הכרות קצרצרה

MajorWinters

New member
הכרות קצרמרה - מישהו מעוניין לערוך?

אני דין
לפני 4 ימים התחלתי שנה ב' בתואר במתמטיקה. אוהב מתמטיקה, מן הסתם, מוזיקה, פריזבי, קומיקס ואקשן פיגרז. אני גם אוהב פיצה, עם זיתים ופטריות, ואני גם אוהב את מי שאוהב אותי, לרב, אלא אם כן זה איזו הערצה אובססיבית בסגנון "חיזור קטלני". לא שראיתי את הסרט, ולא שבאמת היתה לי מעריצה כזו, אבל זה יחמיא אם יהיה. למרות שאולי עדיף שלא... בעוד 20 דקות אני צריך לצאת ללימודים, ונגזרת של אי באיקס זה אי באיקס. עוצר ללטף חתולים באוניברסיטה וגם מבקרים טוענים "רגיש, מתחשב ושנון". הם אמנם לא טוענים את זה עליי, אבל הם טוענים את זה, וזה העבודה שלהם, אז למה אתם לוקחים להם את הפרנסה!? זה יפה!? ככה עושים!?

עליי

כבר כתבתי את זה בפעם הראשונה שנכנסתי לפורום, אבל למי ששכח או לא נכנס זה ככה: אני בכיתה ז' וקטנה בשנתון (נולדתי בסוף אוקטובר). אני אוהבת ללמוד אנגלית ולעשות דברים במחשב. אני אוהבת מאוד לכתוב (בעיקר שירים) ולקרוא (מד"ב, כמו כולם...). אני גרה בקיבוץ דתי קטן ושקט, עם אנשים ממש מדהימים. אני בחוג פסנתר, כבר שנה שישית, ואוהבת את זה מאוד. כל החיים קראו לי בבי"ס חנונית, אז אני חושבת שמגיע לי קצת להנות מהשם הזה... זהו, נדמה לי שסיפרתי כל מה שרציתי. חוץ מזה רק הבהרה קטנה: אני לא ממש תגלית צעירה של תכנות או מדעים, אבל לדעתי יש בי את התכונות ה"חנוניות". אז להתראות!

Greebo

New member
a smoke an a pancake?

תום. בן 20 כבר שמונה ימים. אני מעיר הבועה במרכז הארץ. יצאתי מהצבא לאחר מיני סיפורים רבים על נפשי..ונכון לרגע זה משלם ביוקר על ה-uber עצלנות שפקדה אותי בשנות התיכון... כלומר, השלמת מתמטיקה 5 יחידות וניסיון נואש להעלות את ממוצא הציונים שלי אל מעל ל100 : \ יותר גיק לוזרי שכזה מאשר חנון האמתי. [email protected] אם אתם מעוניינים להציק ולסבול בדיחות קרש ודברים...

Greebo

New member
פסיכו היה...ולא הלך משהו...

מנסה להתקבל לפסיכולוגיה בתל אביב..

RichardSmith

New member
אתה רוצה לדבר על זה?...

בוא, שב בנחת, יש הרי טענה לא מבוססת שמבקשי ללמוד פסיכולוגיה רוצים להבין דבר ראשון את עצמם... אבל כמובן, מתמטיקאים עוקפים אותם בסיבוב מהבחינה הזו.
שיהיה בהצלחה!

DECK

New member
יאללה בלאגן

דקל, עוד 3 חודשים בן 21, אני מראש העין סיטי חייל קרבי בחיל תותחנים (מה לעשות, זה הכי קרבי שחנונים מגיעים) כמו שאני רואה, אני כמעט היחיד כאן שלא נמצא במסלול המהיר להפוך לפרופ' בעיקר אוהב לשחק במחשב ולגלוש באינטרנט ללא כל תכלית אני אמנם מגדיר את עצמי חנון, אבל בעיקר מתייחס בכך להיבטים השליליים של להיות חנון. ההיבטים החיוביים, כמעט ולא קיימים אצלי (כן כן, ההערכה העצמית חוגגת...)

avinoam edry

New member
אני די הרבה זמן לא נכנסתי לכאן

למען האמת לא נכנסתי לכאן מאז התקופה הקצרה שהיתי כאן שהפורום נפתח . בכל אופן קוראים לי אבינועם בן 18 תלמיד תיכון חולה שפעת באופן זמני(שלומד גם באוניברסיטה העברית אך לא באופן אינטנסיבי) חובב אסטרונומיה,פיזיקה , פילוסופיה של המדע ,ספרים(בעיקר מדב ופנטזיה),חובב סטארטראק,פעיל במטה נוער לשינוי חברתי(מנוע) וב"במעגלי צדק",כותב ,מפסל ושומע מוסיקה

avinoam edry

New member
כמעט שחכתי

אני חתן תנך לשעבר של מחוז ירושלים מבין בתי הספר הממלכתיים

למעלה