רוב הזמן נח
Well-known member
התוכנה עצמה במחשב לא דרשה להתחבר לחשבון, כמו שקורה בתוכנה המקורית. לחצתי להפעלה והיא ישר התחילה לפעול.לא, חייבים חשבון Mi
אולי התכוונת שצריך להתחבר לחשבון MI במכשיר הטלפון?
התוכנה עצמה במחשב לא דרשה להתחבר לחשבון, כמו שקורה בתוכנה המקורית. לחצתי להפעלה והיא ישר התחילה לפעול.לא, חייבים חשבון Mi
הוא כנראה רואה את החיבור מהכלי הרישמי. אבל בכלי הרישמי כל סגירה של התוכנה ופתיחה, מחייבת התחברות מחדש. בכלי האלטרנטיבי זה נשאר מחובר גם כשסוגרים ופותחים שוב.לא, חייבים חשבון Mi
הגעתי גם עד האפשרות שיש כאן הכי למטה ובחרתי אותה. אבל שוב, אחרי שזה נכנס לפסט בוט זה רושם שהטלפון לא מחובר. או שיש בעיה בגרסת 11S שמחייבת עדכון נוסף לכלי הזה שיתאים למכשיר, או שיש בעיה לעשות את זה במחשב ישן עם חלונות 8.תיקון: תנסה עם הגרסאות האחרונות של הכלי האלנטרטיבי
Releases · francescotescari/XiaoMiToolV2
XiaomiTool V2 - Modding tool for xiaomi devices. Contribute to francescotescari/XiaoMiToolV2 development by creating an account on GitHub.github.com
אני רואה שיש שם משהו עם שורת פקודה. אני אנסה את זה מאוחר יותר.תנסה את זה
How to Unlock Bootloader on Xiaomi Redmi Note 11S Phone
Detailed instructions how to unlock bootloader on Xiaomi Redmi Note 11S phone with a full descriptionfirmwarespro.com
זאת התוכנית. לבדוק על מחשב עם חלונות 10. אם גם לא יעבוד אני אנסה להתקין שם את הדרייבר הזה.Redmi 11S in in Unlock Client not detected
Hello, my Redmi 11S is in the Unlock Client not detected. But the Flash Tool find the device. That is strange for me. But when i type fastboot devices in Fastboot the Phone is also not detected. Can you help me? I also treid the Xiaomi Tool V2...forum.xda-developers.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.