הכרנו את נייל סטודיו ועכשיו הם מכירים אותנו!

• פותח הנושא danra
  • פורסם בתאריך

Ultra marine

New member
מגניב!!!

קשה לי לראות את עצמי מגיעה לסניף ת"א (כי ברור שאין שם חניה חינם, נכון?) אבל יש בהחלט מצב שאני אבדוק את רעננה ונתניה..

muesli

New member
מעולה!

אז מה המחירים שכרגע הם מוכרים ל"פשוטי העם"? אגב, ברעננה לא הסכימו בכלל למכור ל"לא מקצועיות".

נופ ר

New member
דיי באמת???

כבר תיכננתי ללכת לשם בשבוע הבא... מבאס. נראה אני אני אלך לסניף בטירה, מעניין
(ולא, אני לא גרה שם בכלל חחח)

Come Alive

New member
אומאגא!!! איזו מלכה יצאת! ../images/Emo99.gif

וואו, ואיזה כיף לך שקיבלת סיכה! גם אני רוצה! וואו, נראה לי שאני עוברת שם מחר! תמיד רציתי ללכת לשם אבל חשבתי שבכלל הם לא מוכרים מסודר, והם יהיו כזה- מה, לא, זה בסיטונאות בלבד או משהו כזה
וואו! איזה מלכה

kaur

New member
איזה כיף, כל הכבוד!

וכמובן - אני מתכננת ללכת בדרכך...

Shusho

New member
טוב אני רוצה להגיד שאני רק קוראת פה

מדי פעם, בעיקר בגלל שאני מסוג הבנות שמורחות את הלק גם קצת על האצבע מסביב ולא מושלם כמוכן בדיוק מילימטר לפני הסוף, וגם כי תמיד הסתכלתי על הקולקציות של OPI ואסי ואף פעם לא ממש התחשק לי משהו מהלקים שלהם. צבעים בנאליים כאלה. ועכשיו מההודעה הזו גיליתי את הקולור-קלאב ובא לי לבכות, אני רוצה הכל משם
מה טווח המחירים?

Ultra marine

New member
ממש זול! 15 ש"ח ללק!

וסתם ככה עצה קטנטנה.. תמרחי לק בשעות הערב (לא מיד לפני יציאה). בבוקר אחרי המקלחת תגרדי בעדינות את העור מסביב לציפורן והלק שנמרח על העור ירד ממש בקלות. מעבר לזה יש כמו "עט" כזה בסופר פארם שאפשר לקנות ולתקן מסביב לציפורן וכמובן תמיד אפשר להעזר במקלון אוזניים טבול במסיר לק.

Shusho

New member
א. תודה תודה תודה!

ב. את הקטע של המקלון אוזניים מסתבר שלא אני המצאתי, נו טוב... בכל מקרה זהלא הצליח לי, אופס ג. אני באמת משתדלת להשאיר את הלק ללפני מקלחת, כדי להוריד את עדויות הזוועה מסביב. זה עוזר, בערך

Ultra marine

New member
אם ככה תנסי להשתמש ב"עט" הזה

צריך לטבול אותו גם כן במסיר לק אבל בגלל המבנה שלו הוא נוח יותר ממקלון אוזניים. אני חייבת יום אחד לחפש את הסרטון שלמדתי ממנו איך שמים לק. מהרגע שלמדתי את הטכניקה פשוט הפסקתי ללכלך כמעט לחלוטין את העור מסביב לציפורן!

sHiR TaDmOr

New member
גאווה ישראלית !../images/Emo6.gif

כל הכבוד לך, אני חושבת שאני אקפוץ לשם...אם לא יצא לי אני אקפוץ לסניף ראשל'צ, ואולי אפילו אעלה את המודעות בנוגע אלינו...
לא להאמין שהתמונה צולמה בארץ. מרגש

danra

New member
../images/Emo9.gif בנוגע לתמונה

זה בדיוק מה שחשבתי... מרגש! הייתי חייבת לצלם אותן ליד ה- OPI בשביל להמחיש את השוק שהייתי בו...

sHiR TaDmOr

New member
יאללה../images/Emo3.gif נשתלט להם על המקום מואעאהאה../images/Emo152.gif

מכירה את המושג "אבו נזק" ?!../images/Emo198.gif

ואכילת לב כמובן
הסניף הירושלמי מאוד דל). מצדיעה לך על ההשקעה והחשיפה !

danra

New member
סורי סורי...../images/Emo2.gif

אני לא אבו נזק
זה הפורום פה שמחורר לי את הכיסים וגרם לי ללכת לשם בלי שרציתי בכלל...
תתייחסי לזה כאל שרות קהילתי...

למעלה