דברים שנרשמו עלידי פעם באחד הפורמים
" מה נשמע אצלכם? רציתי להגיד שאני כבר מעל שבועיים מאז החלטתי שלא לעשות שימוש באתרי הבלינדייט וזה בכלל לא חסר לי או מפריע לי. ההפך אני מרוצה מההחלטה ושלם איתה. הגעתי להבנה שאין זה הגיוני ,וחסר טעם שאני יציג עצמי לראווה באותו מקום שבהם מציגים עצמם אחרים כשהם עוטפים עצמם "בעטיפה יפה יותר" שאיננה הם וכתוצאה מכך אני לכאורה נמצא במעיין תחרות (וכמות מתחרים) שבמציאות פשוט לא קיימת וזוכה לאותו יחס חשדני וכד לא הכי נאה מבנות . ובנוסף לכך חיסרון נוסף שבמציאות לא בא לידי ביטוי במפגשים עם בני המין השני אבל ברשת בהחלט כן. יש אנשים שאצלם אדם שכותב בשגיאות כתיב ולעיתים תחביר=אדם פחות חכם וגרוע מכך וכתוצאה מכך נותנים לעצמם לגטמציה לנהוג בזלזול כלפיו וגרוע מכך. אז כן שאני סובל ממה שנקרא בכלליות לקות למידה שכוללת בין היתר דיסלקציה קלה והאמת שאני גאה בכך. שכן כשרואים ובודקים לאורך ההיסטוריה מה עשו\עושים אנשים שסבלו בין היתר מדיסלקציה מבינים שאני יכול להתגאות בשוני שלי וביתרונות שהסו קולד "חסרונות" שלי מקנים לי. בינהם :אלברט אינשטין,טומס אדיסון,מיכאל פרדי (בין היתר פיתח את חוק פרדי בחשמל ומגנטיות) ,גון רוברט שוקליס (חוקר מוח) ,"פרד אפסטין" שאמרו עליו שהוא עצלן וטיפש ,גורג ושינגטון ,AGATHA CHRISTIE´ לאונרדו דוינצי,פבלו פיקסו,והזמרים שר ,וגון לנון. (והרשימה עוד ארוכה ,ובטוח שיש עוד שפשוט לא ידעו שזו הבעיה שלהם כיוון שדעות אינפנטליות וחשוכות היו בנושא בעבר וחוסר מודעות ) וגם אם נסתכל על הסביבה הקרובה ביותר לי אימא שלי סמנכל"ת כספים בחברה מצליחה מאוד וזאת עוד כשהיא הקדישה חלק נכבד מזמנה לדאוג לבן האהוב וה"בעיתי" שלה שבחלק נכבד מהמקצועות בתחילת דרכו ביסודי זכה להרבה הערכות של ציון אפס או לא ניתן להעריך ידיעותיו כיון שלא ניתן להבין הבחינה (חלילה להעלות על דעתך ללכת ולשאול את הילד אישית אולי במקרה הוא יודע את התשובות כמו תלמידים אחרים ואף אולי טוב מהם ,חלילה שיעלו על דעתם מבלי שאימא שלי אישית תבוא תתן להם על הראש כל כמה זמן ,ועוד זכתה ללא מעט עוגמת נפש כששמעה עצות כמו אחת ממורה שיעצה עם הילד כל כך מתקשה ובעיתי אולי ראוי שילמד בבית ספר לחינוך מיוחד ). מכל מקרה ההסגים שאני עצמי הסגתי בחיי הקצרים מכובדים לכשלעצמם כיתה מדעית בחטיבה (היו בה רק כ 25 איש שהתקבלו,וקיבלנו הרבה שיעורי העשרה) מגמת אלקטרוניקה בתיכון בו החזקתי בממוצע הכי גבוה בכיתה ובחמשת הגבוהים בשכבה וסימתי שלוש שנים כמצטיין מנהל (ממוצע מעל 90) ובבגריות שלא למדתי אליהם כל כך סימתי בממוצע 110 (לפי החישוב בטכניון) ובלי חישבים ומקדמים וכד עם ציון הכי נמוך 85 בבגרות. (ובגיל 17 נמדדה לי מנת משכל מעל 155 IQ) ופסיכומטרי שהינו פרובלמטי לכשלעצמו מבחינת ההרכב שלו והציון בו (חשיבה כמותית רק 40% מהציון) 680. והתקבלתי כעתודאי להנדסת החשמל בטכניון (שנה שלישית כיום). מה שבעצם אני מנסה להגיד מלבד מה שאמרתי בהתחלה ומה שמשתמע ומדבר בבעד עצמו והוצאת דברים שישבו לי על הלב זה סובלנות היא מעלה. לעולם אינך יכול לדעת אולי אם קצת תיתן לעצמך ולו צאנס מאחורי מה שנראה קצת צהבהב ומפוחם מסתתר יהלום. סוף שבוע לכם מקווה שאתם מנצלים אותו למנוחה ובילוי. ותודה לכם על זמנכם והכבוד שנתתם לי בקריאת דברי עד פה . רונן." *הערה: היום כשאני פה אני יודע דברים שאז לא ידעתי ובוא נגיד שאם היתי יודע אז מה שאני יודע היום היתי מתנסח שונה.(בעיני ובעיני אימי בזמנו חינוך מיוחד היה משהו שרק אנשים הסובלים מפיגור קשה ובעיות קשות וכד הולכים אליו....ודי נפגענו מהרעיון שמישהו האלה לשלוח אותי למסגרת כזאת) כמו כן באותו פורם לא ראיתי לנכון לפרט במדויק את הסיפור לגבי הלקויות למידה שלי וכד...זה לא המקום לכך . אני מקווה שלא יפגעו מדברי שנכתבו בעבר ואם כן אני היום מבקש סליחה. (תתיחסו לרעיון שרציתי להעביר.)