הכרות קצרצרה

noname202

New member
הכרות קצרצרה

ושוב, אוכלוסיית הפורום התחלפה לה להנאתה... בשביל שנכיר קצת יותר טוב, אתם מוזמנים לספר על עצמכם, כל פרט שאתם מוצאים לנכון, אפשר להוסיף גם אמצעים ליצירת קשר
ואני אתחיל... אני גלי, בת 15 ושמונה ימים ^^ מקריית מוצקין [עיר נידחת ליד חיפה] בכיתה י', מדריכת ח' בצופים... לומדת לתואר ראשון בפסיכ' וניהול באו"פ, ודבוקה למחשב 24/7 וממ... מסן ואייסי אפשר למצוא בעולם שלי

RichardSmith

New member
נשאיר את זה לדמיון... ../images/Emo8.gif

אבל זאת היתה בערך עקיצה עקיפה להערה שמישהו העיר לי לפני כמה ימים: "ואתה קורא לעצמך חנון" על כך שתיארתי את ה TELNET כתוכנה/סביבה...

pieceofmadness

New member
מממ../images/Emo9.gif

חננה בלתי קונבנציונלית בעליל, עם גומה ימנית עמוקה יותר מן השמאלית (וזה לא הדפקט היחיד בייצור...) אחרי תואר בחו"ל. שוחרת אתגרים חסרת תקנה, חסרת סבלנות וחסרת מעצורים, מתעניינת בהכל חוץ מפוליטיקה. דפוסי חיים קלוקלים: ציורי אבסטרקט כל הלילה וקריאת מילון אנגלי-אנגלי\ אטלס בשירותים...

noname202

New member
../images/Emo27.gif וכל עוד אין לכם התנגדות

לחשיפה באינטרנט...תעשו טובה קטנטנה, ותרשמו את השם שלכם

איפי1

New member
אני

מעדיפה שיקראו לי איפי אבל האמת היא שקוראים לי ****. אני בת 17 וכמה חודשים, וסופסוף אני אסיים בית ספר השנה! אני חושבת שאין בי איזה משהו מיוחד, אני לא לומדת לתואר ראשון ודברים כאלה, כי אני חושבת שאין בזה טעם אם עושים את זה בגיל צעיר כל כך. לפי דעתי צריך להתבגר קצת לפני שהולכים לאוניברסיטה, אבל זה נתון לשיפוטכם העצמי...
אני מתעבת את ICQ ומסנג'ר, ולו רק מהסיבה שאחותי דבוקה לזה רוב שעות היממה... ואני די לא אוהבת להיות בחברה, לדוגמה- במסיבות וכדומה. למרות זאת אין לי בעיה להתחבר לאנשים. (אלא אם הם לא נחמדים במיוחד.) אני קיבוצניקית ודתיה, עד כמה שאפשר. (נסו לצרף כאן במוחכם צחוק של גיחי גיחי...) ואני חושבת שזה כל מה שבא לי לספר כרגע. את כל השאר אפשר לגלות בעמודים האחרונים של הפורום לפי דעתי...

alana

New member
שלום לכולם

אני רוני (אהה! לא פוחדת לשים שם פרטי באינטרנט! living on the edge!). אני מעדיפה את הכינוי גיקית על חנונית. עוברת לחיפה עוד שבוע להתחיל ללמוד מתמטיקה-מדמ"ח בטכניון. אני חושבת שהוכחתי את חנוניותי. ואחרי לרקינג קל רציתי לכתוב פה ותהיתי אם אצטרך לכתוב פוסט מביש בכוחות עצמי :)

ofirule

New member
אוקי

אני אופיר שם משפחה מרקוס marcus סתם פרט משעשע בן 17 כיתה י"ב
הסוף מתקרב אני בה מישוב בשם "אזור" זה ליד חולון יש לי חתולה אני מתחבר דיי בקלות אוהב להיות בחברה ואני קצת גבוה מטר 90 וחולה על תפוז מסנגר אם מישהו רוצה: [email protected] וזהו בערך

mantrix

New member
גם אני פה ../images/Emo13.gif

אז ככה... קודם כל, חשפתי את השם ופרטי הזיהוי שלי מספיק באינטרנט, וכדי למנוע הצלבת מידע מיותרת ע"י עוברי אורח, אני לא רושם אותו כאן, אבל אזדהה בפרטי. בן 21 וחצי מתל-אביב. חייל ביחידה גיקית למדי, וסטודנט באו"פ למדמ"ח. "דבוק" למחשב כשאני בבית, בעזרתו גם עושה את מה שמעניין אותי, גם נותן דרור ליצירתיות שלי, וגם כמובן שומר על קשר עם רוב האנשים שאני מכיר. אני חברותי, אבל מאוד בררן לגבי מי החברים שלי.

מתן4ל

New member
אני מתן (תפסו לי את הניקים הרגילים)

בן 25 מר"ג עובד במחשבים. לומד באו"פ. (מדמ"ח). זהו.

darthziv

New member
אוקיי

זיו 24 ר"ג דבוק למחשב לא מעט חובב כל מה שחנון צריך לחבב (מד"ב פנטסיה משחקי תפקידים וכן הלאה) וזה ובערך

sagima

New member
<subject/>

יוו! שגיא, בן 22 (טוב, אני משקר, זה באמת ~21.98082 ), אני משרת ב****** (מצטער אין לכם סיווג
), ו... אאהההה.... זהו לעכשיו.

למעלה