תעבור שלב אחרי שלבצפה בקובץ המצורף 61619
התחברתי בסלולרי לחשבון. התחברתי בתוכנה במחשב לחשבון. אישרתי בהגדרות מפתח מה שצריך.
כשאני מחבר רגיל את הטלפון למחשב אז רואים את הכונן שלו במחשב.
כשאני נכנס לפסט בוט ומחבר את המכשיר למחשב, אין תגובה. הכפתור לא נדלק.
מכשיר שיאומי
Redmi Note 11S
אני מקווה שלא בגלל זה הבעיה.
מה עוד חסר?
עברתי בדיוק כמו שמוסבר. זה לא מתחבר.תעבור שלב אחרי שלב
How to Unlock Bootloader of Xiaomi Redmi Note 11S? – (Easy Method)
Do you want to Unlock the Bootloader of Xiaomi Redmi Note 11S? We have shared the Easiest Method.androidcatch.com
זה יעזור לךצפה בקובץ המצורף 61619
התחברתי בסלולרי לחשבון. התחברתי בתוכנה במחשב לחשבון. אישרתי בהגדרות מפתח מה שצריך.
מכשיר שיאומי
Redmi Note 11S
מה עוד חסר?
התוכנה לא מתחברת. הכפתור נשאר אפור.זה יעזור לך
הטלפון אמור להוציא לך הודעת אישור תלחץ על allowצפה בקובץ המצורף 61619
מכשיר שיאומי
Redmi Note 11S
מה עוד חסר?
לא ראיתי במכשיר עצמו שיש שיפור באיכות התמונות שצולמו דרך האפליקציה.לא הולך אז לא
זה מה יש
תשתעשע עם הטלפון בדברים אחרים
1) הגדרות >> המכשיר שלי >> כל הפרטים >> גרסת ליבה >> להקיש 4 עד 5 פעמים ברציפות עד שהוא ייתן גישה לחלון בדיקת חומרה
תבדוק את החומרה שיש לך בטלפון
2) תתקין את הGCAM הזה ודווח האם יש שיפור באיכות התמונות ב11S
Google Camera 8.1 For Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
3) תתקין את APPGALERY ודווח על הרשמים שלך ממנו
HMS CORE
Get the latest Huawei HMS Core APK [6.8.0.301]
HMS Core (Huawei Mobile Services Core) is a collection of Huawei devices’ cloud services open capabilities helping developers to efficiently build high-quality applications. It basically provides services such as Huawei accounts, in-app payment services, push services, game services, and machine...www.huaweicentral.comHMS Core APK (Android App) - Free Download
Download: HMS Core - Huawei Mobile Services APK (App) - ✔ Latest Version: 6.16.2.300.202403059755 - Updated: 2023 - com.huawei.hwid - Huawei Internet Services - Free - Mobile App for Androidapkcombo.com
APPGALERY
【Sloved】Download The Latest Version Of Huawei App Gallery Apk
Hi Huawei Fans, Hope You All Are Good. All Huawei Devices Comes with Huawei Mobile Service [HMS]. AppGallery is the place to discover your next favorite Apps and Games. Enjoy exclusive content and free welcome Gifts, special in-game events, competiconsumer.huawei.com
תנסה להוריד מכאןלא ראיתי במכשיר עצמו שיש שיפור באיכות התמונות שצולמו דרך האפליקציה.
וכשניסיתי להעביר אותם לכרטיס זיכרון בשביל לצפות במחשב, נתקלתי בבאג דפוק לגמרי שמוחק את התמונות אחרי שמעבירים אותם לכרטיס. הם מופיעים אחרי זה כקבצים עם 0 KB.
בדקתי כמה פעמים וזאת התוצאה. אז זה בכלל לא כלי שאפשר להשתמש בו.
