הכרויות לבעלי צרכים מיוחדים

Diana M

New member
נעים מאוד רונן ../images/Emo45.gif

להכיר, גם את המראה והדמות הפיזית. ברשת אנו מורגלים לנהל שיחות ודיונים עם אנשים אך לא תמיד מכירים את דמותם ומראם. אין ספק כי תמונה מעניקה עומק נוסף להכרות עם אדם. אז תודה ששיתפת אותנו ואגב..הפינצ´ר (ית?) לי היתה אחת כזו 13 שנים..ממש בת בית וחלק מהמשפחה. לצערנו הרב לפני 4 שנים הלכה לעולמה.

פאני א

New member
בהצלחה

מרים את עושה דבר חשוב. לבואלם מצליחני ומנוכר כמו שלנו שהרבה זוגות מכירים בעמצאות הרשת עזרה קתנה יחולה להיות חשובה. נ.ב מי שמשדח שני שידוחים מקומו בגן עדן מובתח. פאני

zapzap

New member
יישר כח! אנחנו בפנים!

מרים שלום. זה פשוט מדהים! בדיוק היום כינסנו את המשפחה (בצפון הארץ ) לחשוב כיצד לעזור לבן משפחתי, בן 25 , שיש לו ליקוי למידה קל, למצוא בת זוג. אחת מהדרכים שעלו היה אתר היכרויות כמו שאת מתארת. נשמח לשתף פעולה ולהירתם למשימה. אנא צרי אתי קשר בדואר האלקטרוני. בהצלחה!

tivoli2

New member
"אור בקצה המנהרה" ......

שמחה שפניתם,לבנות אתר ולתחזק אותו עולה הרבה כסף ! אני מבקשת את עזרתכם בפניה להנהלת "תפוז"בבקשה להקים עבורנו אתר הכרויות בדיוק בדגם שיש להם.שמיועד אך ורק לבעלי מוגבלות קלה . זה לא צריך להיות מסובך מבחינתם, זה רק עניין של רצון טוב, מאד חורה לי שהנהלת תפוז לא מגיבה לאימלים שלי. הכנסתי אתכם לרשימת ההורים הפונים,שימרו איתי על קשר [email protected]

Diana M

New member
שלום tivoli

אני בהחלט מבינה את הצורך בהקמת אתר כזה. ותומכת מאוד. לדעתי כדאי ורצוי לפנות להנהלות קהילות ולהתחיל מהקמת פורום הכרויות לבעלי צרכים מיוחדים. פורום כזה ישמש "דלת" להכרויות, שיחות ומפגשים ולדעתי גם יזרז בניית אתר לנושא. לדעתי הנהלת תפוז תראה בעין מאוד חיובית הקמת פורום לנושא חשוב זה. מה דעתך? ואתם מוזמנים לעשות שימוש בפונקציה שנקראת "לוחות" כאן בפורום על מנת לפרסם מודעה להכרות. הצעה זו תקפה ותופסת לגבי כל אדם עם צורך מיוחד. יום נעים ובהצלחה רבה.

tivoli2

New member
פורום להכרויות .....

שלום דינה, אני מאד שמחה לקבל ממך תגובה,איפה שהוא ידעתי שאת עוקבת אחרי הנושא,וציפיתי לתגובתך. חזרתי מחופשה עם כוחות מחודשים,ואחרי הרבה מחשבה שהשקעתי , אולי את צודקת כדאי להתחיל בפורום מסודר ,ולראות לאן יוביל הענין. אני בקשר עם ניר אופיר בענין הקמת אתר,אבל יתכן שזה יקח עידן. נטע מנהלת הפורמים אמרה שאין בעיה בהקמת פורום,ואפילו הציעה לי לנהל אותו .יש לי הרושם שהיא לא כל כך מבינה את חשיבותו,נודה לך אם תוכלי לשוחח עם נטע ,ולהעביר אלייה בשפה יותר מיקצועית ממני, את הרעיון, חוץ מידע מורחב שיש לי בנושא,אין לי צל של מושג איך לנהל פורום. צריך לתת לו פירסום בפורמים ! צריך מנהל שיפעיל את הפורום בצורה אינטנסיבית ! ההורים ואני בהחלט יכולים לעזור . כתובת האיימל שלי [email protected] תודה על תשומת ליבך מרים

Diana M

New member
שלום מרים

הייתי מתייחסת הרבה קודם, פשוט לא הייתי בארץ. מבטיחה מחר לשלוח לך מייל בנושא שהעלית. לילה טוב וברוכה הבאה אלינו

למעלה