הכרויות

dj eran beat

New member
הכרויות

כל הבננות שרוצות להכיר את ערן (ההוא עם החוטיני) שיכתוב לי [email protected]

faith2

New member
היי ערן../images/Emo13.gif

זאת רותם...חברה של שלומקו'ש

dj eran beat

New member
הכרויות 2

מה איזה יבשושים אתם אתן לא רוצות להכיר בן שרוט סוף הדרך שלובש חוטיני ומשוחרר מכל דעה קדומה בחייכם

anava1

New member
ערן..

אתה צריך להבין שפשוט....כולנו כבר מכירים אותך!
(יותר נכון מכירות...) ה ב נ ת ו' ש ???

dj eran beat

New member
הכרויות 3

אז ככה חברה רק בגלל שאתם מכירים אותי ויודעים שאני חמוד.. אתם ואתן בננות צריכות לעזור לי בהשגת המטרה שלי: להיות חבר של יפית אליהו מכיתה י2 בבית ספר שייבר שמתפורר

ערן! מסתבר שאני לא מכיר אותך טוב כ

ערן מסתבר שאני לא מכיר אותך טוב כמו שחשבתי ממתי אתה לובש חוטיני לא שיש בזה פסול אבל אתה ממתי וחמתי אתה צנוע כל כך ולא ביישן זה מדהים במיוחד צנוע ומי זו לעזאזל יפית אליהו מה עוד פעם השתגעת באהבה לחברי הפורום (כולם) ליאור רמון

dj eran beat

New member
ליאור יא דפוק

ליאור אני לובש חוטיני כי זה נוח וכן אני לובש חוטיני לא רק בפורים ויפית אליהו זאת אחות של רויטל ההיא עם הכובע הצרפתי מכיתה י2 אני מאוהב בה חזק וזה רציני!!!!!

dj eran beat

New member
למה לא

ענווה יקירתי מה הבעיה למה לבנות מותר ולבנים אסור מה זה הפקרות אפלייה מתקנת ?? אם בא לו שינסה מי אנחנו שנגיד לא!!! בקיצור לא רק לבנות מותר ללבוש חוטיני כמו שלא רק לבנים מותר לעבוד אני פמיניסט מוצהר ויציאות כאלה מעצבנות למרות שהם לא ככל כך קשורות לפמיניזם

anava1

New member
חחח או קייי...

זה מוזר שאתה בא עם חוטיני...כמו שאני יבוא עם בוקסר.. (?!?)!!! בעעע לא שמנה!
ואפליות תמיד יהיו אם נרצה ואם לא...רק שזה גרוע לבנות ולא לכם..

dj eran beat

New member
מצחיק מאד

חברה אתם פשוט מצחיקים אני מכיר מלא בנות שלובשות בוקסר ולמזלי גם הרבה שלא לובשות תחתונים...... חחח.... סתם בכל מיקרה אני אומר שכל אחד יש זכויות ללכת עם מה שנוח לו בכל מיקרה אוהב אתכן דרך אגב מי זאת avoacdowoman???

dj eran beat

New member
תודה אלה

סוף סוף אני יודע מי זאת תודה אלה וליילה טוב לכולכם אני הולך לקרוע את הצאט של נענע אם מישהו רוצה לצחוק שייכנס בכל מיקרה אני הולך לישון מחר עד 4 סתם מ6 בבוקר עד 9 בבוקר

למעלה