הכרנו את נייל סטודיו ועכשיו הם מכירים אותנו!

• פותח הנושא danra
  • פורסם בתאריך

danra

New member
הכרנו את נייל סטודיו ועכשיו הם מכירים אותנו!

אז אחרי ה"חשיפה" המדהימה כאן בפורום שניתן להשיג בארץ קולור קלאב בנייל סטודיו, ואחרי שכולכן ביקרתן בכל מיני סניפים, ולא ראיתי אף התייחסות לת"א, החלטתי ללכת לשם בעצמי. טעות שתעלה לי הרבה כסף בעתיד!!!
סניף ת"א נמצא בסמטה מול רחוב הארבעה (בצד השני של דרך פ"ת), קרוב לעזריאלי. ציפיתי למצוא חנות קטנה עם מבחר דל ושאריות לקים. איך שנכנסתי הייתי בשוק! היו שם מיליון לקים של קולור קלאב ושל OPI, כולל הכי חדשים כמו שרק. הסניף הזה קיים פחות מחצי שנה מתברר, זה בי"ס עם כיתות לימוד ובכניסה יש חנות נקיה, שקטה ונעימה עם מבחר מרשים של מוצרים. כמובן שמבחר תמיד גורם לי לבלבול והאינסטינקט שלי אמר לי "תברחי ומהר". אבל מרוב השוק לא יכולתי לזוז. הייתי שם כמעט שעה! כן...
מתי ואילנה (מהבעלים) המקסימות שקיבלו את פני לא הבינו מאיפה אני יודעת על לקים כל כך הרבה כשאני לא קוסמטיקאי/פדיקוריסטית או משהו. ואז התחלתי לספר להן על הפורום, הסברתי להן שההבנה שלי היא כלום לעומת המומחיות פה בפורום ובמיוחד כל השרוטות עם בלוגי הלקים המדהימים שגורמים לנו להתחרפן ולהשאיר את שיקול הדעת במקום אחר
מתי ואילנה (שמופיעות גם בתמונה באתר החברה) לא שמעו מעולם על הפורום או על בלוגים של לקים (הן מכירות רק כאלה מחו"ל), ולא חשבו שיש דבר כזה "מכורות" אמיתיות שהן לא במקצוע שלהן. אז נכנסנו שם לאינטרנט והראתי להן את הפורום וחלק מהבלוגים, וגם את השרשור על נייל סטודיו...
כמובן שהן מאוד התרשמו והתלהבו. הסברתי להן שממש חבל שאנחנו נמשיך להזמין מחו"ל את המוצרים שהן מחזיקות בחנות (ויש להן גם סשה ויט ועוד גודיס), במיוחד כשיש בנות שמזמינות קולקציות שלמות איך שהן יוצאות. הן הבטיחו שיבדקו ויראו אם אפשר לאגן לנו הנחה למרות שאנחנו לא במקצוע ושזה בהחלט מרשים. כל צבע שחשקה נפשנו גם אם לא נמצא בחנות אנחנו יכולות להזמין דרכן.
את הקניות שלי קיבלתי בשקית של OPI מה שממש גרם לי לחשוב לרגע שאני בחו"ל...
וחוץ מזה הן פינקו אותי גם בסיכה של OPI וקרם ידיים של OPI - TO GO!
בקיצור, שווה ביקור לגמרי, ואם יהיה ניוז אעדכן כמובן!

danra

New member
../images/Emo9.gif פינוק OPI - סיכה וקרם ידיים

איזה כיף לי!

danra

New member
נכון???

איך התלהבתי.. כאילו נתנו לי איזה יהלום....
וזה גם בצבע צהוב חזק שהוא הצבע שאני הכי אוהבת בעולם!

PeachGirl

New member
לאלאלאלאלא

אני כל היום ממש ליד המקום למה ספרת לייי הלך על הכרטיס אשראי שלי =] מה קנית?

danra

New member
../images/Emo6.gif זה לא אני.. זה הפורום אשם...

הגעתי לשם מצוידת ברשימה מסודרת של קולור קלאב (המבחר של OPI תפס אותי לא מוכנה...)
מה שרציתי היה צריך להביא מהמחסן או להזמין, אז השארתי להם את הרשימה ואאסוף את ההזמנה כשתהיה מוכנה (כן אפי ו- Harlot, גם השארתי את מס כרטיס האשראי שלכן, בסוף מישהו צריך לשלם על המחדל)....
יצאתי עם קניה צנועה ביותר וטוב שכך...: לק קולור קלאב כחול טורקיז כהה chelsea girl לק קולור קלאב ירוק זוהר feelin' groovy - שמרוב שהוא היה מחריד הייתי חייבת לקנות אותו מרכך עור של נייל סטודיו (לא משתמשת והחלטתי לנסות משהו לראות אם אני מתמידה). סוג של סרום לעור של OPI בשם avoplex - cuticle oil to go - שניסיתי בחנות ויש לו ריח מדהים והוא משאיר את העור סביב הצפורן במראה בריא ויפה.

danra

New member
אבל.. אבל..../images/Emo2.gif

Harlot עוד לא לימדה איך לצלם וכל פעם שאני מצלמת זה נראה %$#^)(& כאילו אין קשר בין המציאות לצבע בתמונה... מצאתי כאן סווטצ, לא יודעת אם תואם למציאות. אעדכן אחרי שאשתמש בו...

danra

New member
ממממ

כמו שכתבתי ברגע שאמרח אותו אדע לומר. על פניו זה נראה דומה.

Marble Arch

New member
כל הכבוד!!

אין ספק שישתלם להם מאוד לארגן איזה הנחת פורום.. כל הכבוד על היוזמה!! ומה קנית???

danra

New member
../images/Emo140.gif

תראי למעלה כתבתי עכשיו בתגובה מה קניתי.

bashmorsh

New member
וואו!

אני אני חייבת לקפוץ לשם בקרוב! שמת לב אולי כמה עולה שם לק של opi? תודה על העדכון :)

danra

New member
../images/Emo171.gif האמת

שלא ממש חקרתי את הדברים שלא קניתי כי זכרתי מהפורום כאן שדיברו על משהו בסביבות 33 ש"ח אני חושבת. אני בהחלט אבדוק כשאלך לקחת את הלקים שהזמנתי!

למעלה