כמה פעמים אני עוד אצטרך להוריד ולבדוק קבצים כאלה?תנסה להוריד מכאן
GCAM APK
XIAOMI RN"11S
Download Google Camera for Xiaomi Redmi Note 11S » Latest GCam APK
What’s better than a crisp, clear photo? One that was taken and sent directly from your own smartphone, of course! ... <a title="Google Camera for Xiaomi Redmi Note 11S" class="read-more" href="https://gcambsg.com/google-camera-for-xiaomi-redmi-note-11s/" aria-label="More on Google Camera for...gcamapk.ccWyroczen: GCam_7.3.018_Wyroczen_SuperRes_v4.9.apk
Download GCam_7.3.018_Wyroczen_SuperRes_v4.9.apk By Wyroczen.www.celsoazevedo.com
תוריד ודווח מה התחדש
כמה שיותרכמה פעמים אני עוד אצטרך להוריד ולבדוק קבצים כאלה?
הדבר היחיד שלא בסדר במצלמה זה שבאיכות 108 MP התמונות נדחסות יותר מידי. אני יודע בעיקר בגלל הנפח שלהם. אם היה אפשר לקבוע שידחסו פחות ולא משנה לי גם שכל תמונה תשקול אפילו 100 MB, זה היה טוב. אבל לא נראה לי שיש כלי שמאפשר לשחק בהגדרה הזאת. בטח לא של גוגל.כמה שיותר
עד שתוכל להפיק מהמצלמה בטלפון שלך תמונות נורמליות
ובכך גם תועיל לבעלי שיאומי אחרים שרוצים מצלמה טובה בטלפון שלהם
גמ"ח לאחרים זה דבר גדול וחשוב
108 זה לא ברירת המחדל מפני שאין לו בכלל זוםהדבר היחיד שלא בסדר במצלמה זה שבאיכות 108 MP התמונות נדחסות יותר מידי. אני יודע בעיקר בגלל הנפח שלהם. אם היה אפשר לקבוע שידחסו פחות ולא משנה לי גם שכל תמונה תשקול אפילו 100 MB, זה היה טוב. אבל לא נראה לי שיש כלי שמאפשר לשחק בהגדרה הזאת. בטח לא של גוגל.
ב-108 יש זום קטן. אני לא יודע אם הוא דיגיטלי או אופטי. צריך רק לבחור לצלם עם 108108 זה לא ברירת המחדל מפני שאין לו בכלל זום
מה המצלמה שהיא ברירת המחדל
12
48
64
שאתה יכול להפעיל איתו זום דיגיטלי
כמה שיותר
עד שתוכל להפיק מהמצלמה בטלפון שלך תמונות נורמליות
ובכך גם תועיל לבעלי שיאומי אחרים שרוצים מצלמה טובה בטלפון שלהם
גמ"ח לאחרים זה דבר גדול וחשוב
יש התקדמות ממש קטנה. אני מחבר אותו רגיל והתוכנה במחשב מזהה אותו ומעלה לי בטלפון אפשרות ללחוץ על ניפוי באגים ואחרי זה מכניסה את הטלפון בעצמה לפסט בוט. אבל אחר כך שוב נרשם לי שאין חיבור.תיקון: תנסה עם הגרסאות האחרונות של הכלי האלנטרטיבי
Releases · francescotescari/XiaoMiToolV2
XiaomiTool V2 - Modding tool for xiaomi devices. Contribute to francescotescari/XiaoMiToolV2 development by creating an account on GitHub.github.com
אגב, הכלי הזה מתחבר בלי שצריך להתחבר לחשבון MI ?תיקון: תנסה עם הגרסאות האחרונות של הכלי האלנטרטיבי
Releases · francescotescari/XiaoMiToolV2
XiaomiTool V2 - Modding tool for xiaomi devices. Contribute to francescotescari/XiaoMiToolV2 development by creating an account on GitHub.github.com
לא, חייבים חשבון Miאגב, הכלי הזה מתחבר בלי שצריך להתחבר לחשבון MI ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.