם, של משטח ספוג בעובי 1/2 ס"מ המקומט בחיוך רחב עם לחיים תפוחות, או מגוש ספוג שמפסלים אותו בעזרת מספריים חדים בצורה אליפטית וחותכים בו פה ופתחים להפעלה עם האצבעות בעזרת סכין יפנית. מקווה שהכל מובן! בצלחה!!!

שלוםם לך המספרת- הצפרדע שלך מקסימה ובתודה את

הגזרה. צריכה אותה לנרקיס מלך הביצה..תודה

erelu

New member
תודה רבה , זה גם עונה לי מאד על הצורך

אודה לך על משלוח הגזרה של אזור הפנים ... ושאלה : האם הפעלת את הפה של הבובה ע"י פתח מאחור ? שמחתי לקרוא שהילדים אוהבים את הבובה מאד היא הרי מקסימה.... כמה טוב שאפשר כאן להעזר ולהתרם.... ומדי פעם גם לתרום.... ממני

tov22

New member
:)

היי, הצפרדעים המקסימות שבתמונה הן לא שלי, התמונה לקוחה מהקישור שצרפתי עם ההדרכה- הן באמת מיוחדות ומלאות אופי :) אני הכנתי לאחותי כאזו בובה מפליז בשני צבעים כדי שתהיה נעימה להתרפקות (כרגע היא ממתינה למקצה תיקונים היות וגם הכלבה מצאה שהיא מאוד נעימה ו"נישנשה" אותה קלות- לכלבה שלום, לצפרדע קצת פחות...) שיהיה יום מקסים, טובית

למעלה