הכרתי מישהו

באז באז

New member
אבל אמרתי שאת לא כזו!

יא נודניק... גם את פלוס מינוס, בלי לשים לב אמרת שאת לא כזו... אז מספיק עם תעלולי פולנייה טוב?!

soooz

New member
או בגלל שכמו שאמרו לך

הוא משקיע. ואנחנו לא אוהבות מה שבא בקלות וזמין כל כך. או שלמרות שעל הנייר יש לו את כל הנתונים שיגרמו לאישה להתאהב בו, הוא חתיך, חכם, איכותי - פשוט אין לך את הקליק הזה. לי זה קרה שיצאתי עם מישהו כזה שעונה על כל הדרישות - ואחרי הדייטים איתו כבר התחלתי לחשוב שאני לסבית. מה שבסוף התברר כלא נכון אגב....

sagi26

New member
תגובה

קרה לי פעם הכרות באותו סגנון: הכרתי בחורה שמתאמנת אצלי בחדר כושר: היא חלומו של כל גבר: בוגרת טכניון , בחורה רצינית, איכותית, יותר מפנק לפרגן לאהוב לכבד. תהייה אימא למופת בעתיד אני בטוח בזה ובקטע של סקס: נונתנ לגבר הרגשה של מיליון דולר: לדוגמא באמצע סקס היא שואלת אותי עם בא לי לגמור לה על הפנים פששש חלום, כל פעם שאני רציני סקס היא הייתה בקטע, תיאבון בריא היה לבחורה. אבל הייתה בעייה לא נמשכתי אלייה חיצונית, ולאט לאט המשיכה הקטנה שכן הייתה דעכה ולא רציתי לפגוע בה, כי היא באמת מתוקה, אבל שאני לא נמשך חיצונית אז אני לא נמשך. מה לעשות לא יכול להכריח את עצמי להמישך לבחורה, חבל לי להיות איתי ולחשובה על אחרות, או לבגוד בא אמרו לי שמע היא בחורה איכותית, בחורה רצינית, אל תפספס המשיכ תגיע בהמשך אבל ראבק 3 שבועות היא לא הגיע וכנראה גם לא תגיע אז להמשיך ולהשלות את עצמי ואותו ולפגוע בא בעתיד ממש לא. כנראה את לא נמשכת לבחור, משיכה חיצונית חייתית, משיכה שבא לך לקרוע ממנו את הבגדים, אולי יש אפשרות שנייה: יש אנשים מזוכיסטים שמחפשים אנשים רעים שיתנהגו אלייהם בצורה רעה מזלזלת פוגעת משפילה כי הם עם מזוכיסטי שלא יודעים להעריך אנשים טובים איכותיים, אנשים שיתנהגו אלייך בכבוד ובהערכה מלאה

למעלה