הכרנו את נייל סטודיו ועכשיו הם מכירים אותנו!
אז אחרי ה"חשיפה" המדהימה כאן בפורום שניתן להשיג בארץ קולור קלאב בנייל סטודיו, ואחרי שכולכן ביקרתן בכל מיני סניפים, ולא ראיתי אף התייחסות לת"א, החלטתי ללכת לשם בעצמי. טעות שתעלה לי הרבה כסף בעתיד!!!
סניף ת"א נמצא בסמטה מול רחוב הארבעה (בצד השני של דרך פ"ת), קרוב לעזריאלי. ציפיתי למצוא חנות קטנה עם מבחר דל ושאריות לקים. איך שנכנסתי הייתי בשוק! היו שם מיליון לקים של קולור קלאב ושל OPI, כולל הכי חדשים כמו שרק. הסניף הזה קיים פחות מחצי שנה מתברר, זה בי"ס עם כיתות לימוד ובכניסה יש חנות נקיה, שקטה ונעימה עם מבחר מרשים של מוצרים. כמובן שמבחר תמיד גורם לי לבלבול והאינסטינקט שלי אמר לי "תברחי ומהר". אבל מרוב השוק לא יכולתי לזוז. הייתי שם כמעט שעה! כן...
מתי ואילנה (מהבעלים) המקסימות שקיבלו את פני לא הבינו מאיפה אני יודעת על לקים כל כך הרבה כשאני לא קוסמטיקאי/פדיקוריסטית או משהו. ואז התחלתי לספר להן על הפורום, הסברתי להן שההבנה שלי היא כלום לעומת המומחיות פה בפורום ובמיוחד כל השרוטות עם בלוגי הלקים המדהימים שגורמים לנו להתחרפן ולהשאיר את שיקול הדעת במקום אחר
מתי ואילנה (שמופיעות גם בתמונה באתר החברה) לא שמעו מעולם על הפורום או על בלוגים של לקים (הן מכירות רק כאלה מחו"ל), ולא חשבו שיש דבר כזה "מכורות" אמיתיות שהן לא במקצוע שלהן. אז נכנסנו שם לאינטרנט והראתי להן את הפורום וחלק מהבלוגים, וגם את השרשור על נייל סטודיו...
כמובן שהן מאוד התרשמו והתלהבו. הסברתי להן שממש חבל שאנחנו נמשיך להזמין מחו"ל את המוצרים שהן מחזיקות בחנות (ויש להן גם סשה ויט ועוד גודיס), במיוחד כשיש בנות שמזמינות קולקציות שלמות איך שהן יוצאות. הן הבטיחו שיבדקו ויראו אם אפשר לאגן לנו הנחה למרות שאנחנו לא במקצוע ושזה בהחלט מרשים. כל צבע שחשקה נפשנו גם אם לא נמצא בחנות אנחנו יכולות להזמין דרכן.
את הקניות שלי קיבלתי בשקית של OPI מה שממש גרם לי לחשוב לרגע שאני בחו"ל...
וחוץ מזה הן פינקו אותי גם בסיכה של OPI וקרם ידיים של OPI - TO GO!
בקיצור, שווה ביקור לגמרי, ואם יהיה ניוז אעדכן כמובן!
אז אחרי ה"חשיפה" המדהימה כאן בפורום שניתן להשיג בארץ קולור קלאב בנייל סטודיו, ואחרי שכולכן ביקרתן בכל מיני סניפים, ולא ראיתי אף התייחסות לת"א, החלטתי ללכת לשם בעצמי. טעות שתעלה לי הרבה כסף בעתיד!!!