הכרויות

dj eran beat

New member
אגזוזנים

חברה אני פה יושב בליילה על המחשב של אחותי הקטנה תמר סחראי ושואל את עצמי מישהו מחובר בכלל מה נסגר איתכם מה אתם הולכים לישון לפני שלוש בליילה לימודים לימודים אבל עד כדי כל

AvocadoWoman

New member
ערן ערן ערן...

לא כולנו לא לומדים ימי ראשון.. ובכלל- צא מהצ'ט הזה.. לך לצ'טים אחרים.. שיכירו אותך בכל פינת ציטוט.. :) ואיך לא זיהית שזו אני?! בושה!!!!! טוב- דבר איתי עד יום חמישי- תגיד לי מה אתה אומר על המסיבה ובכלל- בוא אליי יום חמישי. טוב נו- נדבר כבר :)

dj eran beat

New member
שלומית שלומית שלומית...

אוקיי שלומית מצטער שלא זיהיתי אותך דבר שני אני רוצה שכל בנות הארץ יכירו אותי כמובן שיהיו בגילי !!!!!!! חוץ מזה אני לא יודע איך מדברים בפרטי בצאט של תפוז שמישהו יעזור לי

ערן ערן ערן ערן חלאס חלאס חלאס

ערן ביטון היקר אולי תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ואוו אז אתה הולך לישוןן בשעה 3:00נ סו ביג דיל אני לא ישן בכלל ואני מזה לא מתלהב מזה לצערי נקלעתי למחלת פרפרות הלילה ואני מציע לך לא לנסות ותפסיק להתנהג כמו יל ד קטן ו ודרך אגב הייתי אצל בת\ דדותך לפני יומי9םם נראה ליל

dj eran beat

New member
אחח ליאור

ליאור אתה פשוט מטומטם אני לא מתגאה בזה אני פשוט חסר חיים!!! חחח.... סתםםם..... אני פשוט לא נרדם אז אני ניכנס לפורומים!!!

dj eran beat

New member
עינת המתוקה

לא ראיתי את ההודעה שלך בכל מקרה מה המצב שנים לא דיברנו יש לך אי סי קיו??

dj eran beat

New member
עינת המתוקה

מה המצב לא קיבלתי את ההודעה שלך אבל לא משנה קבלי מספר אי סי קיו ותדברי איתי אם יש לך?. 141033646

ערן

הכל מצויין אצלי...יש לי בעייה באיי סי אני לא יכולה לחפש אנשים... האיי סי שלי בפרטים..

AvocadoWoman

New member
למה ילד קטן?

מפריעה לך הדרך שהוא מתבטא? אל תגיב.. ודרך אגב- למה תמיד ההודעות שלך הכי מקושקשות? מספרים וסימנים באמצע מילה.. יש מקש שקוראים לו: backspace והוא במיוחד בשביל מצבים כאלו שדרושה מחיקת תווים.. אבל חפיף לא נורא- סתם הערה

למעלה